- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.782
- 1.123
- Konu Sahibi HayalimMmMmMmMm
yazık olmuş . çocuğa nasıl anlatacaksınız bu durumu bilemedim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır silmedin. Önce telefonda saydı bi sürü kapattı. Bunu kanıtlayamam ama mesaj attı uzun 3, 4 mesaj. Mesajlar duruyo.O zaman kanitlarinizla birlikte dava acin
Hakaret ettigi yazilari silmediniz demi
Tamam bundan sonra telefonla konusarak iletisime gecme birak mesaj atsin elinde delilin olur. Git ac davani.Hayır silmedin. Önce telefonda saydı bi sürü kapattı. Bunu kanıtlayamam ama mesaj attı uzun 3, 4 mesaj. Mesajlar duruyo.
+100Yani ben şunu anlamıyorum adamı boşuyorsunuz adam nişanlanınca da tekrar vuruluyorsunuz " amaa demek bu adam revaçtaymış ben bilememişim resmen kaptırdım başka hatuna , hemen kendime bağlayayım" mı diyorsunuz? Tabii bu arada adam da iki hatun arasında kalıp totoşunu tavana çarptırıyor
Tövbe ya rabbi ya!
Kardeşim boşverin hiç bir girişimde bulunmayın önünüze bakın la havle deyin Allah'a sığının evladınıza odaklanın o eski eş olacak adama da hiçbir konuda taviz vermeyin net olun!
+1 benim de yazmak istediğim buydu. Aldatılan sen değilsin o kadın. Çünkü nişanlı olduğunu bile bile şarkı atmışsın. Sonraki yaptıklarını da haketmissin. Üzgünüm ama dava açsan da sonuç alacağını sanmıyorumAsıl aldatılan nişanlısı olmuyor mu bu durumda?
Bence o kadının da başından beri haberi var eski eşle oyun yapmış olabilirler var böyle tipler para için yapiyorlarAsıl aldatılan nişanlısı olmuyor mu bu durumda?
Bence o kadının da başından beri haberi var eski eşle oyun yapmış olabilirler var böyle tipler para için yapiyorlar