aldatıldım

Bence kendinize bu kötülüyü yapip o insanla evlenmeyin. Kim bilir daha bilmediyiniz neler neler yasadilar bu kac ay icinde. Veya siz görmezden gelseniz düyün yapsaniz, geciriceyiniz ömrü düsünün yine yapicaktir belki o kizla belki baskasiyla ve sizin ömrünüz hep affetmekle gecicek. Simdi düyün var diye affedersiniz sonra hamileyim diye affedersiniz daha sonra cocuk var diye ve hep bi sekilde devam eder hayatiniz.

Ben olsam o noktayi koyardim ama noktayi koyarkende o kizi ailesine cevresine ve birlikte oldugu kisiye bu yaptiklarindan dolayi bir güzel rezil edip yaptigini yanina birakmazdim. Ama sizin karariniz tabikide

Karsinda psikolojisi bozuk dengesiz baba olması evlerden ırak bir adam var...Ve bir kehanette bulunacağım..hemen kaçmazsan sende psikolojisi bozuk bir inşan olacaksın... Kaçtıktan sonra EFT sistemi ile kafandan adamla ilgili herşeyi sildirmeyi de unutma..

sen bu sorunun cevabını biliyorsun bence, kabul etmek zor geliyor.. bütün bu yaşanmışlıklardan geri dönmek zor senin için çünkü. düğünü iptal et, boşan v.s. yapamayacaksın.... iyisi mi kendine göre cevapla sorunu da.. eğer geröekten ayrılamayacaksan daha da zorlaştırma herşeyi kendin için

Bende atama durumundan dolayı nikahı erken yapacaktım sizi görünce aklımda kuşkular oluşmaya başladı

Soyle yap,
1-esim
Benim yerimde olsaydi ben eskiden sevdigim kisiyle 5 aydir beraber oldugumu ogrenseydi yine de bwni de seviyor diyip devam edermiydi?
2- tek gecelik olup ta buraya yazsan (ki ben yinede affetmem) hadi anlarim ama sen baya kendi agzinla beni de sevmis diyecek kadar gurunu cignemissin.
3- herkes zamaninda sevmistir ama gercekten sevdigiyle evlenir demekki o gercekten sevdigi siz degilmissiniz. Baska bir insana dokunamazki gercekten sevse. Evet zamaninda sevmis ama yetmemis nikaha ramen.
4- baskasini seven adami koynuna alabilecek misin? En guzeL zamanlarinizda baskasiylenolan adami en kotu zamaninda guvenebilecek misin?

Dogru olanin ne oldugunu sende gayrt biliyorsun, buradan birisinin ben birakmazdim o kiz kim ki demesini bekliyorsan sen uzulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…