aldatıldım

Simdi ikimizde kadiniz yemeyelim birbirimizi. Eski sevgilinin sevgilisi varken arkadas falan olunmaz. Bilerek cikmissiniz bu yola. Erkekler seref yoksunu. Iste iliskim kotu evliligim kotu ailemin zoruyla evlendim yok uzmemek icin ayrilamiyorum yok cocuk icin ayrilamiyorim zaten falan der. Bunlarin hepsi yalandir. Erkek isine geldi mi ne cocugu gorur gozu ne uzmeyim der bu kadar hassas adam zaten aldatmaz. Kimisi bu yalanlara inanmak ister bakin inanir demiyorum aslinda siz de hic inanmadiniz, sadece goz yumdunuz, kimisi kocasi olsa cocukla ortada kalacak olsa eyvallah etmez. Evet ikinizi de sevmemis diger kadin da bunu ogrendigi halde devam ettiyse iliskisine o da aptallik etti. Tercih edilmek burda bi meziyet degil. Akli olan secenek olmaz zaten. Siz de olmayin bu saatten sonra. Ahlaki acisini gecin kendinize sayginizdan dolayi olmayin.

Bu resmen aldatmadır ve siz bu insana bir daha asla güvenemezsiniz. Güvensizlik beraberinde ilişkinizi yıpratacağı için:
1. Ya ona hiç belli etmeyip ömür boyu kendi kendinizi yiyeceksiniz ve bir yerde patlayacaksınız
2.Birbirinizi yıpratacaksınız arada saygı falan kalmayacak affedemediğiniz için gönülden. belki de haksız duruma düşüp daha beter bir ayrılık yaşayacaksınız
3.siz gönülden affetseniz bile sizi 5 aydır ayakta uyutan biri ileride neler yapar asla garantisini veremeyip ömür boyu bu güvensizlikle ve şüpheyle yaşayacaksınız.

Eşinizin yaptığı masumlaştırılamaz. Aldatmak tam olarak budur. Gönülden aldatmış başkasını sevmiş. Hani "yeni tanıdığı biriyle üçbeş günlük macera bilmem ne"den daha iğrenç.

Affetmek veya etmemek size kalmış. Kimse sizin yerinizde değil. Ama ileride daha büyük sorunlar yaşayacağınızı görmek için alim olmaya gerek yok. Hatanın neresinden dönülse kardır. Yol yakınken dönmek gerek. Zor bir durum. Üzüldüm. Her halükarda kanıtları saklayın.

Son olarak eğer affedip devam etmeyi düşünüyorsanız bildiğinizi belli etmeyin. Gözünde düşüp her şeyi affeden bir insan olursunuz dolayısıyla daha beterini yapmaktan çekinmez.

Bi gecicek ordan onunkisi ne şiş yansin ne kebap.beş değil eksi değerde bile miktari yok bu adamin.arkadas yol yakinken vazgec bu sevdadan.ayni eve girdinmi yüzüne baka baka hiç yapamazsin.

Hayır henüz konuşmadım ama kararımı verdim bugün ailelerle konuscam düğün salonunu dün iptal ettim, henüz tayinim olmadı zaten o süreyi dolduramadik

Hayır henüz konuşmadım ama kararımı verdim bugün ailelerle konuscam düğün salonunu dün iptal ettim, henüz tayinim olmadı zaten o süreyi dolduramadik
Haberi yok o zaman salonu iptal ettiğinden. Hakkında hayırlısı olsun. İleride daha çok üzülmektense şimdi çek acını kurtul bir hayat kur kendine.

aslında haklısınız ben bile isteye inanmak istedim belkide kılıftı bi kaçıştı yaptıgım şey için ama benide yanılttı. ha benim yaptıgım doğrumu kesinlikle değil o suçluysa bende onun kadar ama bile isteye ona inanmak istedim ve yanıldım

Canım; allahın sevilen kuluymuşsun, denk gelmiş görmüşsün. hiç üzülme her işte hayır var derler. okuyunca fazlaca empati yaptım sanırım üzüldüm taa buralardan.

düğün salonunu falan iptal etmişsin, ailelerle görüşmeye karar vermişsin ama önce bi eşinle görüşmen gerekmez miydi? bunu bi ihtimal barış falan diye yazmıyorum ama bi konuşup son vermeyi gerektirir ilişkiler. ailesinden mi ögrenecek bu adam ayrıldığınızı? konunu takipteyim, hiç üzülme geçmeyen hiç bir acı hiç bir yara yok.

çok üzülsende en iyisini yapıyorsun ayrılmakla
affetsen bile senelerce tek seni sevsede kimyalarında var mutlaka bu kadınla beraber olur sonrada baskalarıyla

konuşunca kararımdan vazgeçerim diye korkup yaptım salon iptalini akşam aileler gelecek bişeyler konuşağım dedim hayırlısı artık

konuşunca kararımdan vazgeçerim diye korkup yaptım salon iptalini akşam aileler gelecek bişeyler konuşağım dedim hayırlısı artık

az çok tahmin edebiliyorum, mesajında bile selini de seviyorum dediğine göre senden vazgeçmicek ve seni ikna etmek için elinden geleni yapacaktır. boşluğa düştüm, aptallık ettim, seni kaybetmek istemiyorum vs vs..

Bu kadar şeyi nasıl okudunuz ben onu anlamadım ki çapkınlık yapan adam zaten onları siler neden tutsun telefonunda hele ki siz kolayca telefonunu alabiliyorken saçma değil mi. Kızın sevgilisinin olduğunu bile biliyorsunuz sizin bildiğiniz şeyi eşiniz nasıl bilmiyor? Kaldı ki çok tezatlık var aynı evde yaşadığım diyorsunuz üniversitede 1 sene aynı evi paylaşmışsınız şimdide 1 senelik nikahlıyım da demişsiniz şu an aynı evi paylaşmıyor musunuz yani. 1 sene sadece nikahlı olup ayrı evlerde mi yaşıyorsunuz anlamadım doğrusu. Hala bir de adam olur mu diyorsunuz pes ki pes.

Eşim demişsin bir de, resmî nikahın mı var da böyle hitap ediyorsun?

Beş para etmez rezil bi adam var karşında.
Ayrıca şu telefonu karıştırma kişinin özel hayatına müdahale ediyorsun diyenleri de anlamıyorum, Alexander Graham Bell'in icat ettiği bi şey ne kadar özel olabilir, birbirinden telefon saklayan çiftlerde mutlaka sorunlar çıkar, hala hak hukuk diye bağırıyorlar allahım yaa.

Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bir hayır vardır düğünün yakın zamanda olması kötü olmuş biraz zaman geçsin biZide haberdar et muhakkak

Coooook iyi düşün derim hemde coooook iyi .. Hayatını zindana çevirme .. Şimdi ayrılmak senin için zor bile gelse bunun üzerinde düşün derim benim arkadaşım böyle bir durum yüzünden düğüne iki gün kala ayrıldı üstelik nikahliydi evleri bile duzuluydu .. Ama böyle yaşayamayacağını anladı sadece bedenen değil kalben De ihanet mevcut ... Çok zor bir durum ama bunu kendine yapma .. Başka bir şey diyemiyorum

Ayy off çok zor bi durum ya arkadaşın çok kötü olmuştur

Sizin mesajları okuduğunuzu anlayarak mı o son mesajda sizi sevdiğini yazmış acaba. Suçunu hafifletmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…