- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi sellinyilmazz
-
Simdi ikimizde kadiniz yemeyelim birbirimizi. Eski sevgilinin sevgilisi varken arkadas falan olunmaz. Bilerek cikmissiniz bu yola. Erkekler seref yoksunu. Iste iliskim kotu evliligim kotu ailemin zoruyla evlendim yok uzmemek icin ayrilamiyorum yok cocuk icin ayrilamiyorim zaten falan der. Bunlarin hepsi yalandir. Erkek isine geldi mi ne cocugu gorur gozu ne uzmeyim der bu kadar hassas adam zaten aldatmaz. Kimisi bu yalanlara inanmak ister bakin inanir demiyorum aslinda siz de hic inanmadiniz, sadece goz yumdunuz, kimisi kocasi olsa cocukla ortada kalacak olsa eyvallah etmez. Evet ikinizi de sevmemis diger kadin da bunu ogrendigi halde devam ettiyse iliskisine o da aptallik etti. Tercih edilmek burda bi meziyet degil. Akli olan secenek olmaz zaten. Siz de olmayin bu saatten sonra. Ahlaki acisini gecin kendinize sayginizdan dolayi olmayin.Bu şahıs benim eski sevgilimdi zaten , önceleri normal konusuyorduk arkadaşmışçasına (tabi ne kadar olursa) o zamanlar biliyordum hayatında biri oldugunu ,sonrasında bittiğini söyledi flört türü konusmaya başladık bitmediğini gördüm ilişkisinin. İşte böyle bişey haklısınız ilk günden ayrıladabilirdi,ama o ne hayatındaki insanı sevdi ne beni. Çok haklısınız insan bişey diyemiyor ben bile bile lades demişim
Hayır henüz konuşmadım ama kararımı verdim bugün ailelerle konuscam düğün salonunu dün iptal ettim, henüz tayinim olmadı zaten o süreyi dolduramadikhayırlısı olsun hakkınızda...
nasıl emin oldunuz, konuştunuz mu eşinizle?
hoş bu durumun bir açıklaması da yok aslında ama...
tayin sebebiyle nikah yaptık yazmışsınız ya boşanma değil de nikah iptali durumunda o tayin de geçersiz oluyor diye bir şey hatırlıyorum ben..
Haberi yok o zaman salonu iptal ettiğinden. Hakkında hayırlısı olsun. İleride daha çok üzülmektense şimdi çek acını kurtul bir hayat kur kendine.Hayır henüz konuşmadım ama kararımı verdim bugün ailelerle konuscam düğün salonunu dün iptal ettim, henüz tayinim olmadı zaten o süreyi dolduramadik
Simdi ikimizde kadiniz yemeyelim birbirimizi. Eski sevgilinin sevgilisi varken arkadas falan olunmaz. Bilerek cikmissiniz bu yola. Erkekler seref yoksunu. Iste iliskim kotu evliligim kotu ailemin zoruyla evlendim yok uzmemek icin ayrilamiyorum yok cocuk icin ayrilamiyorim zaten falan der. Bunlarin hepsi yalandir. Erkek isine geldi mi ne cocugu gorur gozu ne uzmeyim der bu kadar hassas adam zaten aldatmaz. Kimisi bu yalanlara inanmak ister bakin inanir demiyorum aslinda siz de hic inanmadiniz, sadece goz yumdunuz, kimisi kocasi olsa cocukla ortada kalacak olsa eyvallah etmez. Evet ikinizi de sevmemis diger kadin da bunu ogrendigi halde devam ettiyse iliskisine o da aptallik etti. Tercih edilmek burda bi meziyet degil. Akli olan secenek olmaz zaten. Siz de olmayin bu saatten sonra. Ahlaki acisini gecin kendinize sayginizdan dolayi olmayin.
Bence duygusal anlamda bir şeyler olması daha kötü. Her ikisi de kötü ama eşim başkasını seviyorum dese daha çok üzülürüm.zaten butun mesele topun kaleye girmesi. Ne sacma yorum olmus adam firsatini bulunca yapacak iste illa once bi olsun diye beklenir mi
Kesinlikle. Aldatmak icin illa birlikte olmaya gerek yok.Bence duygusal anlamda bir şeyler olması daha kötü. Her ikisi de kötü ama eşim başkasını seviyorum dese daha çok üzülürüm.
konuşunca kararımdan vazgeçerim diye korkup yaptım salon iptalini akşam aileler gelecek bişeyler konuşağım dedim hayırlısı artıkCanım; allahın sevilen kuluymuşsun, denk gelmiş görmüşsün. hiç üzülme her işte hayır var derler. okuyunca fazlaca empati yaptım sanırım üzüldüm taa buralardan.
düğün salonunu falan iptal etmişsin, ailelerle görüşmeye karar vermişsin ama önce bi eşinle görüşmen gerekmez miydi? bunu bi ihtimal barış falan diye yazmıyorum ama bi konuşup son vermeyi gerektirir ilişkiler. ailesinden mi ögrenecek bu adam ayrıldığınızı? konunu takipteyim, hiç üzülme geçmeyen hiç bir acı hiç bir yara yok.
Canım; allahın sevilen kuluymuşsun, denk gelmiş görmüşsün. hiç üzülme her işte hayır var derler. okuyunca fazlaca empati yaptım sanırım üzüldüm taa buralardan.
düğün salonunu falan iptal etmişsin, ailelerle görüşmeye karar vermişsin ama önce bi eşinle görüşmen gerekmez miydi? bunu bi ihtimal barış falan diye yazmıyorum ama bi konuşup son vermeyi gerektirir ilişkiler. ailesinden mi ögrenecek bu adam ayrıldığınızı? konunu takipteyim, hiç üzülme geçmeyen hiç bir acı hiç bir yara yok.
konuşunca kararımdan vazgeçerim diye korkup yaptım salon iptalini akşam aileler gelecek bişeyler konuşağım dedim hayırlısı artık
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bir hayır vardır düğünün yakın zamanda olması kötü olmuş biraz zaman geçsin biZide haberdar et muhakkakkonuşunca kararımdan vazgeçerim diye korkup yaptım salon iptalini akşam aileler gelecek bişeyler konuşağım dedim hayırlısı artık
arkadaşlar merhaba;üç senedir birlikte yaşadığım(üniveristede aynı evde yaşadık) bir senedir nikahlı olduğum ve altı senedir tanıdığım bir sevdiğim var... Hiç telefonlarımızı ,özelimizi karıştırmayız normalde ama geçenlerde oyun oynarken beş aydır aldatıldığımı gördüm bir ay sonra da düğünüm var... Eşim daha önceden liseden platonik sevdiği kızla önce duygusal sonra cinsel içerikli yazışmış beş ay kadar kızın da sevgilisi var. farklı şehirlerde yaşadıkları için görüşmemişler hep planlar yapılıp yarım kalmış ama konuşma sohbet hep devam etmiş.Eve geldim canım yarın yazarım yoldayım yarın yazarım gibi benim yanımda hiç bir cümle bile yazmamış.En son konuşmada da eşim artık yapamıyorum canım acıyor aldatmak zor geliyor, sana 10 senedir hislerimi biliyorsun ama seline de aynı dugularım var vs vs gibi kıza yazmış şimdi gerçekten kafam allak bullak... yani beni gerçekten seven bir adam mı var karşımda yoksa beş para etmez bir adam mı
Ayy off çok zor bi durum ya arkadaşın çok kötü olmuşturCoooook iyi düşün derim hemde coooook iyi .. Hayatını zindana çevirme .. Şimdi ayrılmak senin için zor bile gelse bunun üzerinde düşün derim benim arkadaşım böyle bir durum yüzünden düğüne iki gün kala ayrıldı üstelik nikahliydi evleri bile duzuluydu .. Ama böyle yaşayamayacağını anladı sadece bedenen değil kalben De ihanet mevcut ... Çok zor bir durum ama bunu kendine yapma .. Başka bir şey diyemiyorum
Sizin mesajları okuduğunuzu anlayarak mı o son mesajda sizi sevdiğini yazmış acaba. Suçunu hafifletmek için.arkadaşlar merhaba;üç senedir birlikte yaşadığım(üniveristede aynı evde yaşadık) bir senedir nikahlı olduğum ve altı senedir tanıdığım bir sevdiğim var... Hiç telefonlarımızı ,özelimizi karıştırmayız normalde ama geçenlerde oyun oynarken beş aydır aldatıldığımı gördüm bir ay sonra da düğünüm var... Eşim daha önceden liseden platonik sevdiği kızla önce duygusal sonra cinsel içerikli yazışmış beş ay kadar kızın da sevgilisi var. farklı şehirlerde yaşadıkları için görüşmemişler hep planlar yapılıp yarım kalmış ama konuşma sohbet hep devam etmiş.Eve geldim canım yarın yazarım yoldayım yarın yazarım gibi benim yanımda hiç bir cümle bile yazmamış.En son konuşmada da eşim artık yapamıyorum canım acıyor aldatmak zor geliyor, sana 10 senedir hislerimi biliyorsun ama seline de aynı dugularım var vs vs gibi kıza yazmış şimdi gerçekten kafam allak bullak... yani beni gerçekten seven bir adam mı var karşımda yoksa beş para etmez bir adam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?