• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

Adam olan bir insan bu dediklerini yapmaz.Bu tiplere kisaca mahlukat desek daha dogru olacak.Cumle icinde de olsa adam yerine konulacak turden degil bu hayvanlar.

ben farkına vardıktan sonra aynı adiliğe düşmedim ve iletişimi kestim zaten de sizin gibi birisine neden boşa nefes tüketiyorum şuan o mantıksız bakın :)
Aylar boyu aramız kötü ayrılcaz diye kandırıldım yazıp şimdide iletişimi kestim yazmanız çok mantıklı ama o yüzden hakikaten nefesinizi tüketmeyin biz burada 2. Kadınlara acımayalımda asıl kandırılan kadını teselli edelim

aynısı benim başıma geldi fakat ne yazık ki sizin hikayenizdeki ''uzakta olan,görüşülemeyen kadın'' ben oluyorum. ''ikinci kadın'' oluyorum bu durumda diğer bir deyişle.
aylar boyu ayrılacagız, aramız kötü, ayrıldık diye kandırıldım eski sevgilim tarafından ne yazıkki ve ben bu adam için herşeyi bırakmaya hazırdım. sonradan öğrendim ki ilişkisi devam ediyormuş.
bizim hikayemiz de 6-7 sene evvelsine dayanır, sevgililik dönemi dahil. bu durumda her iki tarafta aldatılmış oluyor; hem siz hemde konustugu insan. belki o insanında bu adam(!) a karşı duyguları vardı; bir şeyleri ümit ediyordu.
yanlış anlamayın böyle hassas bir döneminizde o insanı savunmuyorum ama olaya herkesin penceresinden bakın bir de. size tavsiyem ayrılın gitsin ,çünkü emin ol sadece cinsel değil duygusal hisleri olmasa görüşemediği insanla aylar boyu konusmazdı.
Malesef ki sende masum değilsin..!!
Bile bile ilişkisi olan bi adamla ilişkiye başlamışsın kendi kendini aciz duruma sokmuşsun...

Çok garip bide bunu bu şekilde ikinci kadın pozisyonunda oldum diye anlatmana şok geçirdim doğrusu...

Çok merak ettim ilişkisini ne derece çok kötüledi ki sizin gözünüzde ne kadar yükseldi de o adamla ilişkiye başlayabildiniz???

Anlamadığım adam evli değil madem anlaşamıyor ayrılacağım diyor ayrılda gel demedinde hala konuşmaya mı devam ettin???

Ama unutma herkes bi gün yaşattıklarını yaşar yeni bi ilişkin olursada ikinci bi kadın girebilir hayatınıza belki ozaman da hak verirsin İKİNCİYE..........................................................................

arkadaşlar merhaba;üç senedir birlikte yaşadığım(üniveristede aynı evde yaşadık) bir senedir nikahlı olduğum ve altı senedir tanıdığım bir sevdiğim var... Hiç telefonlarımızı ,özelimizi karıştırmayız normalde ama geçenlerde oyun oynarken beş aydır aldatıldığımı gördüm bir ay sonra da düğünüm var... Eşim daha önceden liseden platonik sevdiği kızla önce duygusal sonra cinsel içerikli yazışmış beş ay kadar kızın da sevgilisi var. farklı şehirlerde yaşadıkları için görüşmemişler hep planlar yapılıp yarım kalmış ama konuşma sohbet hep devam etmiş.Eve geldim canım yarın yazarım yoldayım yarın yazarım gibi benim yanımda hiç bir cümle bile yazmamış.En son konuşmada da eşim artık yapamıyorum canım acıyor aldatmak zor geliyor, sana 10 senedir hislerimi biliyorsun ama seline de aynı dugularım var vs vs gibi kıza yazmış şimdi gerçekten kafam allak bullak... yani beni gerçekten seven bir adam mı var karşımda yoksa beş para etmez bir adam mı
Bence 3. şık gerçek anlamda ADAM yok ki karşında:işsiz:

Karşınızda yüce gönüllü (hatta XXL)bir adam var kaybetmeyin sakin.. dipnot:bu adam birkaç kişiyi aynı anda sevme kabiliyetine de sahip.

Son düzenleme:
Bugün onu bitirir. Yarın başkası olur. Maymun iştahlı. Bir kişiye bağlı kalmayı becerebilse 5 ay konuşamazdı. 5 ay sonra mı dank etmiş senide aynı onu sevdiği gibi sevdiği?

peki sevmese neden bu şekilde bitirsin bitirmeyip devam etse benim hala ruhum bile duymazdı çünkü benim yanımda ne eline telefon alır ne şifresi vardır ne başka bişi

Hay ben böyle sevginin içine.. Hiç sevmesin daha iyi. Sen yapsan adam tekme tokat koyardı kapıya. Sevgi falan düşünmezdi. Cümle aleme .. diye yayardı. Bizim kadınlarsa hala nereden tutsam da ayrılmasam. Tutulacak bir yeri yok malesef

Eger dugunden sonra bosanmak istemiyorsan simdi bosan hatta oluyorsa nikah iptali. Bi insan 2 kisiyi sevemez ikinizi de sevmiyor serefsizin teki. Hala nasil sorarsin beni seviyor mu diye? Sevse nolur adam aldatmis aldatiyor aldatacak bu hic bitmeyecek.

aynısı benim başıma geldi fakat ne yazık ki sizin hikayenizdeki ''uzakta olan,görüşülemeyen kadın'' ben oluyorum. ''ikinci kadın'' oluyorum bu durumda diğer bir deyişle.
aylar boyu ayrılacagız, aramız kötü, ayrıldık diye kandırıldım eski sevgilim tarafından ne yazıkki ve ben bu adam için herşeyi bırakmaya hazırdım. sonradan öğrendim ki ilişkisi devam ediyormuş.
bizim hikayemiz de 6-7 sene evvelsine dayanır, sevgililik dönemi dahil. bu durumda her iki tarafta aldatılmış oluyor; hem siz hemde konustugu insan. belki o insanında bu adam(!) a karşı duyguları vardı; bir şeyleri ümit ediyordu.
yanlış anlamayın böyle hassas bir döneminizde o insanı savunmuyorum ama olaya herkesin penceresinden bakın bir de. size tavsiyem ayrılın gitsin ,çünkü emin ol sadece cinsel değil duygusal hisleri olmasa görüşemediği insanla aylar boyu konusmazdı.
Bu ne cesaret yigidim. Beni ara. :)))
Neyse saka bi yana adamin iliskisi neyle bagliydiki bitiremedi de sizi bekletti. Akliniz kesmedi mi beni sevse zaten ilk gunden ayrilirdi diye. Inanmayi tercih etmissiniz. Hayatinda baska biri varken elde etmeyi. Sizin de dediginiz gibi ikinci olmayi. O yuzden yasadiginiz her seyi haketmissiniz. Uzulemedim kusura bakmayin.

Neyse arkadaşlar benim için kafa karışıklığı olan bı konu sanırım çözüldü... Düğün falan da olmayacak dediğiniz gibi asıl sevilen kadın ben değilim...

hayırlısı olsun hakkınızda...
nasıl emin oldunuz, konuştunuz mu eşinizle?
hoş bu durumun bir açıklaması da yok aslında ama...

tayin sebebiyle nikah yaptık yazmışsınız ya boşanma değil de nikah iptali durumunda o tayin de geçersiz oluyor diye bir şey hatırlıyorum ben..

Bu ne cesaret yigidim. Beni ara. :)))
Neyse saka bi yana adamin iliskisi neyle bagliydiki bitiremedi de sizi bekletti. Akliniz kesmedi mi beni sevse zaten ilk gunden ayrilirdi diye. Inanmayi tercih etmissiniz. Hayatinda baska biri varken elde etmeyi. Sizin de dediginiz gibi ikinci olmayi. O yuzden yasadiginiz her seyi haketmissiniz. Uzulemedim kusura bakmayin.

Bu şahıs benim eski sevgilimdi zaten , önceleri normal konusuyorduk arkadaşmışçasına (tabi ne kadar olursa) o zamanlar biliyordum hayatında biri oldugunu ,sonrasında bittiğini söyledi flört türü konusmaya başladık bitmediğini gördüm ilişkisinin. İşte böyle bişey haklısınız ilk günden ayrıladabilirdi,ama o ne hayatındaki insanı sevdi ne beni. Çok haklısınız insan bişey diyemiyor ben bile bile lades demişim

Back
X