Elbette hepimiz kocalarımızı çok seviyoruz. Ama aldatılmayı kabullenemeyecek kadar az seviyorum kocamı.
Sizde bu durumda önünüze bakın bence. Bir kez yapan affedilirse bunu yapmaya devam edecektir.
Neden ben ki demeyin bence isyana girer. Biliyorum acınız çok taze ve büyük. Ama herkes bir takım şeyler yaşıyor malesef hayat bu sınanıyoruz.Neden ben ki. Herkesin evliligi devam ediyor.
Ben canımi disime taktım onun icin alismaya çalışıyorum.
Bilmiyorum suan tuhaf hissediyorum
Hangi program acaba bende esimin aldattigini dusunuyorum,ozelden ismini yazin lutfen2 saat önce öğrendim suan elim ayağım kesildi. Gurbetteyim kimsem yok burda 1 yıllık evliyim öncesinde de 1.5 yıl birlikte idik.
Onun calistigi yere geldim.
Uzun zamandir S upheleniyordum telefonu kacirmasindan mesajlarını yakaladım. Daha doğrusu casus program ile öğrendim.
Ben onu severken sarikirken o başkası ile olmuş. Ben babasız büyüdüm ailem yuvam olacak sandım inandım.
Onun başkasına dokunmuş olma düşüncesi dayanamıyorum.
Ben sevmiştim onu. Allah im sabır ver
2 saat önce öğrendim suan elim ayağım kesildi. Gurbetteyim kimsem yok burda 1 yıllık evliyim öncesinde de 1.5 yıl birlikte idik.
Onun calistigi yere geldim.
Uzun zamandir S upheleniyordum telefonu kacirmasindan mesajlarını yakaladım. Daha doğrusu casus program ile öğrendim.
Ben onu severken sarikirken o başkası ile olmuş. Ben babasız büyüdüm ailem yuvam olacak sandım inandım.
Onun başkasına dokunmuş olma düşüncesi dayanamıyorum.
Ben sevmiştim onu. Allah im sabır ver
Başınıza gelse cidden bu kadar sakin mi karşılarsınız? Sırf yorum yapmak için yapılıyor bazı yorumlar.Bosan ve siradaki deyip gec .
Hayatimda hicbir erkegin pesinden kosmadim. Aynen yorum yaptigim gibi yaparim. Sen de sirf beni elestirmek icin yorum yapmissin ama artik prim vermiyorum. Goz ardi edebilirsin benim seni ettigim gibi.Başınıza gelse cidden bu kadar sakin mi karşılarsınız? Sırf yorum yapmak için yapılıyor bazı yorumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?