Aldatildim

Aldatilan kadin affetmelimi

• Sanal alemde aldatmak sayilrmi

OY: 3 60,0%
  • Aldatilmis kadin ne yapmali

OY: 5 100,0%

• Ankete Katılan
    5

Kirginyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2018
14
0
1
32
Slm arkadaslar ben 7 yillik evliyim esimi cok seviyorum ama son 2 aydir telefonunda beni sanal ortamda aldattigina sahit oldum baska kizlarla konusmalarini yakaladim bi durum cok yipratti beni ne yapacigimi bilemiyorum onu seviyorum aslinda oda beni seviyo ama ndn yapti bilemeyorum

Slm arkadaslar ben 7 yillik evliyim esimi cok seviyorum ama son 2 aydir telefonunda beni sanal ortamda aldattigina sahit oldum baska kizlarla konusmalarini yakaladim bi durum cok yipratti beni ne yapacigimi bilemiyorum onu seviyorum aslinda oda beni seviyo ama ndn yapti bilemeyorum
Eşinizle oturup konuştunuz mu bu konuyu?

Niyet ne sizden başka kadın kız vs duygusal veya cinsel ilişki kurmak sonuç tabii ki aldatmadır..

Esimle konistum hata yaptigini ve birdaha tekrarlamayacagini belirtti ama benim guvenim kalmadi artik her an darbe vuracakmis gibi hissediyorum

Sadece konuştun mu yoksa bağırıp tepki mi verdin?
İkisi çok farklı çünkü.
Sakin durduysan seni artık tiiye almayabilir.
Gerçi almış haliyle bunu yapıyorsa durum vahim.

Hayir 2 hafta kus kaldim ayrilmaya karar verdim ama kendisi ikna olmadi bana hata yaptigini birdaha olmucani soyledi bi sekilde kendini affetrdi ama bende sikinti var ben yaptigini unutamiuorum surekli aklima geliyo bu yuzden ne yapacagimi bilemiyorum kendisini seviyorum ama yediremiyorum ayrilmk istesemde kendisi birakmiyo

Sanal ortamda aldattığına şahit oldum deyip ardından sizi sevdiğine inanmak??? Nasıl bir savunma mekanizması anlaşılmaz ya da sevgi anlayışınız çok farklı??? Seven insan başkalarina ihtiyaç duymaz aksini düşünmek kendini kandırmaktır

Evet var 2 tane kizim var simdi ben hic bise dujsenemiyorum kendimi öldurmeyi dusundum ama cocuklarima kiyamadim cikmazdayim

Evet var 2 tane kizim var simdi ben hic bise dujsenemiyorum kendimi öldurmeyi dusundum ama cocuklarima kiyamadim cikmazdayim
Yapmayın Allah aşkına aldatıldım diye kendini öldürmeyi düşünmek nedir ya?! En doğrusu bi psikoloğa gitmeniz. Mantıklı kararlar alamıyorsunuz belli ki.

Back
X