aldatıldım.

bilemeyiz ki kim hangi olaya ne tepki verir. bakin ben esinin sevgilisi oldugunu bile bile bu durumu kabulleneni de gordum, kadin kendisini aldatmasina ragmen ayrilamayan erkek de gordum. Ve kimsenin bu insanlara bi baski yapmaya hakki yok. kendi secimleri nasil isterlerse... bana sorsa derim fikrimi ancak burda kadin sormadiki bize fikrimizi... bosanmicam demis kendisi... terapist yazmak istemistim.uzgunum yazim hatasi icin.

Bende yurtdisin da Türkiyede herkes tek eslilige önem verir diye anlatip övünüyordum. Vay basima gelenler.

Hpv ve hepatit b aşısı olmuş muydunuz? Bir doktora gidin cinsel yolla bulaşan tüm testleri yaptırın. Yarın birgün hiv olur hepatit olur her şeyi kapabilirsiniz.

Boşanmayacaksan neyi yorumlayacağız?

Bi evlilik bunun için bitmezse ne için biter bilemedim...sizin önceki konunuzu da biliyorum ben, eşim saygılı bana falan diyorsunuz ama değil, şiddete meyilli sizin zıt fikirlerinizi umursamayan kavga çıkaran arsız.bi adam. Sizi aldatmış, bunun suçluluğunu tasiyamamis onun açısını da sizden çıkarmış. Şimdi sizi düşündüğünden değil vicdani hafiflesin diye itiraf ediyo, onda da utancından kapinizda kopek olucagina hala sizi sorguluyor "ben seni aldattim ama sen de az değilsin hakettin" der gibi. Ya kocanizi boyle kabul edip hiçbirşeyinden şikayet etmiyceksiniz ya da bosanicaksiniz çünkü bu adam degismez

Bu kadar meraklısınız evli kalmaya yanınızda bir erkek bir koca olmasına? Böyle hemcinslerime gördükçe gerçekten kızmaktan önce üzülüyorum. Aldatılmayı kabullenmişsiniz hatta daha ileri götürüp normalleştirmişsiniz. Psikolojik şiddeti kabullenip sinmişsiniz hala derdiniz anneme gidersem daha kötü mü olur sıorusuna cevap bulmak. Daha işler ne kadar kötüye gidebilir? Ayrıca annize giderseniz olacağı söyleyeyim kocanızın umrunda bile olmaz, kendi kendinize biraz takılır geri gelirsiniz

Lanet herif hem aldatıyor hem de halen 5 sene öncesini mi sorguluyor? Bence bir açığını bulup boşanmak için kendisine bahane geziyor haberin olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…