Ben kızın Twitter hesabına bakıyordum sürekli sevgilim hakkında eski sevgilim diye bahseden tivitler atıyordu dayanamadım mesaj attım kıza takıntılı olma artık siz sevgili olmadınız diye o da buluşalım mesajları göstereyim dedi ve ben de gördümBu nasıl ortaya çıktı itiraf mı etti peki merak ettim
HaklısınNeden dövme yaptırdınız ki? Yani bu 30 yıllık ilişki için bile çok saçma bir olay. İnsan yaptırsa yaptırsa çocuğunun ismini falan dövme yaptırmalı bence.
Her neyse sorununuza gelirsek; AFFETMEYİN. Bir kez aldatan tekrar yapacaktır. Şu an canınız ne kadar çok yanıyor olsa da, ayrılık acısının yanında tekrar aldatılma acısı çok daha büyük olur.
Çok canım acıyor haftalardır ağlıyorum sadeceAdatılmakkkk
Ve affetmekkk
Aslaaa bu durum nasılsa affediy ben yine yapsam yine affeder durumunu doğurur
Çok haklısınızHızlı yasa, genç ol, cesedin yakışıklı olsun
Felsefesi ile çıktığınız yolda, kazığı yemissiniz,
Dersinizi alın, hayatınıza bakın
Bir daha da 6 ayda aynı evde yaşayacak kadar hızlı, teninize ismini kazıyacak kadar dusuncesizce yasamayin.
Ve ayrılın.
6 ayın 1.5 ayinda aldatilmissiniz, saniyor musunuz ki bir daha olmaz?
Hepsi doğru diyor. Sen ayrılmicaksın öyle gözüküyor. Ben yaptığın hataları söylemicem. Affetikden sonra yapman gerekenleri (düşündüğüm kadarıyla) söylicem. Affetikden sonraEn iyisi biraz soğuk davran onun sana uğraşmasına affetirmesine sağla uzatda baya bu durumu yani biraz sürünsün arkandan koşsun biraz cezalandır ve soğuk yap biraz korksun tekrar yapmaması icin.
Bence uzaklaş itiraf etse yine neyse de adam tehlikeliBen kızın Twitter hesabına bakıyordum sürekli sevgilim hakkında eski sevgilim diye bahseden tivitler atıyordu dayanamadım mesaj attım kıza takıntılı olma artık siz sevgili olmadınız diye o da buluşalım mesajları göstereyim dedi ve ben de gördüm
Ayyy 6 ayda aynı evde yaşamalar dövmeler yaptırmalar bana çok tuhaf geliyo bilemiyorum çok ulaşılabilir mi buldu sizi acaba ondan mı aldattı? Ya da ilk zamanlar aldatmış demişsin belki sana aşık olmadan bir hata etti sonra pişman oldu? Ya da huyu bu, bir daha ilk fırsatta aldatır..Benim 6 aylık bir ilişkim var sevgilimle aynı evde yaşıyoruz çok aşıktık birbirimize hiçbir şeyi gözümüz görmüyordu birbirimizin adını dövme bile yaptırdık ama 3 hafta önce benle ilk aylarında başka bir kızla daha beraber olduğunu öğrendim o kız için bana takık demişti ben sorduğumda ve kız bizim okulda sekreterdi her gün okulda sevgilimle yan yanaydık ihtimal vermemiştim o ise bunun 1.5 ay sürdüğünü doğru kadını aradığı ve onu sevmediğimi düşündüğü için aldattığını ama sonradan akıllandığını söyledi yalvardı ağladı ne yapmalıyım çok seviyorum ve çok üzgünüm ama kaldıramıyorum. Düzelme ve hata olma ihtimali var mı yoksa her şeyi bırakıp gitmeli miyim? Çok acı çekiyorum bir daha hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum bu kadar güvendiğim bi insandan bu darbeyi yediğim içnn.
Başka dövmesi yoktu ilk kez yaptırdı 24 yaşındayızAyyy 6 ayda aynı evde yaşamalar dövmeler yaptırmalar bana çok tuhaf geliyo bilemiyorum çok ulaşılabilir mi buldu sizi acaba ondan mı aldattı? Ya da ilk zamanlar aldatmış demişsin belki sana aşık olmadan bir hata etti sonra pişman oldu? Ya da huyu bu, bir daha ilk fırsatta aldatır..
Dövme konusunda ısrar etti aşıktım bende yaptım demişsin de, sevgilinin başka dövmeleri var mı? Önceden de başkalarının isimlerini yazdırıp ayrılınca sildirmiş ve ya başka dövme ile kapattırmış olabilir.
Ayrıca 7senedir hayatımda olan 3senedir evli olduğum, 9aydır cocugunu tasıdığım adam da benim adımı yüzük parmağına yazdırdı. Ama ben onunkini yazdırmadım.
O yaptı diye ben de yapmaya mecbur muyum? Ya da ben kocama aşık değil miyim?...
Yaşlarınız kaç sizin?
Nasıl atlatacağımBence uzaklaş itiraf etse yine neyse de adam tehlikeli
En fazla 1 sene ağlarsın evlenip yuva kurup çocuk sahibi olup aldatıldığında bütün ömrün boyunca ağlarsınÇok canım acıyor haftalardır ağlıyorum sadece
Atlatırsınız merak etmeyinNasıl atlatacağım
Ben affetmedim gerçekten affetsem bu başlığa ihtiyaç duymazdım sadece bazıları gerçekten hata olabilir dedi çevremdeki kimisi affetme dedi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bir insan sevmediği bir insanın adını neden vücuduna kazıktır ama bırakırsam doğruyu yapmış olacaksam bırakmaya da hazırımAffetmişsiniz, kılıf arıyorsunuz.
Yalana gerek yok ‘beni aldatan adamı çok seviyorum dövmem boşa gidemez’ deyin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?