- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Yahu bu durum ne çevrenizi ne bizi ilgilendirir.Ben affetmedim gerçekten affetsem bu başlığa ihtiyaç duymazdım sadece bazıları gerçekten hata olabilir dedi çevremdeki kimisi affetme dedi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bir insan sevmediği bir insanın adını neden vücuduna kazıktır ama bırakırsam doğruyu yapmış olacaksam bırakmaya da hazırım
Hayır dövme değil tabiki o hiç önemli değil. Ya gerçekten sonradan sevdiyse umudu ve gerçekten seviyor olmam ama dediğim gibi ben doğru olanı anlayıp onu yapmak istiyorumBu kadar vazgeçilmez olan ne?dövmeyse sildiriliyo diyorlar
Seni seviyormu?peki sen seviyor musun? Onu aldatirmisin ?Hayır dövme değil tabiki o hiç önemli değil. Ya gerçekten sonradan sevdiyse umudu ve gerçekten seviyor olmam ama dediğim gibi ben doğru olanı anlayıp onu yapmak istiyorum
Bende öyle düşünüyorum ayrılmasıda en doğrusu ama baksana ayrılmicak gibi konuşmada hissediyorsun oyüzden böyle yazdım. En doğrusu ayeılmak ve asla asla kocamda olsa dövme yaptırmam cok sacma al adam ayrıldı ilişki bitti başka biriyle evlencen adam dövmeyi görünce yada ters söyliyim ben kocamdaki kadın dövmesini görünce sinir olurum sacma yani. Saten dövme yapmak bana göre itici cirkin geliyor bana ama tabi herkez farklı düşünür bu benim düşüncem...Aldatan insan yine aldatir canim. Bu sefer kilifini da uydurur sen soguktun der. Bdv de cok var.
Seviyor mu yoksa benim kadar saf aşık bulamaz diye mi benimle bilmiyorum ama ben çok aşığım böyle hasta yatalak olsa ölene kadar bakardım öyle aşıktım ama güvenim bitti haklısın ben onun üzerine titrerken o beni aldattıSeni seviyormu?peki sen seviyor musun? Onu aldatirmisin ?
Bence asıl mesele suanki sevgi değil..duygular şelale tAbi..genclik güzel şey..inan sonsuz değil hiçbirşey kaldıki duygunun en coşkun olduğu zamanda seni aldatmış bu günler geçince ne olacak?geriye kalacak birşey bırakmamış ki saygı güven? Aldatmalarda asıl yitirilen sevgi aşk değil..güven ve saygı diye düşünüyorum.
Ben affetmedim gerçekten affetsem bu başlığa ihtiyaç duymazdım sadece bazıları gerçekten hata olabilir dedi çevremdeki kimisi affetme dedi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bir insan sevmediği bir insanın adını neden vücuduna kazıktır ama bırakırsam doğruyu yapmış olacaksam bırakmaya da hazırım
Benim adıma çevrem karar verse çoktan bitmişti ama böyle zamanlarda insan kendisi objektif düşünemiyor ve fikir desteği iyi olabiliyorAffetmeyecek olsaniz degil basliga konuya ihtiyac duymazdiniz. Sizin adiniza cevreniz karar veriyorsa gecmis olsun acil sifalar dilerim size.
Benim adıma çevrem karar verse çoktan bitmişti ama böyle zamanlarda insan kendisi objektif düşünemiyor ve fikir desteği iyi olabiliyor
Hayır ve bu eş değer bir örnek değilMesela dayak yeseniz fikir destegine ihtiyac duyar misiniz?
Haklısınız aşkımı kalbime gömüp gitmeliyimBir insanın duruşu sadece ilişkinin başında veya ortasında veya sonunda olmamalı. Karakterinde var ki sizi aldatmış. Yani bunu yapma potansiyeli gayet var. Şayet sizi o kadar sevseydi 1.5 ay (!) başkası olmazdı. Bide açıklaması o kadar fiasko ki ciddiye alamam. Affetseniz kabullenemezsiniz zaten. Yinede siz bilirsiniz. 6 aylık ilişkide dövme yaptıran insan bu konuda da belki gözünü karartabilir
Çok iddialısınSeviyor mu yoksa benim kadar saf aşık bulamaz diye mi benimle bilmiyorum ama ben çok aşığım böyle hasta yatalak olsa ölene kadar bakardım öyle aşıktım ama güvenim bitti haklısın ben onun üzerine titrerken o beni aldattı
Bunları yutarım,karşılıksız sadakatim olsa bile devam edebilirim,aşkım gururumu hiçe sayar derseniz devam edin tabikide.Bilmiyorum hiçbir şey düşünemiyorum çünkü bu kadar kısa sürede o kadar çok şey yaşadık ve o kadar aşık gibiydi ki çok güvenmiştim ama bir gün o kızın yanına gitmiş bir gün benim yanıma gelmiş
Benim başıma ilk kez geliyŞıp sevdimisiniz ikinizde hemen büyük aşk aynı eve yaşama aldatılma affedimi düşünmek. Geçmiş olsun ve kolay gelsin
İkimizle de aynı zamanda başlamış ama ben yapım gereği ilk başlarda soğuk bir insanımdır onu sevmediğimi ve okulun en yakışıklı çocuğu olduğu için onunla takılıyorum sanmış diğer kızı ciddi sanmış sonra bana aşık olduğunu anlayıp kızı bırakmış vsvsSeni mi aldatmış , o kızı (senle) mi aldatmış? Eski sevgili olduğuna göre hmmm. Devam edersen risk şu :seni bırakmadan başkasıyla olacak ve sen de twitlerde eski sevgilim yazacaksın.sonra kız senin çocuğa takık olduğunu düşünecek vesaire vesaire...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?