Aldatıldım

Onu da aldatır merak etme, gençliğini yaşayacakmış ya karaktersiz. Evlilik gibi ciddi bir yola girmeden gerçek yüzünü gördüğün için şükretmelisin. İşine ver kendini başka bir şey düşünme bir süre. İş sana iyi gelecektir. Bence böyle bir pislikten kurtulman bir son değil daha güzel bir hayatın başlangıcı senin için.

Adamda, karakter sıfırmış. Kendi itiraf edememiş, ilişkide bulunduğu kız size ulaşıp söylüyor herşeyi. Ne halleri varsa, görsünler. Sonuçta ikiside birbirine layıkmışki, bulmuşlar birbirlerini. Adamın.... kunda boncuk bulmuş gibi, birde biz barıştık, birlikteyiz diye, kız haber veriyor. Siz daha fazla üzülüp, kırılmaktan kurtulmuşsunuz.Değmeyen adamlar için, kendinizi boşuna üzmeyin.
Bu zoruma gitmedi desem yalan olur. Gidip ikna ettim barıstım ben dedi. 2 aylık birliktelikleri için. Ben 2.5 yılımı sildim attım. Açmadım uğraşmadım. Acaba dedim ona bu zevki tattırmamam mı gerekiyordu. Beni Zafer kazanmış edası ile aradı çünkü ama hiçbirsey diyemedim yapamadım.

Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Sadaka ver. Nasıl birinden kurtulmussun bir anda. Sevin. Hersey yoluna girer

Bak 2,5 yıl uzun bir süre sayılır. Üzülmekte de haklısın, kim boşver dese saçma gelir. Kolay değil emek vermişsin hayallerin vardı onunla. Ama bu ilişkili o bitirdi sen değil. Suç onda sende değil.

O kızla barışmış olması hiçbir anlam ifade etmez. Belki de kız sevgiline aşık oldu, senin de gururlu biri olduğunu tahmin ettiği için sana haber verdi ki ayrıl sevgilinden. Sevgilin dediği gibi takılmak için o kızla olmuş olabilir. Ama seni çok sevse o kızın sana ulaşma ihtimalini düşünür seni kaybetmeyi göze alamazdı. Hadi diyelim ki sevgilin aptal biri, bunu düşünemedi de kızla öylesine takıldı. Ama senle ayrıldı şuan, hazır bedava seks yapabileceği şuan ki düştüğü boşluktan onu çıkarabileceği biri varken neden barışmasın?

Normalde seninle olan ilişkisinin bitmesine sebep olan kızı yanında tutmaması hatta iyice düşman olması lazım. Asıl ilişkisini bitiren de o kız değil tabiiki kendi uçkuruna sahip çıkamaması.Ama bu normal haysiyet sahibi biri için geçerli. Üzgünüm ama sevgilinde o karakter yok. Kendine yakışan buymuş demekki. O kızla hala zaman geçirmek için barışmış olabilir ancak sebebi ne olursa olsun seni aldatıp üstüne o aldattığı kişiyle barışan bir adamdan artık tiksinmen lazım. İcinde hislerin hala varsa da bekle zamanla o hisler bitecek, acele etme.

Ciddi düşündüğü kızı kendiyle aldatan adam o kızı da ilerde aldatır. Bunu düşünemeyen kız kendince sana hala haber verme peşinde. Bırak ne halleri varsa görsünler.

Soyle erkekleri esek sudan gelinceye kadar doveceksin
Kendilerini ne zannediyorlar anlamiyorum
Zamaninda gormussunuz gercekten

Adam diger kadını "kullanmak" için bulmuş. Nasıl mide bulandırıcı bir karakterde olduğu ortada değil mi? Düşünün diğer kız da aynı sizin gibi birinin evladi. Ve elin hödük ü sırf yatak için kandırıyor onu. Diger kızın da sizi "barıştık" diye araması aslında hala olup bitenden habersiz olduğunu gösterir ancak. Adam pisliğin teki. Siz fark etmemişsiniz sadece. Insallah tez vakit diger kiz da anlar ne mal olduğunu. Aslinda ona teşekkür borcunuz var.

Bu zoruma gitmedi desem yalan olur. Gidip ikna ettim barıstım ben dedi. 2 aylık birliktelikleri için. Ben 2.5 yılımı sildim attım. Açmadım uğraşmadım. Acaba dedim ona bu zevki tattırmamam mı gerekiyordu. Beni Zafer kazanmış edası ile aradı çünkü ama hiçbirsey diyemedim yapamadım.
Gurursuz gibi sizi aldatan adamın, bir de peşinden mi koşacaktınız? Hiç böyle düşünmeyin. Sessizce çekip gitmeniz, sizin olgun bir insan olduğunuzu gösterir.Kız kendini, zafer kazanmış gibi görürse görsün. Ne çıkar?
Sizinle beraberken, sizi onunla aldatmış bir adamın, yarın onu da aldatmayacağının garantisi yok. Bu kadar kıymetli adamı, bundan sonra nasıl hep elimde tutarım diye, kendini yırtsın dursun.Siz hayatınıza bakın.Üzülüp,düşünüp durmayın.

Iğrenç bir insanmış kişilik olarak
Belki de bazen hicbir tartışma olmaması bazı şeylerin üstünü örtmek içindir
Hayırlısı böyleymiş deyim bahane bulmaya çalışmayın ilerde öğrenmek daha zor olurdu

Merhabalar kızlar, bu konuyu açmak için üye oldum birileri bişey demezse patlayacağım sanki. 2.5 senedir süren çok güzel bir ilişkim vardı. İkimizde çok iyi mesleklerdeyiz. O kadar iyi anlaşıyorduk ki sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımdı aynı zamanda. Bir kez hakaret bir kez kavga gürültü küslük olmaz mı ? Olmamıştı. Aileler biliyor. Onun ailesi ile ilişkim kendi ailem gibi. Herşeyin gayet sıradan olduğu bir gün bir kız tarafından arandım. Meğer bir iki aydır başka bir kızla berabermiş. Birlikte de olmuşlar. Biz olmamıştık. Kız beni arayıp söylemek istemiş. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O akşam ayrıldım kendisinden erkek olduğu için kullanmak için görüştüğünü hiç sevgi olmadığını duymayacağımı sandığını söyledi. Ama bitirdim. Aradı Mesajlar attı açmadım. Bu süreçte aileler herkes perişan olduk. Bir süre sonra ses kesildi. Ben uğraşacak sanarken aynı kız tekrar aradı ben onunla barıstım gittim konuştum tekrar devam ediyoruz dedi ikinci darbeyi yedim. Şimdi birlikteler onlar. Bense hergün sanki düşman gibi sanki inceldiği yerden kopmuş gibi nasıl bir anda bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum. Bir tesellim bile yok. Zaten anlaşamıyorduk zaten aileler bile istemiyordu cart curt gibi bir tane bile avuntum olmadı. Hiçbirşeyi anlayamadım bile bu ilişki yürürken bile o kadar iyi ve normaldi ki anlamamışım bile düşünün. Nasıl olacak bilmiyorum sonrası.
Dip Not: saydırdıgı kızla barısmış. Bir de ailesine ben hayatımı yaşamayacak mıyım? Gencim ben bilmem ne diye kavga ediyormuş.
Sorun aslında tam da bu hiç tartismamak hep uyum içinde olmak bir taraf kendini gizliyor aslında hep uyumlu görünüyor aslında iç dünyada öyle degil

Bak 2,5 yıl uzun bir süre sayılır. Üzülmekte de haklısın, kim boşver dese saçma gelir. Kolay değil emek vermişsin hayallerin vardı onunla. Ama bu ilişkili o bitirdi sen değil. Suç onda sende değil.

O kızla barışmış olması hiçbir anlam ifade etmez. Belki de kız sevgiline aşık oldu, senin de gururlu biri olduğunu tahmin ettiği için sana haber verdi ki ayrıl sevgilinden. Sevgilin dediği gibi takılmak için o kızla olmuş olabilir. Ama seni çok sevse o kızın sana ulaşma ihtimalini düşünür seni kaybetmeyi göze alamazdı. Hadi diyelim ki sevgilin aptal biri, bunu düşünemedi de kızla öylesine takıldı. Ama senle ayrıldı şuan, hazır bedava seks yapabileceği şuan ki düştüğü boşluktan onu çıkarabileceği biri varken neden barışmasın?

Normalde seninle olan ilişkisinin bitmesine sebep olan kızı yanında tutmaması hatta iyice düşman olması lazım. Asıl ilişkisini bitiren de o kız değil tabiiki kendi uçkuruna sahip çıkamaması.Ama bu normal haysiyet sahibi biri için geçerli. Üzgünüm ama sevgilinde o karakter yok. Kendine yakışan buymuş demekki. O kızla hala zaman geçirmek için barışmış olabilir ancak sebebi ne olursa olsun seni aldatıp üstüne o aldattığı kişiyle barışan bir adamdan artık tiksinmen lazım. İcinde hislerin hala varsa da bekle zamanla o hisler bitecek, acele etme.

Ciddi düşündüğü kızı kendiyle aldatan adam o kızı da ilerde aldatır. Bunu düşünemeyen kız kendince sana hala haber verme peşinde. Bırak ne halleri varsa görsünler.
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bu kız zaten beni arayarak beni aradan çıkarmak istedi bunu biliyorum. Zaten çok gururlu ya da benim gibi kandırılmış biri olsaydı bu adamı tekrar ikna etmek için aramazdı. Ama ben işte bu noktada erkek arkadaşıma inanamadım. Benim için uğraşmak varken, o kıza sen bir daha karşıma çıkma demek varken barışmış gitmiş. Kız beni öyle bir Zafer edası ile aradı ki. Hani bak elinden aldım gibisinden. Düşünsenize bir kişiyi ayırdınız. Adam sizin oldu. Ama hala bu size yetmiyor. Bunu arayıp o kıza demeniz gerek. O kadar üzüldüm ki. Belki de o kıza aşık oldu sevdi bilemiyorum. Ama o zaman neden onunla tanışıp benden ayrılmadı bunu da bilemiyorum. Kafam allak bullak. Bazen neden onun eline bıraktın neden elinden almasına izin verdin diye kendimi sucladıgımda oldu şaka gibi değil mi. O kadar mahvettiler beni

Şükret ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün.

Ya sizi yerim gülümsedim okurken sessiz sedasız aglayarak gittim sadece. O kız da beni arayıp bak ben kazandım benle beraber dedi. Gittim konuştum ikna ettim dedi. Kendimi suçlayacaktım nerdeyse keşke onun eline bırakmasamıydım keşke bu mutluluğu ona yaşatmasamıydım diye ama yapamazdım. Bir kez aramaz mı insan bir daha aramadı. Zaten çok iyi bir işim var uğraşıyorum severek dolu dolu yaşıyorum ama birazcık tatilim olsa azıcık boş saatim bogazıma bir yumru oturuyor. Neden benim başıma geldi ? Neden böyle oldu diye

Canısı
Ya sizi yerim gülümsedim okurken sessiz sedasız aglayarak gittim sadece. O kız da beni arayıp bak ben kazandım benle beraber dedi. Gittim konuştum ikna ettim dedi. Kendimi suçlayacaktım nerdeyse keşke onun eline bırakmasamıydım keşke bu mutluluğu ona yaşatmasamıydım diye ama yapamazdım. Bir kez aramaz mı insan bir daha aramadı. Zaten çok iyi bir işim var uğraşıyorum severek dolu dolu yaşıyorum ama birazcık tatilim olsa azıcık boş saatim bogazıma bir yumru oturuyor. Neden benim başıma geldi ? Neden böyle oldu diye

Yas dönemindesin ama şu suçluluk psikolojisinden acilen çıkmalısın. Ciğersiz bir erkek için o paçoz çabaladı ama sen çabalamadın öyle mi? Bu musun sen? Bu kadar değersiz misin? Yavrum alsın tepe tepe kullansın o adamdan ne köy olur ne kasaba. Aldatma olayında şu vardır; benim elimdeki daha iyi ama bu da fena değil. Yani bu paçozun senden üstün bir yanı olmadıgının farkında. Yoksa seni terkeder gider ne yaşıyorsa yaşardı.
Neden benim başıma geldi? Canısı dünyanın en güzel kadınları bile yannış eş seçimleri sebebiyle aldatılıyorlar. Sttret. Kendine odaklan. Onları içinde affet. Yük etme. Selametle.

Beni o kızla nasıl yakıştırırsın tavrıyla benimle dakikalarca kavga eden adam, iki yıl sonra '' o kızla '' evlenmişti.
Velhasıl hayatta herşey oluyor güzel kardeşim, zor olacak ama daha güçlü kalkacaksın düştüğün yerden, yuvanı yıkanların da mutlu bir yuvası olacağını düşünmüyorum, sen de düşünme.

Sırf uçkuru yüzünden 2,5 senelik ilişkisini hiçe sayan adamdan zaten koca olmazdı. Muhtemelen evlendikten sonra da farklı arayışlara girecekti. Sizin için zor bir durum ama en azından evlenmeden görmüş oldunuz.

O kadar sessiz sedasız gittim ki, kırıp dökemedim bizim bunca senemiz hayallerimiz ne oldu diyemedim ama 2 aylık kız bile gitmiş barışmış konuşmuş ikna etmiş. Şimdi Zafer kazandı gibi gelmiş bana anlatıyor. Bak aldım elinden diyor. Acaba bende konuşmalı mıydım diyorum sonra kendime yediremiyorum. Ama direk ona bıraktım gerçekten.
Ya emin misiniz o kızla beraber olduğundan? Hani kıza aşık olsa siz başka türlü öğrenseniz adama demediğinizi bırakmasanız kıyameti kopartıp onu terketseniz o da o kizla devam etse anlarım da. Sevmiyordum, cinsellik için kullandım attım dediği kızın araması sonucunda öğreniyorsunuz bunun sonucunda onun da 2,5 yıllık ilişkisi bitiyor sevdiği kadınla, ve siz de perişan oluyorsunuz ailesi de perişan oluyor ve o da perişan olup gidip bu kızı pişman edeceğine onunla barışıp birlikte oluyor olması akıl almaz bir şey. Kız belki de hıncından yalan söyledi size barıştık diye. Hani nasıl bir hemcins duşmalığı olabilir ki böyle hem sevgilisi olan ve onunla evlenecek olan bir adamla ilişkiye gir kadını ara aralarını boz sonra adamla birlikte ol ondan sonra da çatla bak kaptım elinden de. Bu da akıl almaz bir şey. Ama gerçekse siz Allaha dua edin kurtulmuşunuz böyle bir pislikten.

Kimseyi kaptırmış değilsin. Sen öğrenip bitirince kaldığı yerden kızla yatmaya devam etmiş. Yani kızın konuşup barışmak için çaba sarf etmesi, mücadele etmesi ne kadar doğru acaba? Zaten kız ona istediğini veriyor. O da istediğini aldığı sürece kızla devam eder. Ha bu arada başka fırsatlar bulursa onları da değerlendirir. Sen de kendini ödüllendir. Onurlu duruşundan dolayı alabileceğin en pahalı hediyeyi al kendine ve baktıkça ne kadar güçlü olduğunu hatırla.

Ya emin misiniz o kızla beraber olduğundan? Hani kıza aşık olsa siz başka türlü öğrenseniz adama demediğinizi bırakmasanız kıyameti kopartıp onu terketseniz o da o kizla devam etse anlarım da. Sevmiyordum, cinsellik için kullandım attım dediği kızın araması sonucunda öğreniyorsunuz bunun sonucunda onun da 2,5 yıllık ilişkisi bitiyor sevdiği kadınla, ve siz de perişan oluyorsunuz ailesi de perişan oluyor ve o da perişan olup gidip bu kızı pişman edeceğine onunla barışıp birlikte oluyor olması akıl almaz bir şey. Kız belki de hıncından yalan söyledi size barıştık diye. Hani nasıl bir hemcins duşmalığı olabilir ki böyle hem sevgilisi olan ve onunla evlenecek olan bir adamla ilişkiye gir kadını ara aralarını boz sonra adamla birlikte ol ondan sonra da çatla bak kaptım elinden de. Bu da akıl almaz bir şey. Ama gerçekse siz Allaha dua edin kurtulmuşunuz böyle bir pislikten.
Eminim çünkü ailesi ile konuşup ben hayatımı yaşamayacak mıyım bana karışmayın vs demiş. Yani inkar etmemiş. Bizi de dumur eden bu oldu. Hani aşık olursun seversin benden ayrılırsın anlarım. Beni kız arayıp söylüyor ortalık yıkılıyor kızı silip engelliyorsun bir anda kız geliyor ve ikna olup barısıyorsun. Ne düşündü İnanın bilmiyorum belki de gerçekten daha çok sevdi benden. Ama kızı düşünün. Adamı zaten almışsın senin artık. Ama bu bile yetmiyor hala beni arayıp barıstık diyor. Neden insanlar böyle anlayamıyorum.

Yine bir narsist erkek vakası:( hiç tartısma olmamıssa kesin sen alttan alıyodun.. Ben de buraya konu yazmıstm iliskim cok güzel giderken aldatıldım diye herif narsist cıktı. Üstelik ben evlenince farkettim.. Verilmiş sadakanız varmıs ölse de barısmayın

Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bu kız zaten beni arayarak beni aradan çıkarmak istedi bunu biliyorum. Zaten çok gururlu ya da benim gibi kandırılmış biri olsaydı bu adamı tekrar ikna etmek için aramazdı. Ama ben işte bu noktada erkek arkadaşıma inanamadım. Benim için uğraşmak varken, o kıza sen bir daha karşıma çıkma demek varken barışmış gitmiş. Kız beni öyle bir Zafer edası ile aradı ki. Hani bak elinden aldım gibisinden. Düşünsenize bir kişiyi ayırdınız. Adam sizin oldu. Ama hala bu size yetmiyor. Bunu arayıp o kıza demeniz gerek. O kadar üzüldüm ki. Belki de o kıza aşık oldu sevdi bilemiyorum. Ama o zaman neden onunla tanışıp benden ayrılmadı bunu da bilemiyorum. Kafam allak bullak. Bazen neden onun eline bıraktın neden elinden almasına izin verdin diye kendimi sucladıgımda oldu şaka gibi değil mi. O kadar mahvettiler beni
Sevgilin kıza aşık olsa kızla barışmak için sevgilin uğraşırdı. Kız gitmiş gurursuzca sevgilinle barışmak için uğraşmış, yetmemiş hala sana nispet derdinde. Belki de sevgilinin aslında seni sevdiğini bildiği için kendince senin canını yakmak istiyor. Böyle saçma sapan insan çok ortalıkta. Kendini sürekli senle kıyasladıysa seni kıskandıysa yapar.

Belki de kız da sevgilin gibi takılma peşinde. Herkes bizim gibi ciddi ilişkimiz olsun mantığında değil maalesef. Az mantıklı biri olsa bu adam beni de aldatır diye düşünür. Bence anı yaşıyorlar şuan. Anlaşamayınca ayrılırlar, sevgilin boşta kaldıkça arasıra seni yoklar barışmak için. Ayrılmazlarsa da emin ol hep güvensizlik içinde geçirirler yıllarını. Bu tarz birliktelikleri olup sağlıklı huzurlu devam eden pek görmedim. Bu tarzdan kastım bir tarafın sevgilisini aldatarak başlattığı ilişki. O kız hep o adamdan şüphe duyarak devam edecek. Şimdi etmese bu iliskinin cicim ayları geçince şüphe etmeye başlayacak.

Sen barışsanız bile güvenebilir misin ona artık? Hiç sanmıyorum. En ufak şeyde yine mi aldatıyor diyeceksin. Böyle hayat geçmez, kendine zaman ver unutmak icin. Hepimiz aşk acısı çektik az çok. Ve ben birisi aman boşver takma unutursun deyince sinir olurdum. Cok sacma gelirdi, o acı geçmeyecekmiş gibi gelirdi. Sonra tekrar aşık olup mutlu hissedince evet geçiyormuş diyor insan. Umarım kısa zamanda atlatırsın bu durumu.

Back
X