Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarı saçlılar aldatılmıyor diye bir kural yok öncelikle .zaten bunuda yutacaksın o yüzden uzun uzun yazmaya gerek yok .

aileniz değişikse siz değişik olmayın. çalışın anne evinden de ayrılırsınız ne var sürekli aldatıldım mı acaba kimleydi acaba demektense netlik iyi boşanın

Yorumları okuyup uzuldgnzu tahmn edebiliyorum ama adam evlligi gozden cikarmis inkar da etmiyor.ccuk sahbi sz olamasanz bnce cok yuzumuze vururdu.kendi problemini başkalarını ayartarak unutmaya calisiyor heralde ...
Suclamiyorm onu yanls anlaşılmasın su an cok kisinin problemi cocuk sahibi olamamak ama dedgm gbi problem onda insan braz kaybetmekden korkar.yasca buyuk brini terch etme sebebi bu herlde kadinn cocuk dusunmemesi

Aldatılmak sizin fiziksel özelliğiniz yada kişiliğinizdeki bir eksiklikten değil,aldatan kişinin karakterindeki eksiklikten kaynaklanır.
Aldatmanın haklı bir yanı yok olamaz.İnsanlar anlaşır yada anlaşamaz.Sonuçta boşanmak ayrılmak diye birşey var.
Yalnız sizin olayı tam anlayamadım.Numara kadına ait aramış konumuşmu yada buluşmuşlamı?Ne yapmak istediğinizi iyi düşünün.Aldatan karakterler genelde yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali kanıt yoksa çirkefe yatıp sizi suçlu çıkarabilir.

Gerçekten çok üzüldüm.
En ufak bir affedilme çabası içine girse eşin, affedecek gibi anlatmışsın.
Ama affetme bu kişi değil 2 sene 10 senelik eşin de olsa, senin sevgini değerini ilgini hak etmiyor
Ailenle konus yaptığını anlat, onlardan destek iste. Eğer destek olmazlarsa da, çalışmıyorsan öncelikle iş bul kendi ayaklarının üstünde dur ve bu adamı def et hayatından

Ben Olsam ilk iş o kadını ifşa ederdim yok öyle sessiz sedasız çıkıp gitmek , bu kadar basit olmamalı

Öncelikle sildiğiniz tüm konular geri getirilir ve ceza alırsınız.
Çocuk yokken yalancı ve penis fotosu saklayan kocanızdan kurtulmanın yollarına bakın.
İşe girip kendi ayaklarınız üstünde durun.
O hangi konuda geçiyor?

Aynen sanki çok bakımlı çok güzel çok eğitimli kültürlü işi gücü olan kadınlar aldatılmıyor ? galiba bazı kadınlar sadece bunu görmek istiyor kendini çirkin başarısız olduğu için erkeğin diğer kadına gittiğini kimler kimler aldatıldı hala aldatılıyor aşırı güzel bulduğumuz işi gücü yerinde ünlü kadınlar bile aldatılıyor çirkin oldukları için mi ? işi olmadıkları için mi ? hayır sadece karaktersiz erkeklere denk geldikleri için üzülüyorum böyle aldatılma olayına ve hala aldatan erkek için seviyorum hala demelerine üzücü yani şükür ki hiç birine dönmedim aldatıldığımda hep yoluma baktım gururumdan ödün vermedim keşke herkes gururunu basit bir erkek için ayaklar altına almasa üzülmese hemen unutsalar ama insanız napalım :)

Kusura bakmayin cat cat yazacagim..ayrilin..asla kabul etmem aldatilmayi..zaten sizin bu tutumunuz da cesaret veriyor adama..

Açıklama yapmaması kal bile dememesi...
Bekara kolay boşan demesi ama bilmiyorum.
Mesleğiniz varsa yaşınız da gençse yolunuza bakın.Allah yanlarına bırakmasın bu ahlaksızlıklarını

‘’BÖyle bir durumdayken bana daha çok bağlanması gerekmezmi’’
Olayları karıştırmayın sorun eşinizde diye tabi ki size bağlanması gerekmez eşi olarak zaten size bağlı olması gerek.Benden dolayı bizim de çocuğumuz olmuyor ve bu yüzden bir kere bile boyun büküklüğüm olmadı eşime karşı.
Bu ara bunu da yutmayın çünkü ilkinde yuttuğunuz için yapmaya devam etmiş

Kal demedi demişsiniz ya. Kal dese gerçekten kalacak mıydınız? 3.kez aynı şey yapılmış size

Kızım senin kocanın evi yok ki misali kızım kocan seni sevmiyor ki demek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…