Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bunu bilmediğiniz için beni yargılıyorsunuz insan direk kendıne bunu soruyor acaba neyim eksikti çirkinmiyim beni beğenmediği içinmi diye ondan öyle yazdım başına gelen anlamaz emin olun her kadın çok güzeldir hepsi çiçektir ama koklamasını bilene Allah yaşatmasın
Kadın çiçek değil kadındır.
Başına gelmeyen anlamaz demişsiniz, ben de daha önce aldatıldım, hem de en beter bir şekilde. hiç kendimde hata aramadım; çirkin miyim, beğenmediği için mi demedim, çünkü bu karakter meselesi biliyorum.

Adamin kani bitlendimi karisi sarisin esmermis manken gibiymis vs. Diye bakmiyorki yeterki seytan durtsun..
Adam taksiye gerek yok ben götürürüm demiş.. sessizce kabul etmis cok zor seyler allah kolaylik.versin...en dogru kararı siz vereceksiniz..

çok acı şeyler yaşamışsın sana sölicem tek, sey bekle keske elinde delil olsaydı eşini sewiyo musun? öfkeyle kalkma ha tabiki sinirini at bağır çağır kadını sülaleye rezil et onlar bundan anlar
Bune be nasil bi migde bu esini seviyomusum bekle ofkeyle hareket etme bilmem ne kadini nie rezil edecekmis pezevenklik yapan kocasi bune genislik boyle😤

Bu işler saça başa bakmaz.
Ne güzeller kendinden çirkiniyle aldatildi..
Eşiniz kal bile dememiş ki düşünecek kararsız kalacak ne var?

Hazır çocuğunuz yokken bu kamburu sırtımızdan atın adamın huyu bu ne ilk ne son olur bugün kuzen yarın komşu arkadaş aileyi dert etmeyiniz annenizi babanızı al karşına duygularını yaşadıklarını anlatın geri kafalı olsalar bile evladıni seven aile destek olur size ve arkanızda dururlar

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 2 sene 1 aylık evliyim çokta güzel gittiğini düşündüğüm bi evliliğim vardı eşimin bir akrabası var kendınden yaşça büyük geçen sene konuşmalarını yakaladım ama kadın mesaj atmıştı eşim cevap vermemişti geçen sene Aralık’ta yine konuştular kadına ağzıma geleni saydım onuda yuttum. 2 gün önce yanı Cuma günü eşim Cumartesi günü için mesaiye kalabilirim dedi bende üzüldüm keşke kalmasan felan sabah telefon gelicek dedi ona göre gidicem dedi Cumartesi günü geldi eşim gitmemişti bizde ogün kuzenine davetliydik hazırlandım felan güzelce onun telefonu bi ara elime geçti ve sabah 07.03 de o kadını aramış kadın açmamış beynimden vurulmuşa döndüm numarayı da tam bilmiyorum eşim zangır zangır titriyor telefonu elimden bir alışı vardı görmeniz lazım bende belki numara benzerliğidir felan dedim kendı kendıme ama hiç konuşmuyorum misafirliğe gidicez normalde gitmezdim ama gittiğimiz insanlar o kadınla baya yakınlar numarayı öğrenebilmek için gittim numara evet o kadının numarasıydı onlara belli etmeden Eve geldik saat geçen 1 felandı açıklama yap dedim yapmadı ben gidiyorum o zaman dedim taksi çağırdım geri bana ben bırakayım diyor ama ben kal felan demiyor ya çirkin bi insanda değilimki bakımlıyım saçlarım sarı makyajsız dışarı çıkmam gece o saate annemgile geldik ve ben bunun ailesiyle çok olaylar yaşadık şu sıra ben hep aman o üzülmesin diye herşeyi kendı üstüme alıyordum bebeğimiz olmuyordu zaten çok üzülüyordum sebepte eşimdeydi ya bilmiyorum ben ne yapcam bana yardmcı olun lütfen BÖyle bir durumdayken bana daha çok bağlanması gerekmezmi şuna düşünemiyorum bile ben ben yapıcam
Sen bağlanacağını sanırsın ama o aşağılık kompleksini yenemez kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder

Soluğu o kadının yanında almıştır. Yapacak şey yok bosanmalisin. Adam bir de seni bırakayım diyor pes valla

gitme bile dememiş herif. gitseniz de geri dönüceğinizden emin sanirim. bağırmak çağırmak sinirinizi bosaltmanıza yarar anca. gidişlerin en güzeli sessiz sedasız olanıdır. çocugunuz da yokken yol verin. 10 yıllık karı koca da değilmişsiniz ki nedir bu erken bıkkınlık

Evliliğim iyi gidiyordu demişsiniz ama güvensiz bir evlilik nasıl iyi gider ki bilemedim.Aileniz geri olabilir siz kendi karakterinizden ödün vermeyin ve sakın affetmeyin.Bi de birileri yazmış kadını rezil et diye.Hatta siz de bir yerde yazmışsınız ilk kadın aramış diye.Biz bize her yazan adama yüz mü veriyoruz eşimizi mi aldatıyoruz?Bu sizin kocanızın karakteri.Kadın istediğini yapar tek suclu onunla görüşen eşiniz.

Aldatma konuları görünce içim cizz ediyor . ya birgün bende aldatılirsam senin adına çok üzüldüm kendi ayaklarının üzerinde dur çocukta yok ayrılman o kadar zor olmaz ama affetmeyi düşünüyorsan bilemem yek bildiğim şey aldatan yine aldatır allah yardımcın olsun 😑

Evliliğim iyi gidiyordu demişsiniz ama güvensiz bir evlilik nasıl iyi gider ki bilemedim.Aileniz geri olabilir siz kendi karakterinizden ödün vermeyin ve sakın affetmeyin.Bi de birileri yazmış kadını rezil et diye.Hatta siz de bir yerde yazmışsınız ilk kadın aramış diye.Biz bize her yazan adama yüz mü veriyoruz eşimizi mi aldatıyoruz?Bu sizin kocanızın karakteri.Kadın istediğini yapar tek suclu onunla görüşen eşiniz.
Kadında evli

Bu bide eşinizin akrabası mı?

Hem de evli?

Tamam aldatılmak çok kötü bişey ok ama bunun tanıdık birisiyle yada akraba ile olması
daha aşırı tiksinç geliyor bana insan vasfına bile koyasım gelmiyor.

Evinize geri dönün. O pisliği kovun evden, dava açıp nafakasını da alın. Ama keşke elinde ispatın olsa tazminat davası da açardın.

Ama o eve geri dönün ve ikisini de sülaleye rezil edin.

İkisini de yalnız. İkisi de midesizin önde gideni.

Böyle bir ese geri döneyim deme aklinda acaba olmasın cocugunuz yok yasın kücük cok daha iyi biriyle ikinci evliligini yaparsın... esinin midesizligi ortada kocasi olan kadınla iliski yasamış daha ne olsun 😑 Allah bu sureci en az hasarla atlatmanı sağlasın...

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 2 sene 1 aylık evliyim çokta güzel gittiğini düşündüğüm bi evliliğim vardı eşimin bir akrabası var kendınden yaşça büyük geçen sene konuşmalarını yakaladım ama kadın mesaj atmıştı eşim cevap vermemişti geçen sene Aralık’ta yine konuştular kadına ağzıma geleni saydım onuda yuttum. 2 gün önce yanı Cuma günü eşim Cumartesi günü için mesaiye kalabilirim dedi bende üzüldüm keşke kalmasan felan sabah telefon gelicek dedi ona göre gidicem dedi Cumartesi günü geldi eşim gitmemişti bizde ogün kuzenine davetliydik hazırlandım felan güzelce onun telefonu bi ara elime geçti ve sabah 07.03 de o kadını aramış kadın açmamış beynimden vurulmuşa döndüm numarayı da tam bilmiyorum eşim zangır zangır titriyor telefonu elimden bir alışı vardı görmeniz lazım bende belki numara benzerliğidir felan dedim kendı kendıme ama hiç konuşmuyorum misafirliğe gidicez normalde gitmezdim ama gittiğimiz insanlar o kadınla baya yakınlar numarayı öğrenebilmek için gittim numara evet o kadının numarasıydı onlara belli etmeden Eve geldik saat geçen 1 felandı açıklama yap dedim yapmadı ben gidiyorum o zaman dedim taksi çağırdım geri bana ben bırakayım diyor ama ben kal felan demiyor ya çirkin bi insanda değilimki bakımlıyım saçlarım sarı makyajsız dışarı çıkmam gece o saate annemgile geldik ve ben bunun ailesiyle çok olaylar yaşadık şu sıra ben hep aman o üzülmesin diye herşeyi kendı üstüme alıyordum bebeğimiz olmuyordu zaten çok üzülüyordum sebepte eşimdeydi ya bilmiyorum ben ne yapcam bana yardmcı olun lütfen BÖyle bir durumdayken bana daha çok bağlanması gerekmezmi şuna düşünemiyorum bile ben ben yapıcam
Karakter meselesi.. Biz ne dersek diyelim ne değişecek?? Normalde bir erkeğin eşine bağlı ona sadık olması için bebek sahibi olamama nedeninin kendi olması, eşinin çok güzel bakımlı bir kadın olması gibi bir sebep gerekmez.. Normal olan eşlerin birbirine sadık olmasıdır birbirini sevmesidir.. Ama karakteri bozuksa sen dünyanın en güzel kadını ol istediği herşeyi ver yine yapacak yapacağını.. Zaten ben saçma buluyorum "kocanın gözü dışarı bakmasın kendine dikkat et aman ne istiyorsa yap onun istekleri doğrultusunda yaşa" fikrini.. Tabi ki eşinize de kendinize de saygımızdan ötürü öz bakımımızı yapmalıyız fakat sırf eşim dışarı gözü kayacak diye onu bunu yapacak değiliz.. En azından ben öyle bir kadın değilim.. Dışarı gözü kayacak ve beni aldatacaksa en azından onu geciktirmek için kendimi zorlayıp eşim ona buna bakmasın diye normalde yapmayacağım şeyleri yapmam.. Misal siz bakımlı hoş bir kadın olduğunuz halde bunu yapmış ama dediğim gibi karakteri bozuk.. Eminim sizi aldattığı kadın sizden 10 gömlek aşağıdır.. Gerçi sizden çok daha alımlı olması da asla onu haklı çıkarmaz.. Konuyu sanki uzattım kusura bakmayın.. Ama sizin adınıza gerçekten üzüldüm Allah size kolaylık versin.. Bence neden nasıl falan bunları düşünmeyin boşuna ihanetin nedeni olmaz bahanesi olmaz.. Siz bundan sonra bu adamdan en az zararla kurtulmanın yoluna bakın bence.. Kimse sizden daha değerli değil..

Öncelikle sildiğiniz tüm konular geri getirilir ve ceza alırsınız.
Çocuk yokken yalancı ve penis fotosu saklayan kocanızdan kurtulmanın yollarına bakın.
İşe girip kendi ayaklarınız üstünde durun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X