Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 2 sene 1 aylık evliyim çokta güzel gittiğini düşündüğüm bi evliliğim vardı eşimin bir akrabası var kendınden yaşça büyük geçen sene konuşmalarını yakaladım ama kadın mesaj atmıştı eşim cevap vermemişti geçen sene Aralık’ta yine konuştular kadına ağzıma geleni saydım onuda yuttum. 2 gün önce yanı Cuma günü eşim Cumartesi günü için mesaiye kalabilirim dedi bende üzüldüm keşke kalmasan felan sabah telefon gelicek dedi ona göre gidicem dedi Cumartesi günü geldi eşim gitmemişti bizde ogün kuzenine davetliydik hazırlandım felan güzelce onun telefonu bi ara elime geçti ve sabah 07.03 de o kadını aramış kadın açmamış beynimden vurulmuşa döndüm numarayı da tam bilmiyorum eşim zangır zangır titriyor telefonu elimden bir alışı vardı görmeniz lazım bende belki numara benzerliğidir felan dedim kendı kendıme ama hiç konuşmuyorum misafirliğe gidicez normalde gitmezdim ama gittiğimiz insanlar o kadınla baya yakınlar numarayı öğrenebilmek için gittim numara evet o kadının numarasıydı onlara belli etmeden Eve geldik saat geçen 1 felandı açıklama yap dedim yapmadı ben gidiyorum o zaman dedim taksi çağırdım geri bana ben bırakayım diyor ama ben kal felan demiyor ya çirkin bi insanda değilimki bakımlıyım saçlarım sarı makyajsız dışarı çıkmam gece o saate annemgile geldik ve ben bunun ailesiyle çok olaylar yaşadık şu sıra ben hep aman o üzülmesin diye herşeyi kendı üstüme alıyordum bebeğimiz olmuyordu zaten çok üzülüyordum sebepte eşimdeydi ya bilmiyorum ben ne yapcam bana yardmcı olun lütfen BÖyle bir durumdayken bana daha çok bağlanması gerekmezmi şuna düşünemiyorum bile ben ben yapıcam