Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 2 sene 1 aylık evliyim çokta güzel gittiğini düşündüğüm bi evliliğim vardı eşimin bir akrabası var kendınden yaşça büyük geçen sene konuşmalarını yakaladım ama kadın mesaj atmıştı eşim cevap vermemişti geçen sene Aralık’ta yine konuştular kadına ağzıma geleni saydım onuda yuttum. 2 gün önce yanı Cuma günü eşim Cumartesi günü için mesaiye kalabilirim dedi bende üzüldüm keşke kalmasan felan sabah telefon gelicek dedi ona göre gidicem dedi Cumartesi günü geldi eşim gitmemişti bizde ogün kuzenine davetliydik hazırlandım felan güzelce onun telefonu bi ara elime geçti ve sabah 07.03 de o kadını aramış kadın açmamış beynimden vurulmuşa döndüm numarayı da tam bilmiyorum eşim zangır zangır titriyor telefonu elimden bir alışı vardı görmeniz lazım bende belki numara benzerliğidir felan dedim kendı kendıme ama hiç konuşmuyorum misafirliğe gidicez normalde gitmezdim ama gittiğimiz insanlar o kadınla baya yakınlar numarayı öğrenebilmek için gittim numara evet o kadının numarasıydı onlara belli etmeden Eve geldik saat geçen 1 felandı açıklama yap dedim yapmadı ben gidiyorum o zaman dedim taksi çağırdım geri bana ben bırakayım diyor ama ben kal felan demiyor ya çirkin bi insanda değilimki bakımlıyım saçlarım sarı makyajsız dışarı çıkmam gece o saate annemgile geldik ve ben bunun ailesiyle çok olaylar yaşadık şu sıra ben hep aman o üzülmesin diye herşeyi kendı üstüme alıyordum bebeğimiz olmuyordu zaten çok üzülüyordum sebepte eşimdeydi ya bilmiyorum ben ne yapcam bana yardmcı olun lütfen BÖyle bir durumdayken bana daha çok bağlanması gerekmezmi şuna düşünemiyorum bile ben ben yapıcam

çok acı şeyler yaşamışsın sana sölicem tek, sey bekle keske elinde delil olsaydı eşini sewiyo musun? öfkeyle kalkma ha tabiki sinirini at bağır çağır kadını sülaleye rezil et onlar bundan anlar
Bin sefer susmayı tercih edicem hep bağırdım çağırdım bi baltaya sap olamadım

Hayır tabikide yutmıcam ben sadece içimdrn geçenleri yazdım ilk defa annemler geldim olay büyük ama benim ailem biraz değişik ondan çok korkuyorum

Bu aldatma konularında bide hayır yani güzel sarışın bakımlı da bı insanım tarzı yazılıyor ya ayrı bı değişik geliyo bana. Çünkü aldatan kişi karşısındakinin güzelliği çirkinliği için aldatmaz o onun karakteridir kendinizi bu kadar aşağı çekmeyin lütfen. Bariz karaktersiz bı adam işte ne yapacağıniz size kalmış.

Bu aldatma konularında bide hayır yani güzel sarışın bakımlı da bı insanım tarzı yazılıyor ya ayrı bı değişik geliyo bana. Çünkü aldatan kişi karşısındakinin güzelliği çirkinliği için aldatmaz o onun karakteridir kendinizi bu kadar aşağı çekmeyin lütfen. Bariz karaktersiz bı adam işte ne yapacağıniz size kalmış.
Ona sığınıyorum çünkü
Değişik derken nasıl değişik?
geri kafalı işte yuvan yıkılmasın tarzı

Daha önceden de yakalamışsınız eşinizin kaçamağını -ki güven probleminiz olduğu belli telefon karıştırıyorsunuz falan- ama çok da güzel giden bi evliliğim vardı diyorsunuz. Çok da güzel giden bir evliliğiniz olmadığını kabullenin bence önce..

Daha önceden de yakalamışsınız eşinizin kaçamağını -ki güven probleminiz olduğu belli telefon karıştırıyorsunuz falan- ama çok da güzel giden bi evliliğim vardı diyorsunuz. Çok da güzel giden bir evliliğiniz olmadığını kabullenin bence önce..
Düşüncem o yöndeydi demek ben öyle hissediyordum

Seni aldatmış ve senin için bişey de yapmamış yapmıyor.. Gönlünü dai almamış.. Almak için uğraşmamış..
Sonuçta başka kadın var hayatında konuştuğu, ne yapmayı düşünüyorsun ki 😐
Bırak ne hali varsa görsün. Affetme kessinlikle

Yani ağır bir konu, sulandırmak istemiyorum ama sarışın kadınlar aldatılmaz diye bir kural mı var?

Hata denilecek bir durum değil, defalarca aynı kadınla görüşmelerini yakalamışsınız. Süregelen bir ilişki var belli ki.
İşte bunu bilmediğiniz için beni yargılıyorsunuz insan direk kendıne bunu soruyor acaba neyim eksikti çirkinmiyim beni beğenmediği içinmi diye ondan öyle yazdım başına gelen anlamaz emin olun her kadın çok güzeldir hepsi çiçektir ama koklamasını bilene Allah yaşatmasın

Seni aldatmış ve senin için bişey de yapmamış yapmıyor.. Gönlünü dai almamış.. Almak için uğraşmamış..
Sonuçta başka kadın var hayatında konuştuğu, ne yapmayı düşünüyorsun ki 😐
Bırak ne hali varsa görsün. Affetme kessinlikle
Tabiki düşünmüyorum onlar düşünsün

Siz niye ailenize gittiniz evden kovsaydiniz barismayin ama sanmıyorum ailenizde arkanızda durmazsa geri donuceksiniz gibi hakkınızda hayırlısı olsun
Hayır asla dönmicem sadece buraya içimi dökmek istedim akıl almak istedim yarın ilk işim dava açmak olucak

Karektersiz adam. Gitme dese ne olacak diye de soramıyorum. Hala beklenti, ihtimal, sadakat bekleyişi içinde olmanız? Bunu bebek için yetersiz taraf olması ve sarışın, makyajsız gezmiyor oluşunuzla ilişkilendirmeniz bana çok acil bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini anlattı. Siz de anlayın ki bir cacık olmaz eşinizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X