Aldatıldım

Bence sadakat sevgiyle ilgili değil, karakterle ilgili. Aldatan insanın karakteri bozuktur. Şimdi affettiniz evlendiniz varsayalım her olayda acaba beni aldatıyor mu diye sorgulayacaksınız. Bir ömür şüphe duyarak, huzursuz bir şekilde yaşayabilir misiniz bunu sorun kendinize

Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki evlenmeden yüzünü görmüşsünüz. Duygusallık falan demeyin. Eğer affederseniz 2-3 yıl sonra aldatıldım ama çocuğum var ne yapmalıyım diye konu açarsınız, kafanızı taşlara vurursunuz. Aşık olan aldatmaz bu arada, kanmayın.

Ne güzel daha evlenmeden göstermiş Allah size, mesaj vermiş. Hata yapıp affetmeyin! Evlenince tekrar aldatir. simdiki yalvarislarina bakmayın, affedince gel ikinci defa aldat demis olursunuz onun gözünde. Bir kere size cok aşık olsa başkasıyla konuşmazdı duygularinizla hareket etmeyin bu size büyük hata yaptırır.

Bende affedemiyorum nasil bana bu kadar aşıkken yaptın diyorum yalvarıyor ben seni cok seviyorum simdi gelince gorursem dayamazsam çok özledim çunku çok zor bir durumus cidden kimse yaşamasın isterim
Asker bir tanıdığım var nişanlıyken kızlarla konuşuyordu. Evlendi 1 sene oldu, hala başka kızlarla konuşuyor.
Ona göre aldatmak değilmiş çünkü boş muhabbet ediyormuş.

Nişanlım askere gitmisti onu bekliyordum dört gözle arada kavgalarimız oldu tabi ki bu sürecte cok zorlandık 3 yıldır beraberiz nişanlandık 1 ay sonra askere gitti simdi gelmesine 15 gün kala beni aldattiğını öğrendim kızla konustum 2 hafta olmuş konuşalı nişanli olduğunu bilmiyordum konuşmların ss lerini istedim falan seni seviyorum gibi flörtleşmeler yoktu ama genede konusmuslar napiyon nasılsın kendini tanitmalar falan ben gördüm cildirdim aradım nisanlimi agzima ne geliyorsa söyledim içim soğumadı ama dedim bitti ben seni beklerken nasıl yaptın bunu bana dedim bi suru hayallerimiz vardi bizim dedim ozur diliyor engelledim her yerden ailem duydu istemiyor artik gözlerinden dustu simdi hergun 30 40 defa beni ariyor arkadaslarindan acmiyorum 1 defa actim yalvaririm bitirme ben sana çok aşığım bi hata yaptim farkindayim bana güvenme inanma ama zaman ver şans ver sürekli yalvarıyor çok seviyorum geldiginde nasıl olurum bilmiyorum hem çok özledim kac ay görmedim bie yandan affedemiyorum guvenemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ailem iyi dusun diyip duruyor kendi ailesi sans ver kizim diyor ama dedim bidaha yaparsa nasıl güvenicem siz olsanız ne yapardınız şanşa verilirmi
Asla affedilemeyecek şey ihanet askerde bunu yapan dışarda neler yapmaz

Siz yapsanız ailesi oğullarına şans ver diyecek miydi acaba? İkiyüzlü insanlar.
Asla affetmem daha evlenmemişsin ne güzel evlenmeden gördün işte.
Ayrıca birlikte olmuş olmanız ona muhtaç olduğun anlamına gelmez. O böyle düşünmemiş değil mi? Yol ver gitsin.

Teşekkur ederim yazan herkes için affetmiycem onu 1 yil mı 1 yil ağliycam unutmak için elimden geleni yapıcam bide ariyor beni diyorki pismanligimi gormuyormusun yalvariyorum sana gör beni diyor aldatılan benim yapan sensin hangimiz daha kotü acaba

İste kabullenemiyorsun yaptiğına aşığım bide ilk birlikte olduğum adam güveniyorsun inaniyorsun sonunda bu şekilde olunca insan yıkılıyor ona ne kadar bu konuyu belli etmesemde birklikte olduğumuz icin daha çok bağlandım bidaha diyorum nasıl yaparım birisiyle ne derim unutabilirmiyim sevebilirmiyim diyorum ama gelecekte daha kötü seyler yaşiycaksın yapma kendine bunu o sana şans vermezdi diye dr avutuyorum allahım yardımcım olsun insallah daha gençsin üstesinden gelirsin diyorum

Back
X