merhabalar
bundan bir ay önce sevgilimle buluştuk aramız limoniydi affetmem için elinden gelen herseyi yaptı elimi öptü şarkılar söyledi seni seviyorımlar dendi vs vs biz barıştık eve döndüm sonrasında ertesi gün balkona çık görüyüm dedi (aynı mahalledeyiz) hiç sıkıntı yok adam akşamına olmuyor bitsin dedi ve asla açıklama yapmadı görüldü attı ben bunun üzerine asla yazmadım aramadım aradan 1 hafta sonra donuk olan instagram hesabı açıldı ve telefon numarası değişti bir kaç gün sonrasında kalp ve kilit konuldu biyoya bana bunlar hiç yapılmamıştı ve aradan 1 hafta sonrada ortak hesaplarını buldum 13 gönderili ve sadece kendisinin takip ettiği bir hesap bu hesap anlam veremedim aşırı saçma ortak hesap sonuçta neden kendisi takipte sadece ??
bende dayanamadım bana yaptıklarından sonra o kızla mutlu olacağını mı sanıyorsun hakkımı helal etmiyorum tarzı yazı yazdım görüldü attı ertesi gününe kapıma geldi sabah balkona eğilip baktı araba içinden ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
resmen o kızı benimle beni de onunla aldatmış ortak hesaba fotoğraflarımızı atmalı bir şey düşündüm ama ona bile değmez diye düşünüyorum ne düşüneceğimi şaşırmış vaziyetteyim