1 senelik evliyim kendisinin isten biriyle ilişki yaşadığını birlikte olduğun arkadaşına artığı mesajda öğrendim delil toplamak için sustum kendisi bildiğimi anladı gibi sanki ama hiç bir şey yokmus gibi davranmaya devam ediyor wp ss lerini aldım bosanmak icin gecerli olur mu bilmiyorum siz olsanız delil toplamaya devam mı ederdiniz yoksa bitirir miydiniz hemen
2-3 gün daha sessizce izleyin yakalanmadan telefonunu kontrol edin ama çokta uzatmayın bence insanın midesi kaldırmaz çünkü. O elinizdeki ekran görüntülerini siz daha güvenli bir yerlere kaydedin. En son olarak eşinize söyleyin bana itiraf etmeyecek misin vs diye konuya girin. Telefonunuzdaki ekran görüntüleri daha sağlam yerde olsun ki bakıp silmeye calısmasın.
1 senelik evliyim kendisinin isten biriyle ilişki yaşadığını birlikte olduğun arkadaşına artığı mesajda öğrendim delil toplamak için sustum kendisi bildiğimi anladı gibi sanki ama hiç bir şey yokmus gibi davranmaya devam ediyor wp ss lerini aldım bosanmak icin gecerli olur mu bilmiyorum siz olsanız delil toplamaya devam mı ederdiniz yoksa bitirir miydiniz hemen
O wp mesajlarınınin yasal olması için ekran üzerinden ss alınmış olması gerekiyor,yani wp ina girmeden.Onun dışında mahkemeden de bilirkişi ile telin incelenmesini istersiniz
Bir seferlik bir durumsa daha yakalayamazsınız. Elinizde mevcut deliller ile devam etmelisiniz boşanacaksanız. 2 aydır adam aldatsın diye takip etmiş ve bir şey bulamamışsınız belli ki