Aldatildim

Kardeşim şaka mısınız ? Sinirden gülüyorum.oldu olacak adam aldatmamış sen yanlış anlamışsın diyelim.kadın hiç yaralanmasın.
Sakin ol Ferhans, adamın aldattığını biliyoruz. Kadına zaten seni terk edecekti demenizin anlamı ne? Çocukları hatta bebeği olan bir kadın. Siz bilmezsiniz ama kadınların aklına ilk çocukları geliyor, kocam gidiyordan ziyade ailem dağılıyor, çocuklarıma ne söyleyeceğimin paniğini yaşıyorlar. Burada hepimiz yapacak bir şey yok boşanın dedik. Yaralanacak tabii ki ama az hasarla atlatmak varken niye daha da içini karartalım? Safi zararsınız kadın milleti için.

Sakin ol Ferhans, adamın aldattığını biliyoruz. Kadına zaten seni terk edecekti demenizin anlamı ne? Çocukları hatta bebeği olan bir kadın. Siz bilmezsiniz ama kadınların aklına ilk çocukları geliyor, kocam gidiyordan ziyade ailem dağılıyor, çocuklarıma ne söyleyeceğimin paniğini yaşıyorlar. Burada hepimiz yapacak bir şey yok boşanın dedik. Yaralanacak tabii ki ama az hasarla atlatmak varken niye daha da içini karartalım? Safi zararsınız kadın milleti için.
Yaa ufak bir hatirlatma.bana gelene kadar neler ner yazilmiş.ne diyeyim ya.üff tamam.

Çünkü o Ferhans, onun tarzı hayat görüşü bu. Evli çocuklu kadınlardan pek hazzetmez. Yine hafif yazmış.

Ferhans in yorumlarını sevmiyorum genelde ama ne demiş yani konu sahibi hem konuda hem alttaki yorumlarında sürekli bir "affedemem" diyip durmuş hiçte farkında gibi değil.
Adam affedilmeyi beklemiyor zaten, bir özür de yok, verilmiş bir sözde yok.
Konu sahibi kendi kendine karar verip evlilikte kalırsa bu affetmek değil göz yummak olmaya başlayacak ikisi cok farkli seyler.
Çünkü adam hayatına devam edecek belli ki. Affetmelik olan bir durum yok konuda gerçeği de söylemeyecek mı kadın.

Çok üzüldüm konuya ya. Aslında adam karısından daha çok çocuklarına ihanet etti ama farkında değil. Konu sahibi yerine koydum da kendimi en zoru da çocuklarına açıklama kısmı.

Benim gorumcemin biri de kocasından biz yeni evlendigimiz zaman ayrıldı. Onun ki de aldatma şiddet ama çocuklar hep biliyordu onlarin gözü önünde oluyormuş şiddetler. Ve görümcem arada bizde kaldığı zamanlar hep bir delil toplama peşindeydi boşanmak için. Kocasını sevmiyordu boşanmak için can atiyordu ama adam da sonunda boşanmayı kabul edince görümcem zayıfladı çöktü. Çocuklarını düşündü hep. Ama şimdi 12 yıl oldu kendisini çok çok güzel toparladı. Çocukları da kocaman genç oldular artık. Ve geçmişe dair akıllarında hep babalarının yaptıkları gelir ve babaları nasihat edeceği zaman pek dinlemezler arkasından kendi sanki zamanında çok dürüsttü de derler. Aslında adam burda en büyük zarari kendisine vermiş oldu. Çocukları bile ciddiye almıyor.

Gün gelecek buradaki konu sahibide bu kötü ve zor günleri elbet birgün çocukları ile aşacak ama adamın karşısına her zaman çıkacak. En ağırı da çocukları tarafından ciddiye alınmayacak...

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Üzülme değmez demek cok zor 9seneni verdin ve hala seviyosun. Hala seviyorum demesen vur tekmeyi poposuna gitsin derdim ama hala seviyorum diyosun. Bu tür uzun sureli iliskilerde tökezleyen cok adam var.Evet aldatmis hatta asigim diyor ama anladığım kadariyla esinizinki gercek bi duygu degil bi heycan yasamis hala da etkisinde.Ona ne yapmak istediğini sorun bu evliligi kurtarmak mi istiyor yoksa bitirmek mi?Eger bitirmeyi seçerse maddi imkanlari hepsini almayi hedefleyin çünkü siz ve iki cocuk hele de calismiyorsunuz ve beklemedigin bi anda birakildiniz bu hakkiniz. Fakat adam eve ona karsi asigim ama seni hala seviyorum ayrilmak istemiyorm derse evlilik terapistine gidin ve hayatiniz monotonlugunuzu degistirin. Ben evli degilim daha hic evlenmedim basima gelmez diyemem hayat bu hatta evlenmedigim halde coo sevdiğim aşık oldugum kisi tarafindan birakildim yok yere ve ustunden üç sene gecti o kisi evlendi barklandi cocuk sahibi oldu ben hala aci cekerek onu ozluyorum.Bu durum cok sacma ve takıntılı bi hal oluyo farkindayim hemen gecmez ayrilik acisi helede sizide yasanmis bi hayat var 9yil. İnsallah sabredin atlaticaksiniz bu durumu.

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Ne yapacağınıza elbette siz karar vereceksiniz.Çocuklarınız küçük önce sakin olun kendiniz ve çocuklarınız için.Kendinizi harap etmeyin (kolay değil elbette) işte hayat bu insanın başına herşey gelebiliyor.Siz kendinize iyi bakın kendiniz ve çocuklarınız için.
Evlilikte en önemli şey güven.O yok oldu mu gerisi boş
Aldatma elbette kolay bir şey değil.Bir arkadaşımın başına geldi.Biz onu dr yönlendirdik.Çok iyi geldi ona.Bu arada boşandı tabi.
Sizde bence bu yolu deneyin.

Bu durumu affedemem demişsiniz. Sizden af isteyen olursa düşünürsünüz. Ama karşınızdaki adamın öyle kaygıları yok. Siz bu durumu kabul edeceksiniz, af değil. Ağlayın, acınızı yaşayın. Ama kabullenin. Kafanızda bitirin. Soğukkanlı bir şekilde bütün planını anlatmış adam size, bitmiş artık, burdan dönmez.

Yok ya çocuklar büyüyünce söylicekmiş mişşş. O kadınla günümü gün ederim evdeki de donlarımı yıkar yemeğimi yapar vs iğrenç adamlar bunlar yaa.. sevseniz de güven olmadan olmaz kiii size bunu yapanı da sevmeyin bee kardeşim. Hiç bir soğuma iğrenme gelmedi mi size?????

Zaten size soran olmamış ki. Adam aşık oldum demiş. Hazır siz de öğrenseniz, bugün olmasa yarın kocanız gidip açar o davayı. O sizi koymadan siz onu kapıya koyun
CiRiLLA CiRiLLA Katibin Ruhu Katibin Ruhu
Bravo hanımlar ya, harikasınız, en zeki sizsiniz. Çok doğru analizler yaptınız.
Rocket science değil bu, hanımefendi de zaten en az sizin kadar her şeyin farkında. Kendisi söylüyor zaten eşinin başkasına aşık olduğunu. Şu an yaşadığı çok taze “seviyorum ama affedemem” dedi diye on defa “zaten senden af dileyen yok” diye can acıtmak niye? Hiç anlamıyorum böyle yaklaşan insanları. Boşuna “gözünü açıyoruz, kandırmıyoruz” diye zırvalamayın. Konu sahibi zaten herşeyin idrakında. Dilerim bu tavrınız sadece klavyededir. Çevrenizdeki insanlara da böyle gereksiz dobralık adı altında nezaketsizlik etmiyorsunuzdur. Biraz empati...

CiRiLLA CiRiLLA Katibin Ruhu Katibin Ruhu
Bravo hanımlar ya, harikasınız, en zeki sizsiniz. Çok doğru analizler yaptınız.
Rocket science değil bu, hanımefendi de zaten en az sizin kadar her şeyin farkında. Kendisi söylüyor zaten eşinin başkasına aşık olduğunu. Şu an yaşadığı çok taze “seviyorum ama affedemem” dedi diye on defa “zaten senden af dileyen yok” diye can acıtmak niye? Hiç anlamıyorum böyle yaklaşan insanları. Boşuna “gözünü açıyoruz, kandırmıyoruz” diye zırvalamayın. Konu sahibi zaten herşeyin idrakında. Dilerim bu tavrınız sadece klavyededir. Çevrenizdeki insanlara da böyle gereksiz dobralık adı altında nezaketsizlik etmiyorsunuzdur. Biraz empati...
Canı kocasından o lafları duyduğu zaman daha çok acımıştır. Benim bu kadar canım yakılsa kimin ne dediği umrumda olmaz, olmadı da. Alın size empati. Ben kimim ki beni tanımayan birine iki lafımla iç yangını olacağım? Göz açıyorum gibi iddialı bir laf edemem, ama rahatlıkla kandırmıyorum diyebilirim. Hesap sorar gibi mesajınız da hoş değil bu arada.

K kaykay kendine biraz zaman ver. Üzül, ağla, duygularını bastırmadan yaşa. Eşine bunu yansıtmamaya çalış. Boşandıktan sonra bir süre üzülürsün, sonra üzüntünün yerini öfke alır. Daha sonra da daha nötr duygularla hayattan yine keyif almaya başlarsın. Hatta yeniden aşık olur, seversin... şu an bu ihtimal sana uzak görünür, ama inanki oluyor. Sana bir kapı kapanıyorsa daha güzel bi kapı açılacağı için kapanıyor. Okadar çok duydum ki, aldatılma sonrası gerçek aşkı bulan insanların hikayelerini. Hatta bi gün diyeceksin ki “iyiki aldatılmışım, yoksa ben bu ilgisiz sevgisiz adamı başka türlü bırakamazdım. İyiki aldatmış da ben şu an çok daha güzel, mutlu bir hayat yaşıyorum.” İnşallah bu süreci çok kolaylıkla atlatırsınız.

Çok üzüldüm paylaşımınız görünce. 10 sene önce bir yorum girmissiniz nisanliniz için güvenmiyorum diye. Acaba içten içe hep hissediyor muydunuz?

Back
X