- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.183
- 748
Aldatıldım boşandım valla. Hiç de seviyorum da demedim. Başkasını seven adamın neyini seveyim. Adam yüzüne başkasını seviyorum ama çocuklarım içim bir süre susacaktım demiş. Bu kaıdnı istismar etmek ve edeceğini de söylemek. Bundan daha ağır bir şey olamaz ki. Bize mi üzülecek. Kocadan duyduğuna değil de bunlara üzülüyorsa yapacak bir şey yok zaten. Ayrıca 9 sene öncede de o adam için güvenmiyorum yazmış. Eminim bu ilk değildir yani. Affetmiş affetmiş ama adam iyive azıtınca çaresiz kalmıştır da ondan konu açmıştır@CiRiLLAKatibin Ruhu
Bravo hanımlar ya, harikasınız, en zeki sizsiniz. Çok doğru analizler yaptınız.
Rocket science değil bu, hanımefendi de zaten en az sizin kadar her şeyin farkında. Kendisi söylüyor zaten eşinin başkasına aşık olduğunu. Şu an yaşadığı çok taze “seviyorum ama affedemem” dedi diye on defa “zaten senden af dileyen yok” diye can acıtmak niye? Hiç anlamıyorum böyle yaklaşan insanları. Boşuna “gözünü açıyoruz, kandırmıyoruz” diye zırvalamayın. Konu sahibi zaten herşeyin idrakında. Dilerim bu tavrınız sadece klavyededir. Çevrenizdeki insanlara da böyle gereksiz dobralık adı altında nezaketsizlik etmiyorsunuzdur. Biraz empati...