Aldatıldım

Berbat ailelere sahip olabiliriz, hayatımızı zindan edebilirler ama bunun çözümü 14 yaşındaki çocuğa göz koyan biriyle evlenmek değildir, kendi konularında yazıyor her şey, okumakla ilgili hayalleri olduğu vs, kaldı ki ailesi okula gitmesine engel değilmiş, evlenmeden önce üniversiteye de başlamış bu adamdan da o dönem ayrılmış lakin hamile kalmış ve evlenmiş.

Topikteki bir mesajında “ne sebeple evlendiğimi kimse bilemez” demiş, benim ki yargılamak da değil ama çözümleri varken kendisini bu evliliğe iten yine kendisi, ne ailesi ne başkaları. Bu adamla evlenmeyi kendisi tercih etmiş, evliliğe de devam edecek muhtemelen zira aldatmaları geçtim dayağı kabul edip affeden birçok şeyi de sindirir, her şey öfkesi geçene kadar.
Nasıl bunları kabullenir hala geldim kendime şaşırıyorum evlenmeden önce bana bunları yaşayacağımı söyleseler asla kabul etmezdim bu yaşananları daha özgüvenli kendime daha değer veren biri idim ne oldu bana bilmiyorum çevremde birçok insan hepimiz aynı yollardan geçtik erkek milleti deyip geçiştiriyorlar buna ayrıca sinir oluyorum sonra kendime soruyorum acaba gerçekten uzun süren evliliklerde çoğu erkek böyle davranıyor mu? Kafamdaki düşüncelerle baş edemiyorum babam bu yaşıma kadar hiç sahip çıkmadı bile bize bu yüzden hep bir sevgi eksikliği aradım ailevi birçok sorunlarla yüzleştim. Kızlarım babasına çok düşkün babası ne kadar karaktersiz de olsa onlarla çok güzel vakit geçiren biri ama bana bu yaşattıkları ileride bizim yuvamızı kötü etkileyecek ve çocuklarıma da yanlış örnek olacak. Ailemin yanına gitmek de istiyorum gitmemek de çünkü üvey babam var aslında arkamda da duruyor gel diyor bana… Şunu fark ettim ben gittikçe bencilleşmiş ve eşimin yaptıklarını normalleştirmeye başlamışım bu girdaptan acilen çıkmak istiyorum artık…

Alttaki mesajı tam 1 sene önce yazmışsınız, yazdıklarınıza göre sizden 13 yaş büyük eşinizle flört etmeye başladığınızda 14 yaşındaydınız, kusura bakmayın bu durumda eşiniz sübyancıymış+dayakçı+ sürekli kadınlarla flört eden, bar bar gezip ava çıkan zamparanın tekiymiş.
Aldatmalarını görmezden geldiniz, söylediklerine inanıp üzerini çizdiniz tamam ama döven biriyle nasıl devam ettiniz?
Hiç şaşmaz, döven adamların çoğunlukla başka bağımlılıkları da vardır, alkol, kumar, uyuşturucu gibi, dayakçı kocalar çoğunlukla başka kadınlarla birliktedir ama eşleri şiddeti affeder, içki, kumar vb bağımlılıkları affeder, aldatılmayı affeder fakat ne yazık ki hayatları hep bu affettiklerini tekrar tekrar yaşamayla geçer, bu hatunlara göre kocaları iyidir ama çevreleri kötüdür, kocalarını hep kötü kadınlar ayartır.

Hayatınızı karartmak da aydınlığa çıkarmak da sizin elinizde, bu sebeple size boşanın demeyeceğim, gençliğinizi nasıl harcamak istiyorsanız öyle yaparsınız ama 14 yaşında bir kız çocuğuyla görüşen adamın zaten cinsi kumaşı bellidir, değil koca arkadaş bile olunmaz.
Bugün o kadınla yüzleşmeye gittim ve o kadar utandım ki kendimden düştüğüm durumdan onların birbirlerine yazdığı mesajları bile bile ben o kadına karşı çirkefleşmedim bile sadece dinledim arada iğneleyici şeyler söyledim o kadar… Ben bu girdapta boğuluyorum insanlar bana akil veriyor ve sanki benim fikrim yokmuşcasına biri bana boşan dese boşanacak hayır boşanma dese düşünecek biri haline geldim ne istediğimi bile bilmiyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan? KPSS kursuna gidiyorum atanıp kendi ayaklarımın üzerinde durduğumda dış ortama karıştığımda eminim daha farklı olacak ama şu an o imkanım kendi maaşımın olmaması mı beni bu belirsizliğe sokuyor diye düşünüyorum

Hersey baştan sona yanlış.
Boşa geçen yıllar, yazık edilmiş bir gençlik..
Bundan sonrası için en azından kendiniz için doğrusunu uapin.
Şu kıytırık adamı boşayin. Kendi ayaklarınız üzerinde durun.
Yoksa affede affede birsey değişmeyecek.
Her sene burada konu açarsınız.
Çocuklarınızı düşünün hiç değilse, onlar için bosanin.

Kadinin kocasina yazismalari gosterin haber verin adami
Bosayin intikam diye kendinizi kandirip evlilige devam etme yollari aramayin baska yapcak bise yok

Bugün o kadınla yüzleşmeye gittim ve o kadar utandım ki kendimden düştüğüm durumdan onların birbirlerine yazdığı mesajları bile bile ben o kadına karşı çirkefleşmedim bile sadece dinledim arada iğneleyici şeyler söyledim o kadar… Ben bu girdapta boğuluyorum insanlar bana akil veriyor ve sanki benim fikrim yokmuşcasına biri bana boşan dese boşanacak hayır boşanma dese düşünecek biri haline geldim ne istediğimi bile bilmiyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan? KPSS kursuna gidiyorum atanıp kendi ayaklarımın üzerinde durduğumda dış ortama karıştığımda eminim daha farklı olacak ama şu an o imkanım kendi maaşımın olmaması mı beni bu belirsizliğe sokuyor diye düşünüyorum
Bu tür olaylarda yapılacak en büyük yanlış diğer kadınla görüşmek,sen de onu yapmışsın.

Kadın ne dedi?

Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Sakın ama sakın çocuklarınızı bahane etmeyin boşanmak için

Çocuklarınızın ruh sağlığı için boşanmanız lazım en başta
Bu toplumun mutsuz ve aldatılan annenin elinde büyümüş iki adet saykoya daha ihtiyacı yok inanın

Çalışmak zor geliyorsa bilelim
Yeter ki işe gitmiyim, koca parası yiyim diyorsanız bilemem
En azından kendinize de bize de dürüst olmuş olursunuz

Sakın ama sakın çocuklarınızı bahane etmeyin boşanmak için

Çocuklarınızın ruh sağlığı için boşanmanız lazım en başta
Bu toplumun mutsuz ve aldatılan annenin elinde büyümüş iki adet saykoya daha ihtiyacı yok inanın

Çalışmak zor geliyorsa bilelim
Yeter ki işe gitmiyim, koca parası yiyim diyorsanız bilemem
En azından kendinize de bize de dürüst olmuş olursunuz
Çoğu kadin „aile hayati“ bitmesin diye, ekonomik olarak kendilerini idare edemeyeceklerini düsündükleri icin, konfor alanından çıkmamak için başlarına ne gelirse gelsin boşanmayı düşünmüyorlar. İşte tam da bu yüzden kadinin çalışması, ayarlarının üzerinde durması, aile hayati haricinde bir sosyal hayati olması çok önemli.

yahu intikamı kadından niye alıyorsunuz?
size evlilik sözü veren eşinizin size karşı sorumluluğu var.
kadının kabahati de sorumluluğu da kendine eşine ve ailesine karşı.
neden kılıçları kadına kuşanıyorsunuz. o kadın olmazdı da başkası olurdu. mevzu eşinizin sadakatsizliği.

yahu intikamı kadından niye alıyorsunuz?
size evlilik sözü veren eşinizin size karşı sorumluluğu var.
kadının kabahati de sorumluluğu da kendine eşine ve ailesine karşı.
neden kılıçları kadına kuşanıyorsunuz. o kadın olmazdı da başkası olurdu. mevzu eşinizin sadakatsizliği.

Kesinlikle...o kadin olmasa mutlaka baskasi olurdu..ayrica evli erkekler de kadinlarin pesine dusunuyorlar cesitli sohbetlerle kandirabiliyorlar...zaten evlilik kagit uzerinde kaldi, dava aciyorum acacam, ayriyiz vs gibi

Altda konu sahibinin baska konusu gorunuyor.

Neyse siz bosanacak olsaniz simdiye bosanmistiniz
Boyle Devam

eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
ispatlarsan belki tazmınat için iyi olur nafaka kadının kocasını boşver döner dolaşır ucu sana dokunur çünkü sal gitsin.

Ben boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
boşanma bacım
hüsnü şenlendiricinin karısı sendromuna yakalan sen de
o kadına da ben bu adamı boşamıcam sende hayatın boyunca metres olarak kalacaksın falan dersin artık
ne diyelim yani

Alttaki mesajı tam 1 sene önce yazmışsınız, yazdıklarınıza göre sizden 13 yaş büyük eşinizle flört etmeye başladığınızda 14 yaşındaydınız, kusura bakmayın bu durumda eşiniz sübyancıymış+dayakçı+ sürekli kadınlarla flört eden, bar bar gezip ava çıkan zamparanın tekiymiş.
Aldatmalarını görmezden geldiniz, söylediklerine inanıp üzerini çizdiniz tamam ama döven biriyle nasıl devam ettiniz?
Hiç şaşmaz, döven adamların çoğunlukla başka bağımlılıkları da vardır, alkol, kumar, uyuşturucu gibi, dayakçı kocalar çoğunlukla başka kadınlarla birliktedir ama eşleri şiddeti affeder, içki, kumar vb bağımlılıkları affeder, aldatılmayı affeder fakat ne yazık ki hayatları hep bu affettiklerini tekrar tekrar yaşamayla geçer, bu hatunlara göre kocaları iyidir ama çevreleri kötüdür, kocalarını hep kötü kadınlar ayartır.

Hayatınızı karartmak da aydınlığa çıkarmak da sizin elinizde, bu sebeple size boşanın demeyeceğim, gençliğinizi nasıl harcamak istiyorsanız öyle yaparsınız ama 14 yaşında bir kız çocuğuyla görüşen adamın zaten cinsi kumaşı bellidir, değil koca arkadaş bile olunmaz.

Pedofili adamla çocuklarınızı yalnız bırakmayın lütfen. Sizi istismar etmiş çocuklarınıza el sürmesin. Aileniz anne babanız yok mu nasıl izin verdiler 14 yaşındayken bu sapıkla görüşmenize? Böyle adamların çocuğu olmamalı ama madem yapmışsınız gözünüzün önünden ayırmayın. Normal babalar kızlarına çok düşkün olsun ama sizinki olmasın. Nasıl korkmuyorsunuz aklım almıyor? Sokaktakinden korumaya çalışırken aynı evde yaşıyorsunuz. Pedofili olduğu yetmiyor, dayak gece hayatı aldatma da varmış. Boşanın kızlarınızı kurtarın en azından.

Bir yanım size kızıyor bir yanım üzülüyor:( çok da gençsiniz ve aslında akıllı da bir kızsınız bence, okulunuzu bitirmişsiniz KPSS’ye hazırlanıyorsunuz kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz, Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah🙏 ama böyle bir adama neden 2 çocuk verdiniz ki?
Hadi ilk bebeğinize hamile olduğunuzu evlenmeden önce öğrendiniz ve kendinizi bebek için evlenmek zorunda hissettiniz, peki 2. bebek niye?
Elinizden hiçbir şey gelmiyorsa korunsaydınız, geçmişi ne desek değiştiremeyiz ama bundan sonrasını değiştirmek sizin elinizde, kendiniz için 2 küçük bebeniz için kurtulun bu adamdan.

KPSS’ye hazırlanın sınavlara da girin lakin ha deyince atamama ihtimalini de aklınızın bir köşesinde bulundurup tüm planı bu sınav sonuçlarına göre şekillendirmeyin, hemen atanamazsanız ne yapabilirsiniz onu da düşünün, üvey de olsa size destek olacak bir baba varmış, evlerinde yaşamak istemeseniz bile yakınlarında yaşayıp ellerinin üzerinizde olacağı aileniz var, hayata yeniden başlamak her şeyle tek başına mücadele etmek ürkütücü gelebilir ama imkansız da değildir.

eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
intikama ne gerek var aldatan kendisini aldatir karakretsiz bir adami ancak affetmeyerek bosarsan dersini vermis olursunuz

Back
X