- Konu Sahibi Karakediii122
intikam almaya çalışmak seni onların seviyesine düşürecektir ancak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bunları kabullenir hala geldim kendime şaşırıyorum evlenmeden önce bana bunları yaşayacağımı söyleseler asla kabul etmezdim bu yaşananları daha özgüvenli kendime daha değer veren biri idim ne oldu bana bilmiyorum çevremde birçok insan hepimiz aynı yollardan geçtik erkek milleti deyip geçiştiriyorlar buna ayrıca sinir oluyorum sonra kendime soruyorum acaba gerçekten uzun süren evliliklerde çoğu erkek böyle davranıyor mu? Kafamdaki düşüncelerle baş edemiyorum babam bu yaşıma kadar hiç sahip çıkmadı bile bize bu yüzden hep bir sevgi eksikliği aradım ailevi birçok sorunlarla yüzleştim. Kızlarım babasına çok düşkün babası ne kadar karaktersiz de olsa onlarla çok güzel vakit geçiren biri ama bana bu yaşattıkları ileride bizim yuvamızı kötü etkileyecek ve çocuklarıma da yanlış örnek olacak. Ailemin yanına gitmek de istiyorum gitmemek de çünkü üvey babam var aslında arkamda da duruyor gel diyor bana… Şunu fark ettim ben gittikçe bencilleşmiş ve eşimin yaptıklarını normalleştirmeye başlamışım bu girdaptan acilen çıkmak istiyorum artık…Berbat ailelere sahip olabiliriz, hayatımızı zindan edebilirler ama bunun çözümü 14 yaşındaki çocuğa göz koyan biriyle evlenmek değildir, kendi konularında yazıyor her şey, okumakla ilgili hayalleri olduğu vs, kaldı ki ailesi okula gitmesine engel değilmiş, evlenmeden önce üniversiteye de başlamış bu adamdan da o dönem ayrılmış lakin hamile kalmış ve evlenmiş.
Topikteki bir mesajında “ne sebeple evlendiğimi kimse bilemez” demiş, benim ki yargılamak da değil ama çözümleri varken kendisini bu evliliğe iten yine kendisi, ne ailesi ne başkaları. Bu adamla evlenmeyi kendisi tercih etmiş, evliliğe de devam edecek muhtemelen zira aldatmaları geçtim dayağı kabul edip affeden birçok şeyi de sindirir, her şey öfkesi geçene kadar.
Bugün o kadınla yüzleşmeye gittim ve o kadar utandım ki kendimden düştüğüm durumdan onların birbirlerine yazdığı mesajları bile bile ben o kadına karşı çirkefleşmedim bile sadece dinledim arada iğneleyici şeyler söyledim o kadar… Ben bu girdapta boğuluyorum insanlar bana akil veriyor ve sanki benim fikrim yokmuşcasına biri bana boşan dese boşanacak hayır boşanma dese düşünecek biri haline geldim ne istediğimi bile bilmiyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan? KPSS kursuna gidiyorum atanıp kendi ayaklarımın üzerinde durduğumda dış ortama karıştığımda eminim daha farklı olacak ama şu an o imkanım kendi maaşımın olmaması mı beni bu belirsizliğe sokuyor diye düşünüyorumAlttaki mesajı tam 1 sene önce yazmışsınız, yazdıklarınıza göre sizden 13 yaş büyük eşinizle flört etmeye başladığınızda 14 yaşındaydınız, kusura bakmayın bu durumda eşiniz sübyancıymış+dayakçı+ sürekli kadınlarla flört eden, bar bar gezip ava çıkan zamparanın tekiymiş.
Aldatmalarını görmezden geldiniz, söylediklerine inanıp üzerini çizdiniz tamam ama döven biriyle nasıl devam ettiniz?
Hiç şaşmaz, döven adamların çoğunlukla başka bağımlılıkları da vardır, alkol, kumar, uyuşturucu gibi, dayakçı kocalar çoğunlukla başka kadınlarla birliktedir ama eşleri şiddeti affeder, içki, kumar vb bağımlılıkları affeder, aldatılmayı affeder fakat ne yazık ki hayatları hep bu affettiklerini tekrar tekrar yaşamayla geçer, bu hatunlara göre kocaları iyidir ama çevreleri kötüdür, kocalarını hep kötü kadınlar ayartır.
Hayatınızı karartmak da aydınlığa çıkarmak da sizin elinizde, bu sebeple size boşanın demeyeceğim, gençliğinizi nasıl harcamak istiyorsanız öyle yaparsınız ama 14 yaşında bir kız çocuğuyla görüşen adamın zaten cinsi kumaşı bellidir, değil koca arkadaş bile olunmaz.
Bu tür olaylarda yapılacak en büyük yanlış diğer kadınla görüşmek,sen de onu yapmışsın.Bugün o kadınla yüzleşmeye gittim ve o kadar utandım ki kendimden düştüğüm durumdan onların birbirlerine yazdığı mesajları bile bile ben o kadına karşı çirkefleşmedim bile sadece dinledim arada iğneleyici şeyler söyledim o kadar… Ben bu girdapta boğuluyorum insanlar bana akil veriyor ve sanki benim fikrim yokmuşcasına biri bana boşan dese boşanacak hayır boşanma dese düşünecek biri haline geldim ne istediğimi bile bilmiyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan? KPSS kursuna gidiyorum atanıp kendi ayaklarımın üzerinde durduğumda dış ortama karıştığımda eminim daha farklı olacak ama şu an o imkanım kendi maaşımın olmaması mı beni bu belirsizliğe sokuyor diye düşünüyorum
Kadın ne dedi?Bugün o kadınla yüzleşmeye gittim ve o kadar utandım ki kendimden düştüğüm durumdan onların birbirlerine yazdığı mesajları bile bile ben o kadına karşı çirkefleşmedim bile sadece dinledim arada iğneleyici şeyler söyledim o kadar… Ben bu girdapta boğuluyorum insanlar bana akil veriyor ve sanki benim fikrim yokmuşcasına biri bana boşan dese boşanacak hayır boşanma dese düşünecek biri haline geldim ne istediğimi bile bilmiyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan? KPSS kursuna gidiyorum atanıp kendi ayaklarımın üzerinde durduğumda dış ortama karıştığımda eminim daha farklı olacak ama şu an o imkanım kendi maaşımın olmaması mı beni bu belirsizliğe sokuyor diye düşünüyorum
Kocam da kocam, beyim de beyim diyorsunuz yaniBen boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Sakın ama sakın çocuklarınızı bahane etmeyin boşanmak içinBen boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Çoğu kadin „aile hayati“ bitmesin diye, ekonomik olarak kendilerini idare edemeyeceklerini düsündükleri icin, konfor alanından çıkmamak için başlarına ne gelirse gelsin boşanmayı düşünmüyorlar. İşte tam da bu yüzden kadinin çalışması, ayarlarının üzerinde durması, aile hayati haricinde bir sosyal hayati olması çok önemli.Sakın ama sakın çocuklarınızı bahane etmeyin boşanmak için
Çocuklarınızın ruh sağlığı için boşanmanız lazım en başta
Bu toplumun mutsuz ve aldatılan annenin elinde büyümüş iki adet saykoya daha ihtiyacı yok inanın
Çalışmak zor geliyorsa bilelim
Yeter ki işe gitmiyim, koca parası yiyim diyorsanız bilemem
En azından kendinize de bize de dürüst olmuş olursunuz
yahu intikamı kadından niye alıyorsunuz?
size evlilik sözü veren eşinizin size karşı sorumluluğu var.
kadının kabahati de sorumluluğu da kendine eşine ve ailesine karşı.
neden kılıçları kadına kuşanıyorsunuz. o kadın olmazdı da başkası olurdu. mevzu eşinizin sadakatsizliği.
ispatlarsan belki tazmınat için iyi olur nafaka kadının kocasını boşver döner dolaşır ucu sana dokunur çünkü sal gitsin.eşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..
boşanma bacımBen boşanacağım çocuklarım sarsılacak ben sarsılacağım Kadın yuvasına öyle devam mı edecek yani ?
Alttaki mesajı tam 1 sene önce yazmışsınız, yazdıklarınıza göre sizden 13 yaş büyük eşinizle flört etmeye başladığınızda 14 yaşındaydınız, kusura bakmayın bu durumda eşiniz sübyancıymış+dayakçı+ sürekli kadınlarla flört eden, bar bar gezip ava çıkan zamparanın tekiymiş.
Aldatmalarını görmezden geldiniz, söylediklerine inanıp üzerini çizdiniz tamam ama döven biriyle nasıl devam ettiniz?
Hiç şaşmaz, döven adamların çoğunlukla başka bağımlılıkları da vardır, alkol, kumar, uyuşturucu gibi, dayakçı kocalar çoğunlukla başka kadınlarla birliktedir ama eşleri şiddeti affeder, içki, kumar vb bağımlılıkları affeder, aldatılmayı affeder fakat ne yazık ki hayatları hep bu affettiklerini tekrar tekrar yaşamayla geçer, bu hatunlara göre kocaları iyidir ama çevreleri kötüdür, kocalarını hep kötü kadınlar ayartır.
Hayatınızı karartmak da aydınlığa çıkarmak da sizin elinizde, bu sebeple size boşanın demeyeceğim, gençliğinizi nasıl harcamak istiyorsanız öyle yaparsınız ama 14 yaşında bir kız çocuğuyla görüşen adamın zaten cinsi kumaşı bellidir, değil koca arkadaş bile olunmaz.
Bir yanım size kızıyor bir yanım üzülüyorBugün o kadınla yüzleşmeye gittim ve o kadar utandım ki kendimden düştüğüm durumdan onların birbirlerine yazdığı mesajları bile bile ben o kadına karşı çirkefleşmedim bile sadece dinledim arada iğneleyici şeyler söyledim o kadar… Ben bu girdapta boğuluyorum insanlar bana akil veriyor ve sanki benim fikrim yokmuşcasına biri bana boşan dese boşanacak hayır boşanma dese düşünecek biri haline geldim ne istediğimi bile bilmiyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan? KPSS kursuna gidiyorum atanıp kendi ayaklarımın üzerinde durduğumda dış ortama karıştığımda eminim daha farklı olacak ama şu an o imkanım kendi maaşımın olmaması mı beni bu belirsizliğe sokuyor diye düşünüyorum
intikama ne gerek var aldatan kendisini aldatir karakretsiz bir adami ancak affetmeyerek bosarsan dersini vermis olursunuzeşim servis şoförculuğu yaparken bir öğrencinin velisiyle yazışmalarını yakalamıştım daha sonra bu durumun üzerine çizgi çekmiştik fakat bugün kocamın yeni bir telefonu olduğunu ve yine aynı kadınla olan mesajlarını okudum sevgililer üstelik Kadın da evli ve kocasının numarası ben de kayıtlı. Lütfen şu an yapılabilecek en güzel intikam hakkında fikir verir misiniz? Bu arada eşim 35 ben 23 yaşındayım ve iki küçük çocuğumuz var. Radyoloji teknikeriyim ama henüz atanamadım ailem de arkamda..