Aldatıldım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tecrübe bazen yıldızlı pekiyi, bazen de tek ayak üstünde bekleme cezası...
Çoğunlukla çok daha kötüsü. Ama zaten tadını veren de bu değil mi hayata ...
"Keşke"hayıflanmalar eşliğinde gel-gitler yaşamak yerine hayatımızdaki tecrübeyi yapıtaşlarından birisi haline getirerek önünüze bakmalsınız..
Bu benliğinizi yaşanmışlıklar eşliğinde daha da sağlamlaştırmaya yarayacaktır.
İçinde bulunduğunuz durumun;"eyvah"ların içinde boğulmak yerine sindirmek ve kendi iç dünyanıza eritmek varken..
Hayatınızın merkezi yalnızca sizsiniz..
Tecrübeleriniz artık sizinle sabittir.

bu arada en önemli hazınemi verdim diyorsun. bunu bir sonrakı erkek arkadasın yada bir kız arkadasın dahi bilmesin tatlım.. kimseye güvenme. çunku bu konular cok cabuk dedikodu yaratcak malzemelerdir. imkanın varsa dr lar ona care bulabilyormuş. böyle bişeyi dene. yani diktirme filan yapıyorlarmış.. böyle bir şey yapabilirsin. ama sakın olaki bundan sonra olabilecek erkek arkadasına asla bu hazineyi bir adaha verme...senin sırrın olarak kalsın tatlım. o da anlatırsa birilerine ve duyacak olursan yalan de geç.. bunlara hazırla kendini güzelim. okey...

şekerpancarı sana ben derdimi bi anlatsam oturupaslında dünyanın en mutlu insanı olduğunu düşünürsün.Aldatılmak yolun sonu değil emin ol.Ayrıca intiharı düşünüyorum demişin ki al işte kendin söylüyosun o gülüp eğlenirken ben neden ağlıyorum diyosun eee sen ne duruyosun oldu bitti daha üzülmenin ne alemi var ayrıca yavrucum sana bişi diyimmi sen insanın kulu değilsinki bi insan için canını feda edebilesin.hadi toparlan artık kalk bakalım sende gül eğlen bak hayat acımasız olsada devam ediyoo

sakınnnnnnnnnnnnnnnnn kendine zarar verme. Allahın adaleti seni aldatanların üzerine olsun. ve o kıza da bir kadın dayanışması adına bak seni de beni de aldatmış demek bir borç olsa gerek. o da bilsin .
sakın üzülme. için yanıyor seviyorsun hala belki. ama adam değil sana bunu yapan. kul hakkıdır bu yediği. günahtır. Allahın adaleti üzerine olsun onun.

intihar etmek en büyük günahlardan biri sakın böyle birşey deneme, değer mi yani bi düşün, sakın kızı falan da aramaya kalkma,kendini küçültürsün,başın dik gururlu bişekilde dönmemek üzere git bu ilişkiden...senin başın dik olmalı ve kararlı olmalısın, küçülen biri varsa o da kendidir.evli olsaydın durum daha değişik olurdu tabi ama evli olmadığına göre hakettiğini yapacaksın yani ilişkiyi bitireceksin.seven insan aldatmaz,hele ikinizi birden idare etmeye kalkmış ne karaktersizlik.bi de bunla evlendiğini düşün,kurtuldum diye şükret bence...erkekler çok karaktersiz oldular,genleri bozuldu yaaa.kendine dikkat et en önemlisi şu anda sensin :teselli:

Son düzenleme:
daha hayatin basindasin cookkkkkk hatalar gorup cok yanlislarla duse kalka yasayacaksin seni aldatan bir insan icin olmekte ne demek bu dupeduz sacmalik asla hayata simsiki yapis daha guclu ol gercek ask belki bu adam degildi belkide gercek durust birinle yollarin daha kesismedi biryerlerde birbirinizi bekliyorsunuz suanki duygularinda zamanla kullenecek onu her dusundugunde yaptigi pisligi ile dusun boyle biri icin 1saniyeni bile uzulerek gecirme hayattaki en degerli sey zamandir boyle erkekler icinde harcamaya degmez unutma

ister evli olalım ister bekar aldatılmak çok zor bi durum allah yardımcın olsun umarım cabuk unutursun:Saruboceq:

Canım cok sevdin anlıyorm ama güclü ol evliyken basına gelebilirdi vs. Iyi yanlarını düsün ve sunu içinden cıkarma mazlumun ahı yerde kalmaz allaha havale et onu. O secti bu karektersizligi bide dü-sü-n cocuklarının babası filan oldunu. Sevilecek insan degilmiş adiymiş de canım gec

korkma ama insan neler görerek yasıyor biliyormusun. hiç yasamadın farzet biliyorm yasamayana demesi kolay ama mecbursun saglıgını bozma canım aldatılmak ne olursa olsun her sartta zor lakın kendimize moral vemek zorundayız ya söle olsadı. insanlar nelerlen ugrasıyor allahın verdigi canı o alır sakin ol olgun ol. her sabah gü-nes doguyor unutma bizler için

Bu yasadikalrin seni sen yapar, herkesin kendi yasadiklari var , benim yasadigimi sen yasamadim, senin kinide ben yasamadim, bu yasadiklarin senden bir parca.

Zaman herseyin ilacidir sen zaman birak, ve unmadigin bir an, bi bakacaksin cokdan unutmussun:))))

Daha ne anneler ne evlatlar dogurmus biliyormusun bunlardan biride senin olacak:)))

konu başlığının değişmiş olmasına sevindim... en azından şimdi doğruyu görebiliyorsun sanırım...
inan değmez aslında tek damla gözyaşımıza bile ama biz iyileşmek için ağlıyoruz... ağla ama zarar vermeden kendine ; hırpalamadan... sonra da onun için döktüğün gözyaşlarına ağla ve bitsin bu hikaye...

ona verdiklerin için de pişman olma... yaşamak istemişsin ve yaşamışsın... bunu ne biz sorgulayalım ne de sen... bundan sonra sadece dikkat et ; ders al ... kim neyi hakediyor diye önce düşün... seni yaşadıkların sen yapıyor demiş bir arkadaş ve çok haklı... unutma mutlaka seni sen olduğun için sevecek birisi mutlaka var...

Canım gerçekten yaşadığın zor bir durum.Düşün bi bakalım seni aldatan biri senin sevgini sevilmeyi hak ediyor mu.O seni kaybetti aslında üzülmesi gereken o.Senden daha değerli biri var mı.
Aranızda birşeyler yaşanmış sonra da seni aldatmış bence de Allaha havale et er geç cezasını bulacak.İntiharı falan da sakın düşünme değer mi bi düşün.Canını da sıkma üzülme zararlı yine sen çıkarsın:1hug:

yaşattıkları kar mı olacakkkkkkkk

cnm seninki aşk değil o zaman.intikam alma duygusu.rahatlayacaksan.git iki tokat at olsun bitsin.şöyle düşünemiyormusun bu herif beni aldattı karaktersizin teki şimdi birlikte olup seviyorum dediği sazanada çok yakında aynısını yapacak bu kadar basit.sen onurlu bir şekilde kenara çekilmesini bilmelisin.bir süre sonra unutursun biraz zaman tanı kendine.bırak ne hali varsa görsünkötükedihüso

allahımmmmmmmm sen affetsende ben affetmemmmmmmmmmmm
aslaaaaaa affetmemmmmmmmmmmmmmm

şekerpancarı cnm önelikle bunu yaşadığın için gerçekten de üzüldüm zor bir evreden geçiyor ve yanlış fikirlere kapılıyorsun inan çoğumuz bu aşamalardan geçtik bu deneyimleri yaşadık şuan olay taze olduğu için fazlasıyla canın yanıyor zamnla insanın ne gibi ağır acılarla karşılaşacağını nelere göğüs gereceğini ve bir önceki acının şuankinden daha önemsiz olduğunu düşünerek daha da güçlendiğini görecek ve geçmişe baktıkça'' ahhh ben değer miydi bu kadar harap olmama ''diyeceksin. şuan biz neler söylesekte sen acının içinde ve intikam isteğinle boğuşurken bunlar cokta içine su serpmeyecek . Şuan biraz daha serinkanlı mantıklı düşünerek kendini doğruya sevk etmelisin.zaman diyorum zaman herşeyin ilacıdır. bu süreçtede olayın üstüne çok gitmemen enerjini yaralarını sarmak için harcamanı tavsiye ederim en en önemlisi de gururundan ödün verme sen kendine değer ver karşındakine en önemli ders budur.

Her şeyimi verdim dediğin şeyi yapmamış olsaydın bu kadar ağır gelmezdi inan..
Seni sucluyor muyum asla...!
Olmuş olan ; kendini assan da kessen de olmuş ve bitmiş...
Sen onu Allah'ın affetmesini bekleme ya da senden gelip af dilemesini..
Otur aglayacagına intiharı düşünecegine , dua et Allah'a sana güç vermesi için, seni affetmesi için , dogru kişiyi karşına çıkarması için, bir daha intiharı düşünmeyecegin ; isyan etmeyecegin için... Sadece dua et :Saruboceq:
yoksa böyle kendini depresyona sokarsın ve mazallah daha kötü hatalar yapmana yol açarsın ... Geçmiş olsun kardeşim :teselli:

ellerine vede yüreğine sağlık canım söylenmesi gereken en güzel sözleri söylemişsin
sekerpancarı canım umarım tüm arkadaşların sözlerine kulak vermişindir
umarım artık bir daha ölümden söz etmezsin
eden bulur canım Allah onun sana vede senin gibi kaç kişiye bu kötülüğü yaptıysa onunda cezasını verecektir şimdi sakınleş kafanı toparla hayatına bir yön ver
biliyorum yaşamayan bilmez cektiğini ama inanki bitanem değmez hiç kimse için değmez
burda önemli olan sensin değerli olanda sensin
herşey gönlünce olsun meleğim sevgiler:1hug:

Güzelim ağlayıp sızlayacağına, intihar gibi kötü bir şeyi düşüneceğine yat kalk Allaha dua et. Adam iki kişiyi birden idare etmiş, sonra seni sevmiyorum demiş daha bu adam için üzülüyorsun.
Her ne yapmış olursan ol, yapacağın tek şey şu saatten sonra dimdik ayakta durmaktır. İntikam almayı falanda unut. Çünkü karşındaki intikam almaya bile değmez.

Ya onurlu ve gururlu bir kadın aldatılmayı asla hazmedemez...
eğer bunu yaptıysa karşınızdaki,bırakın artık onun adını anmayı o sizi hiçe saymış siz yoksunuz onun için ki bunu yapmış...
affetmeyin..unutmayın 1 kere yapan 100 kere de yapar...:mymeka:

ben bu gençliğe çok üzülüyorum. bende gencim ama ne bileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…