Aldatıldım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi şekerpancarı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok zor durumdaym....
yoksa çıkmassa içimden intihar edecem.....
.

Hopppppppppppppp ne diyosun sen? Orda dur bakalım... silkin ve kendine gel.
Dediğin diğer şeylerin hepsine varım yardımcı olurum ama bu lafın beni bitirdi.
Hayatında yaşanacak birsürü yıl var. Acıycak ama geçecek. sakın ha sakın böyle birşey düşünme. Biz burdayız canım.. bunaldığın zaman yaz bize yanında oluruz.
Ağla haykır boş tavana bak ama sakın ha sakın intihar gibi birşeyi düşünme..
Üç ay böyle çok acı geçer, sonra altıncı ayda kendine yeni birini bulursun, aşkı en güzel temizlemenin yolu başka biridir.. Bekar olduğun için söylüyorum bunları.. .öyle güzel şeyler yaşıyacaksın ki gelecekte, seni sevecek sana layık birini bulacak güzel bir yuva kuracak ve güzel bir çocuğun sahibi olacaksın. Anne diyecek sana... o anı kaçırma sakın.. o anı kaçırmaman için geleceği düşünmen lazım.. inan bana geçecek ne olur acı çeksen de intihar gibi saçma birşeyi düşünme... sana anne diyecek çocuğundan (ki şu anda oğlun demek geldi içimden bakalım öyle mi olacak :) ) bu hakkı alma...

Bir kez başıma geldi sevgilim oldugum adam ,yoluma öleceğini söyleyen adam bi anda mesafelerden başlayıp ara vermeye getirdi lafı...kafam karışık dedi..umutlarım yok muydu vardı...hayaller kurmuş muyduk evet...
ama ben ona ne dedim ne ara vermesi BİTSİN bence dedim,kapadım telefonu cok cok ciddiydi çünkü bir ay aradı sordu ne kolay bitti dedi hiç de uğraşmadım valla,,kurtulduguma sevindim..böyle zayıf böyle şerefsiz biriyle yuva kurmadığıma sevindim..her sey nasip adam adam değilse sevgiye değmezse yasamdan kopmayacaksın..
zamanla geçecek hafifleyecek..
Her şerde bir hayır var,derler.
yanına kar mı kalacak?diyorsun hayır..Allah a havale et mutlaka cıkar ...ama yoluna bak tatlım güçlü ol,ne kaybettin ki yalan söyleyen bir adamı hepsi bu...

Bi tek hayatta o okuz mu kaldi ?
Onun icin intihar etmeye hic deger mi otur dusun bakalim enine boyuna hemi ?
o senin icin intihar eder mi ? iyi dusun sekerim iyi dusun cunku o yolun bi daha donusu yok hem cok buyuk gunaha girersin, Allah'in verdigi cani emaneti nasil kiycaksin hemi ?
O adam senin icin uzulcek mi saniyorsun ?
Bi de vermissin dedigin gibi Neyse olan olmus yolun devamina bak
hic bir adam icin intihar etmeye degmez buna inan bunu ben biliyorum

çok güldüm ya. hayatta o öküz mü kaldı demişsiniz ya...
arkadaşım sanada özelden mesaj attım..
intiharı düşünme bile..
geçicek bu günler..
değmeyecek insanlar için bu kadar hırpalama kendini..
ilerde okur gülersin burda yazdıklarımıza..
gerçekten gülersin..
intiharı bile düşünmüşüm pess dersin..

Son düzenleyen: Moderatör:
he okuz vallah'i yaws neden aldatiolar anlamiyorum ki ay sinirlerim tepeme cikti gene neyse ben gidip yatam en iyisi yarin cok isim var gene kagit isleri peh yoruldummmmmmm

ben de aynı şeyleri kısa bi süre önce yaşadım.. ama biliyorum ki bi insanı mutsuz ederek kimse mutlu olamaz.. zaman lazım sana, ben de öleyim hala bekliorum.. bigün biz mutlu olduğumuzda onlar yerlerde sürüncek..

inşallah canım nefes alamıyom ve tükmüğümü yutamıyorum....
çok zor geçiriyorum...
en azından yanımda benı anlayan eş dost olsa oda yok

kızlar hepiniz çok iyisiniz..hep yanımda olun ne olur....keşke yüzyüze görsek birbirimizi....

Noluyo ya... Sadece sevgilin için mi bunu yapıyorsun sen?
Ne evlilikler bitiyor duymadın mı sen? Kucağında çocuğuyla aldatılan kadınları bilmemezlikten gelemezsin.
Her seviyorum diyene inanmayacaksın.
Ne yapacaksın kızı arayıp. Neye yarayacak kendinş küçük düşürmekten başka.
Bırak Allah aşkına ya...
Tüküreceksin adamın suratına arkanı dönüp geleceksin.
Yapacak bişey yok..
Demekki sen sevdiğine kendin kendini inandırmışsın. Yani sen kendini kendini kandırmışsın.

İlerde güleceksin bu haline. Daha dur bakalım neler yaşayacaksın neler güleceksin. Dilerim yaşadığın en beter şey bu olarak kalır ama.. Hayat işte...

haklısın canım inşallah gülerim...
ama içim çok kötü...
içim katran karası sanki.....
nefes alamıyorum sanki....
ve ben yüzüne bile tüküremedim....
çevremde anlatacağım kimse yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…