Aldatıldım?

bilgehan59

yıkılmadım,ayaktayım
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
106
1
96
43
Tekirdağ
merhabalar yine ben önceki yazımda aldatıldığımı yazmıştım şimdi o yazım ah erkekler kısmına taşınmış.şuana kadar bana yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.ne yaptın peki diyenler varsa söyleyim kendime zaman verdim bu zaman içinde hem evliliğimi hemde aldatılma olayını düşüneceğim aslında cevap belli boşanmak ama ani bi karar vermek istemediğim için zamana ihtiyacım var sizcede en iyisi bu değilmi.bu zaman zarfında eşime tekrar güvenebilirmiyim soruları var aklımda çünkü gözümü her kapadığımda eşimin başka birine dokunması onunla yatması beni yiyip bitiriyo.sebebp ne olursa olsun kadınlar aldatılmayı hak etmiyo bence.aldatan erkeklere ceza çıkması lazım.çünkü aldatılan kişi kendimden örnek veriyorum yıkılıyo perişan oluyo ne yapacağını bilemez halde ruh gibi dolaşıyo.kalbi kırık aklında neden ben soruları oluyo.içimden hep ağlamak bağıra bağıra ağlamak geliyo.onu bile yapamıyorum.ve düşünüyosunuz bundan sonra yanlız nasıl devam ederim diye.aslında arkanıza dönüp baktığınızda eşiniz sizi aldatmaya başladığında zaten yanlız kalmış ve zaten yola yanlız devam ediyosunuz.ama siz bunu geç anlıyosunuz.çocuk için herşeye katlanmakta ne kadar doğru bilmiyorum siz çocuk için herşeye katlanırken eşiniz çocuğunuz varken sizi aldatabiliyosa ne sizi ne çocuğu düşünüyo demektir.sizcede böyle değilmi?

Son düzenleme:
evet kardeşim aldatan erkeğin gözü ne eşini ne çocuğunu görür...bence aldatıldığını öğrendiğin andan itibaren evliliği bitirmelisin,,,kendine zaman tanıdıkça bu daha çok üzülmene sebep olacak..ne yapmalıyım dediğin her an eşinin yaptıkların aklına gelecek...neden her zaman ılımlı olan taraf biz oluyoruzki,,çocuğu tek taraflı yapmıyoruzki sadece biz düşünüyoruz,biz yıpranıyoruz..erkeklere ikinci bir şans verilmemeli bence çünkü huylu huyundan vazgeçmez,,,sen ne kadar acaba birdaha ona güvenebilirmiyim desende emin olki hiçbir zaman güvenilmiyo,,her zaman bir tarafın yıkık kalıyoo

canım allah yardımcın olsun zor bir durum ii kararlar ver canım bugun affedersen yarın yine yapar erkekler böyle senin için çok zordur eminim kendimi senin yerine koyduğumda içim acıdı sen yıllarını gençliğini ver erkekler neler düşünsün ya zihniyet işte erkeklerin kafası bi oralarına çalışıyo zaten canım allah yardımcın olsun

zor bi durumla karşı karşıyayım.inanın ne yapacağımı bilmiyorum.düşünmeye çalışıyorum ne yapacağımı.ne kadar düşünebiliyosam.

herşey apaçık ortada sen kocandan şüphelenmemişsinki düşünüyosun basbaya biliyosun aldattığını..yinede karışmak gibi olmasın ama kendini düşün kimse için değmiyo üzülmeye

canım yaşadığın çok zor kabullenmek çok zor. yardım albilirsin ama canım ya bi psikoloğa gitsen sana çok faydası olacaktır.nasıl düşünmen nasıl davranman ,kendi değerinin farkına varman için yararlı olur diye düşünüyorum.
ayrıca hep aldatılan kadına iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum yol arkadaşım dizisinde aldatılan kadının tavrı bence çok güzel bir örnek. mantıklı sağlam adımlar atmak..
hakkında hayırlısı olsun canım.ama eşini affedeceksen bile uzun bir süre bunu yapma seni kaybettiğini bilsin.

Ben bu aldatma konusunda hep büyük konuşurum..
Affetmem..:1closedeyes:
1 değil 10 tane de çocuğum olsa yuva tanımından bihaber adamla aynı evde yaşamaya devam etsem bile ona hayatı zindan ederim..Ben çektiğim acıyı unutamam,biliyorum kendimi.. Ne gerek var ki bu cehennem azabını yaşamaya..Benim açımdan boşanmak en güzeli.:delphin:

Bir aldatma vakası daha.. bugün kendi derdime şükür ettim en azında evli değilim. Ne sorunlarla boğuşanlar var. Evli olunca dahada bir çıkmaza giriyor insan.
Aldatılmak çok zor helede seviyorsanız dahada zor olmuştur. Çocuk için bunu sineye çekmek ne kadar doğru bilemiyorum. Sizi etkilemek istemem bir evlilik söz konusuysa helede... ama bu yara kapanmaz bir yara bence.. ona göre kararınızı verin...

Acikçasi, aldatma olayinda, dusunme zamani diye birsey bilmiyorum ben.

Her kahrini çekerim dedim hep, karakterini, yasaklarini, ailesini ! falan da filan

Ama eger ki, beni aldatmissa, baska bir gul koklamissa, yada sirf cinsel degilde, baska bir kaidni arzulamissa, yalan dolan bir iliski varsa, benim için bitmistir. donusu de yok.

Eger, o yuvasina, karisina, çocuguna acimiyorsa. Ben acimam.
O herseyi goze alarak silmistir zaten
O ahlaksizligi bana yaptiysa, benim onu bi dk bile ismini tasiyacak gucum kalmaz.

bak canım sen zaten o kadar mantıklı şey yazmışsınki dediğin gibi adam zaten ne seni nede çocuğunu düşünmemişki aldatmış yani bence zaman ver tabi kendine ama değişen bişey olmicak daha öncede söylediğim gibi sizin evliliğiniz ilişkiniz hiç bir şeyiniz eskisi gibi olmicak bir kere o adama nasıl güveneceksin tekrar bu çok zor hayatın hep acabalarla geçicek geç gelse nerde kiminle bu sefer kavgalar başlicak o çocuk çok daha büyük yaralar alıcak öyle bir ailede büyümesini istemezsin heralde yani ben olsam zaten hiç düşünmeden bitirirdim bunun başka çözümü yok bence tabi

valla canım hakkında hayırlısı olsun
sen herseyın en dogrusu yazmısın
zamanında senıde cocugunuzuda dusunmemıs sımdımı dusuncek
ahh bu erkekler ahh
nıye yuvalarını yıkmaya bu kadar meraklılar

merhabalar yine ben önceki yazımda aldatıldığımı yazmıştım şimdi o yazım ah erkekler kısmına taşınmış.şuana kadar bana yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.ne yaptın peki diyenler varsa söyleyim kendime zaman verdim bu zaman içinde hem evliliğimi hemde aldatılma olayını düşüneceğim aslında cevap belli boşanmak ama ani bi karar vermek istemediğim için zamana ihtiyacım var sizcede en iyisi bu değilmi.bu zaman zarfında eşime tekrar güvenebilirmiyim soruları var aklımda çünkü gözümü her kapadığımda eşimin başka birine dokunması onunla yatması beni yiyip bitiriyo.sebebp ne olursa olsun kadınlar aldatılmayı hak etmiyo bence.aldatan erkeklere ceza çıkması lazım.çünkü aldatılan kişi kendimden örnek veriyorum yıkılıyo perişan oluyo ne yapacağını bilemez halde ruh gibi dolaşıyo.kalbi kırık aklında neden ben soruları oluyo.içimden hep ağlamak bağıra bağıra ağlamak geliyo.onu bile yapamıyorum.ve düşünüyosunuz bundan sonra yanlız nasıl devam ederim diye.aslında arkanıza dönüp baktığınızda eşiniz sizi aldatmaya başladığında zaten yanlız kalmış ve zaten yola yanlız devam ediyosunuz.ama siz bunu geç anlıyosunuz.çocuk için herşeye katlanmakta ne kadar doğru bilmiyorum siz çocuk için herşeye katlanırken eşiniz çocuğunuz varken sizi aldatabiliyosa ne sizi ne çocuğu düşünüyo demektir.sizcede böyle değilmi?

Canim benim duygularini cok guzel anlatmisin COK UZULDUM /5

Benim nacizane dusuncem soyle yazindan anladigim kadariyla sen esini seviyorsun aci cektigine gore kabulenemiyorsun sevmeseydin umrunda olmazdi! , sadece esinde hata aramadan kendinide elestirerek bosanmadan once benim sana tavsiyem LUTFEN BIR EVLILIK DANISMANINA GIDIN!!! yoksa cocugunda var cok yazik olur evliliginize kurtara bilmek icin herseyi yapmalisin bence , dusun baska biriyle evlensen onun seni aldatmiyacagi garantimi? HAYIR . eslerimiz alatirsa af edelim demiyorum ama arada sevgi varsa esin seni seviyorsa!! sende onu seviyorsan!!! bu evlilige bir sans daha vermelisiniz!! . bence ama esiyin tutumu cok onemli yuvayi kurtarmak istiyorsa aile terapisi evlilik danismani gibi bir yerlerden profosyonel yardim almalisiniz!!!! LUTFENNNNNN

valla cnm içtenlikle katılıyorum yazdıklarına benimde basıma gelse verecegim karar bosanmak olur hiç gerisini düşünmem bile. bir erkek kaybetmekten korkmuyorsa aldatır sen affetsen aa zaten affediyor dicek ve daha cok yapcak bir daha yapmam lafınada inanma en dogru secim bosanmak tab bu benim fikrimm

kaybetmekten korkmamışki aldatmış.böyle erkekleri bence hadım etmek lazım bi daha ne karısına ne başkasına yanaşabilsin

bende aldatıldım ve ne yapacagımı bilmiyorum bekarken olsa kesin boşanırım diyordum ama öyle değilmiş bi oğlum var ve gerçekler bana aslında ne kadar güçsüz oldugumu gösterdi tamam boşanalım ama ya sonrası :(((

arkadaşım şimdi sinirli ve boşluktasın buna eminim.benimde bir çocuğum var.bende ne yaparım diyordum ama insan ilk başta evet güçsüz hissediyor kendini ama zamanla toplanacağına inanıyorum toplanmalısında çocuğun için.çok iyi düşün ve ona göre kararını ver bence boşan derim aldatan çeksin cezasını derim ama sen iyi düşün yinede nasıl yakaladığını falanda bilmediğim için.herşeye çocuklar için katlanıyoruz ve ezilen hor görülen biz oluyoruz.

bende aldatıldım ve ne yapacagımı bilmiyorum bekarken olsa kesin boşanırım diyordum ama öyle değilmiş bi oğlum var ve gerçekler bana aslında ne kadar güçsüz oldugumu gösterdi tamam boşanalım ama ya sonrası :(((

Sonrasimi?? Inanmak arkadasim...kendine güvenmek ve inanmak.a.s

Büyük konusamam tövbe hasa...affedermiyim etmezmiyim bilmiyorum sadece sunu cok iyi biliyorum....hayatimin hicbir noktasinda kendimi kandirmadigim gibi bu konudada kandirmam...beni aldatan bir adam zaten beni gözden cikarmistir derim:delphin:

Sahsi fikrim sudurki kendine deger veren bir kadin aldatmayi asla kabul etmez...kendine güveni olmayan kendini degersiz gören bir kadin zaten bastan pes etmistir...erkeklerinde bircogu bunu güzelce kullaniyor...biri evde biri disarda ohh gel keyfim gel...:kızgın:

canim bosanmamayi sectin diyelim ben sonrasini soyleyim. tekrar aldatilmak!

bu ne yaa aldatan aldatana, Allahtan da korkmuyo bunlar galiba. Kimseyi etkilemek degil niyetim, ama anlayamiyorum bosanmadin diyelim onunla nasil yasamaya devam edebilirsin, en basiti öpse seni aklina neler gelecek, nerelere deydi o dudaklar.. igrenc!!

Allah bu durumda olan herkesin yardimcisi olsun, kimseyide düsürmesin bu duruma insallah

daha öpmeden insanın aklına geliyoki.ve gerçekten insan iğreniyo.benimle yaşadıklarını bi başkasıyla yaşaması.gerçekten çok kötü bi durum.şuan hep aklımda.onunla yemek yedi yattı kalktı banyo yaptı insanı gerçekten psikolojik bunalıma sokar.

Back
X