- Konu Sahibi bilgehan59
merhabalar yine ben önceki yazımda aldatıldığımı yazmıştım şimdi o yazım ah erkekler kısmına taşınmış.şuana kadar bana yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.ne yaptın peki diyenler varsa söyleyim kendime zaman verdim bu zaman içinde hem evliliğimi hemde aldatılma olayını düşüneceğim aslında cevap belli boşanmak ama ani bi karar vermek istemediğim için zamana ihtiyacım var sizcede en iyisi bu değilmi.bu zaman zarfında eşime tekrar güvenebilirmiyim soruları var aklımda çünkü gözümü her kapadığımda eşimin başka birine dokunması onunla yatması beni yiyip bitiriyo.sebebp ne olursa olsun kadınlar aldatılmayı hak etmiyo bence.aldatan erkeklere ceza çıkması lazım.çünkü aldatılan kişi kendimden örnek veriyorum yıkılıyo perişan oluyo ne yapacağını bilemez halde ruh gibi dolaşıyo.kalbi kırık aklında neden ben soruları oluyo.içimden hep ağlamak bağıra bağıra ağlamak geliyo.onu bile yapamıyorum.ve düşünüyosunuz bundan sonra yanlız nasıl devam ederim diye.aslında arkanıza dönüp baktığınızda eşiniz sizi aldatmaya başladığında zaten yanlız kalmış ve zaten yola yanlız devam ediyosunuz.ama siz bunu geç anlıyosunuz.çocuk için herşeye katlanmakta ne kadar doğru bilmiyorum siz çocuk için herşeye katlanırken eşiniz çocuğunuz varken sizi aldatabiliyosa ne sizi ne çocuğu düşünüyo demektir.sizcede böyle değilmi?
Son düzenleme: