zehir olan tatilim

pembesu pembesu şimdiye kadar okuduğum konularından dikkatimi çektide.. Eşin sürekli sana kendini övüyor. hep yaptığı iyilikleri kimi zaman direk kİmi zaman dolaylı yoldan gözüne sokuyor. Sana karşı yaptığı fedakarlıkları yada senin için göze aldıklarını sürekli gündeme getiriyor. Bu da bence sende psikolojik olarak ne kadar iyi bir kocam var ne kadar birbirimizi seviyoruZ diye bir algı oluşturuyor. Demiyorum ki eşin kötü.. ama sanki hep tek taraflı düşünüyor herşeyi.. kendini mükemmel zannediyor. Senin yaptığın fedakarlıklar, ona bir eş olarak sağladığın hakları gözü görmüyor.

Ben şahsen eşlerin ayrı ayrı tatile gitmesine karşıyım bu konuda hak veriyorum size.
Kaldı ki tüm arkadaşları da bekarmış, onların geride bırakacağı bir şey yok yok ama eşiniz sizi ardında bırakıp gidiyor.
Buna ben de müsade etmezdim.

Bana göre evli insanların bekar arkadaşları olmamalı eğer varsada görüşme sıklığı minimize edilmeli kaldı ki tatile gitmek filan lafı bile olmaz.
Tabi bu benim kafa yapım,hayatı yaşayış şeklim kimine uyar kimine uymaz ;)

bekar arkadaşlarla tatil yapmasına bende razı olmazdım, bu konuda haklısın. ama bu, bu şekildemi dile getirilir. s. git, defol gitler havada uçuşuyo ne kadar kolay söylüyosun bunları, hani saygı nerde. kaynana yok ama kavga ve huzursuzluk bitmiyo, belkide kaynana bahaneydi siz anlaşamıyosunuz.

Hiç beklemediğim olaylar. Eşiniz saçmalamış resmen.Sizde sivri dilinizle ve kabalaşarak olayı daha da büyütmüşsünüz.Bu şekilde konuşmaya devam ederseniz adamın artık canına gerçekten tak eder! Şamaroğlanı mı bu adam.

Sakinleşin güzelce izah edin duygularınızı

Son düzenleme:
5 yıllık evliyim. 5 senedir önce birlikte tatile çıkarız eşimle sonrasında ben kız arkadaslarimla kısa bir tatil yaparım o erkek arkadaşlarıyla. Bu yıl bebeğimiz olduğu için birlikte yaptık arkadaşlarımıza katilamadik.
Ben eşimden ayrı da tatil yapmak istiyorum sebebi o yokken sağ sola Salça olmak değil. Hemcinsin ile gidilen tatilin tadı başka kız arkadaslarim bekar. Eşimi rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum bu süreçte.
Tabi bu kişiden kişiye değişir eşin güven veren bir eş değilse ya da sen kendine güvensiz bir eş isen, evliliğiniz problemli ve sallantidaysa tatil işi sıkıntı da olabilir.
He bunlar değil de sadece bir ihtimal işte belki capkinlik yapar diyip sıkıntı ediyorsan, bence hemen arkadaslarinla bir tatil programı yap sende hevesli görün bırak bi ihtimali biraz oda düşünsün. E tabi sonra tatilin nasıl geçtiyse onu 10 la carp öyle anlat eşine. Her sene yapalım de. Bak bakalim bir daha isteyecek mi. (Tabi ki art niyet yoksa sorun etmez çünkü erkek neyse onu düşünür çoğunlukla )

Zaten 1 yılın hepi topu 1 ayı bir araya gelip tatil yapabiliyorsun. Onu da neden ayrı geçireceksin ki? Bende ayrı tatile anlam veremiyorum. İstemem de sanırım. Eşine ne kadar güvenen insanları da gördük burada. Ne oldu. Yapmazdı yaptı. Elbette adamın başını bekleyemezsin ama ne gerek var ki bunlara mahal vermeye. Bence sakıncalı işler bunlar.

kıskanç bir insan olmama rağmen nedendir bilinmez deniz kenarı diyince dikenlerim çıkıyor benim de :KK53: daha nişanlı olmamıza rağmen beraber mi gitseydik yaa diye kıvırıp duruyorum :KK70: evlendikten sonra bekar erkek arkadaşları ile bir hafta tatil dese yolarım sanırım :KK62: illa kötü bişey yapacak anlamında değil de beraber gidelim tatile yahu erkek arkadaşları ile günübirlik takılsın, hatta isterse bizimle arkadaşı da gelsin tatile ama ben olmadan yok, ben de istemezdim.
tabi kavga gürültü yerine bunu daha sakin de halledebilirdiniz diye düşünüyorum. gerçi eşiniz baştan sona falsolu davranmış ve büyük ihtimalle evi taşımasını her fırsatta sizin karşınıza çıkaracak ama yine de onun seviyesine inmemek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum :KK51:

Pembesu bu adam sana nereye kadar katlanacak.dunya etrafinda donmuyor.siz cift olabilirsiniz ama o adamda ayri bir birey kusura bakma ama melegi seytana donustirmek uzeresin.bir insanin uzerine bukadarda gelinmez.
+1 ağzaına sağlık aynı düşünceler içerisindeyim

eşinin bir tarafı kalkmış.tatil dediğin insanın ailesiyle yapılan bir şeydir. bekar takılmak isteyen evlenmez. üstelik sizin ilişkiniz yıprandı bir çok sıkıntı atlattıız. insan başbaşa olmak ister.

Üzüldüm pembe...
İnşallah hakkında hayırlı olur.

merhaba kızlar öncelikle herbirinizin bayramı mübarek olsun..

tatile girdiğimizden beri fırsat bulup yazamadım.. açıkcası tatilimbağırdım ç çokta planladığım gibi gitmedi zaten.
tatilde ve sonrasında eşimle ciddi anlamda büyük bir sıkıntı yaşadık sizinle de paylaşıp fikir almak istiyorum.

eşimle farklı arkadaş gruplarımız var ve ayrı ayrı takılırız bazen bu bizim için hiç bir zaman sorun olmadı.arkadaşlarıyla içmeye de gider balığada gider çıkar gezer sabaha kadar balıkta durur arada bir denize havuza gider falan bunlar her zaman olan şeyler..

tatilde tahmin edeceğiniz üzere ortalık çıplaklar kampı gibi önümüzden 4-5 tane kız geçti eşim döndü bana ben buraya bizimkilerle de gelcem zaten söz verdim çocuklara erkek erkeğe tatile çıkcaz dedi. bende çıkamazsın dedim.o ne demek erkek sen misin ben miyim belli değil sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun dedi. bende ne saçmalıyorsun sen dedim. benimle yapamadığın ama erkek arkadaşlarıyla yapabileceğin ne olabilir senin üstelik hepsi de bekar dedim. yapacak o kadar çok şey var ki dedi bende o yapacak şeyler başka kadınlarla sevişmek sanırım çünkü önümüzden kızlar geçince birden tatile çıkcaz demeye başladın dedim herşeyi çarptırıyorsun dedi. sallamadı bile beni yüzmeye gitti..
o kadar tadım kaçtı ki anlatamam size. o gün tüm gün surat astım sen sonunda eşim bağırdı bana hiç bişeyden memnun olmuyorsun bir çok kişi eşini tatile bile çıkarmıyor şanslıyım demiyorsun da hala surat asıyorsun falan dedi.
bende bağırdım çağırdım bir ton yattım uyudum tüm günümüz ziyan oldu..
ertesi gün bana biz seninle 2-3 yıl sonra boşancaz bu gidişle hiç kimse kocasını senin kadar sıkmıyordur dedi bende s.. g. o zaman şimdiden senin kahrını çekemem dedim vay efendim yine ben ne biçim konuşuyormusum kendimi ne sanıyormusum.. yani şok oldum tatil benim ağzımdan burnumdan geldi.
adam bana sen insanı hataya sürüklersin yapacağım yoksa da bi hata yapmaya itiyorsun beni dedi..

hala yazarken sinirlerim bozuluyor. otelden çıkmak istediğimi söyledim 1 gün daha kalacaktık eğer eve dönmüyorsa otobüse atlayıp kendimin döneceğini söyledim hazırlandık çıktık.
yol boyu konuştu herşeyi mahfediyorsun nasl bir insansın falan filan hiç birine cevap dahi vermedim.

eve geldik yattım uyudum az önce arkadaşlarını aradı balığa gidelim diye hemen bi plan yaptı çıkarken de bana çok geç olmadan dönerim korkma dedi bende umrumda bile değilsin defol git dedim böyle ayrılmayalım dedi bende ne saçmalıyorsun onca şeyden sonra söyleyeceğin şey bu mu dedim hem arkadaşlarınla tatil planı yaparken 1 hafta evde ne yapcam madem bu kadar düşünüyosun beni dedim güldü evde bırakmıcam canım annene gidersin dedi bende defol git eve de gelme bir daha dedim çıktı gitti.

nasıl bu hale geldik ne oluyor bize bilmyorum.
evet insan bazen bunalıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama bi insan yanında eşi olmadan tatile gitmek istiyorsa altında tek bir sebep vardır başka kadnlarla takılmak..

eşyalarını camdan fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi.
bir de bana her istediğin oluyor diye çok şımardın sen falan dedi. eğer yanlıs anlamadıysam evi taşıdıgımız için öyle bişey dedi.
sevgisinden şüphem yoktu hatta taşındıktan sonra hergün şükrettim iyiki ayrılmamışım gitmemişim dedim ama şuan nefret ediyorum bir kaşık suda boğasım var.. ne bu erkek arkadaşlarıyla plan yapma olayı..
ayrıca bu gidişle 2-3 sene sonra ayrılırım ne demek.
demekki aklında bunu düşünmüş..

o kadar canım sıkıldı ki ağlamak istiyorum resmen..
canım ben sana islami otelleri tavsiye ederim. şahsen o tarz görüntüler hiç olmuyor. denizine hamamına rahat rahat giriyorsun. eşinle gireceksen haşema zorunluluğu var. ben eşimin tek başına tatil yapmasına asla izin vermem. bir kere öyle birşeyler geveledi. ben de eğer bekar gibi yaşamak istiyorsan, seni bekar bırakırım sorun değil dedim, oturdu yerine. eşime de şart koştum, eğer tatile gideceksek islami otel olur dedim. çünkü ben çok kıskancım. kendim mayo bikini giymem. haşema tarzı birşeyle denize girerim.

pembesu pembesu ayrıca içen erkeğe hiç güvenmem canım. sonuçta içince insanın irade perdesi ortadan kalkıyor. bir de birbirilerini gaza getiriyorlar erkekler. bi hata yaparsa da affedeceğimiz sanmam. benim eşim de içiyor. şimdilik birşey demiyorum ama güvenim sarsıldı yani. dediğim gibi içen adama güvenmem.

bir gece bile esinden ayri yatma araya sogukluk girer derler bir hafta essiz bekarlarla tatil yok olmaz

Eşleri sık sık iş seyahatinde olanlar ne yapsın peki? Ayın bir haftasını bazen yarısını ayrı geçiriyoruz. Şimdiye boşanmamız gerekirdi bu mantıkla.

pembesu pembesu sana gelince haklıyken haksız duruma düşürüyorsun kendini her seferinde ani ve sivri çıkışlarınla. Ben eşlerin ayrı tatil yapmasına karşı değilim ama bunu istemeyene de niye istemiyorsun diyemem. İlişkinin dinamikleriyle alakalı bişey bu. Ama istemediğini dile getirmenin en iyiden en kötüye milyon tane yolu varken senin en kötüyü seçmen hoş olmamış. Evliliğinizdeki saygıyı yitiriyorsunuz git gide. Ve saygısı biten evlilik eşinin dediği gibi bikaç yıla kalmadan biter.

is seyehatleri farkli adamin isi bu konu isse dururum orda.ama tatil deniz kenarinda milyon tane bayan var seytanda var gozu bile kaymamali

Alt tarafı önünüzden birkaç güzel kız geçmiş olanlara bak
Eşinin arkadaşlarıyla tatil yapmasını buna bağlaman yanlış olmuş
Korktuğun şeyi yapmak için tatilde olmasına gerek yok ki güzelim
Kişiliği el veriyorsa her yerde yapar ruhun duymaz
Elbette sensiz tatile gitmemeli
Ama bununda senin tarafında bir söylem yolu olmalı
Yani uygun bir dille
Otelde son günü heba edip dönmen kötü olmuş keşke yapmasaydın
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün
Allah yardımcın olsun

is seyehatleri farkli adamin isi bu konu isse dururum orda.ama tatil deniz kenarinda milyon tane bayan var seytanda var gozu bile kaymamali

Alıntılasaydınız keşke. Bir gece bile ayrı yatarsan soğukluk girer yazmışsınız, bunun istisnası mı olur?

Sadece deniz kenarında mı milyon tane kadın ( bayan değil) var? Her yerde var, varız. Gözü kayacak ya da kayan adamları hayatınızda tutmayın. Adamın peşinde koşup ondan bundan korumakla ömür mü geçer dostum?

Back
X