- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 ağzaına sağlık aynı düşünceler içerisindeyimPembesu bu adam sana nereye kadar katlanacak.dunya etrafinda donmuyor.siz cift olabilirsiniz ama o adamda ayri bir birey kusura bakma ama melegi seytana donustirmek uzeresin.bir insanin uzerine bukadarda gelinmez.
canım ben sana islami otelleri tavsiye ederim. şahsen o tarz görüntüler hiç olmuyor. denizine hamamına rahat rahat giriyorsun. eşinle gireceksen haşema zorunluluğu var. ben eşimin tek başına tatil yapmasına asla izin vermem. bir kere öyle birşeyler geveledi. ben de eğer bekar gibi yaşamak istiyorsan, seni bekar bırakırım sorun değil dedim, oturdu yerine. eşime de şart koştum, eğer tatile gideceksek islami otel olur dedim. çünkü ben çok kıskancım. kendim mayo bikini giymem. haşema tarzı birşeyle denize girerim.merhaba kızlar öncelikle herbirinizin bayramı mübarek olsun..
tatile girdiğimizden beri fırsat bulup yazamadım.. açıkcası tatilimbağırdım ç çokta planladığım gibi gitmedi zaten.
tatilde ve sonrasında eşimle ciddi anlamda büyük bir sıkıntı yaşadık sizinle de paylaşıp fikir almak istiyorum.
eşimle farklı arkadaş gruplarımız var ve ayrı ayrı takılırız bazen bu bizim için hiç bir zaman sorun olmadı.arkadaşlarıyla içmeye de gider balığada gider çıkar gezer sabaha kadar balıkta durur arada bir denize havuza gider falan bunlar her zaman olan şeyler..
tatilde tahmin edeceğiniz üzere ortalık çıplaklar kampı gibi önümüzden 4-5 tane kız geçti eşim döndü bana ben buraya bizimkilerle de gelcem zaten söz verdim çocuklara erkek erkeğe tatile çıkcaz dedi. bende çıkamazsın dedim.o ne demek erkek sen misin ben miyim belli değil sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun dedi. bende ne saçmalıyorsun sen dedim. benimle yapamadığın ama erkek arkadaşlarıyla yapabileceğin ne olabilir senin üstelik hepsi de bekar dedim. yapacak o kadar çok şey var ki dedi bende o yapacak şeyler başka kadınlarla sevişmek sanırım çünkü önümüzden kızlar geçince birden tatile çıkcaz demeye başladın dedim herşeyi çarptırıyorsun dedi. sallamadı bile beni yüzmeye gitti..
o kadar tadım kaçtı ki anlatamam size. o gün tüm gün surat astım sen sonunda eşim bağırdı bana hiç bişeyden memnun olmuyorsun bir çok kişi eşini tatile bile çıkarmıyor şanslıyım demiyorsun da hala surat asıyorsun falan dedi.
bende bağırdım çağırdım bir ton yattım uyudum tüm günümüz ziyan oldu..
ertesi gün bana biz seninle 2-3 yıl sonra boşancaz bu gidişle hiç kimse kocasını senin kadar sıkmıyordur dedi bende s.. g. o zaman şimdiden senin kahrını çekemem dedim vay efendim yine ben ne biçim konuşuyormusum kendimi ne sanıyormusum.. yani şok oldum tatil benim ağzımdan burnumdan geldi.
adam bana sen insanı hataya sürüklersin yapacağım yoksa da bi hata yapmaya itiyorsun beni dedi..
hala yazarken sinirlerim bozuluyor. otelden çıkmak istediğimi söyledim 1 gün daha kalacaktık eğer eve dönmüyorsa otobüse atlayıp kendimin döneceğini söyledim hazırlandık çıktık.
yol boyu konuştu herşeyi mahfediyorsun nasl bir insansın falan filan hiç birine cevap dahi vermedim.
eve geldik yattım uyudum az önce arkadaşlarını aradı balığa gidelim diye hemen bi plan yaptı çıkarken de bana çok geç olmadan dönerim korkma dedi bende umrumda bile değilsin defol git dedim böyle ayrılmayalım dedi bende ne saçmalıyorsun onca şeyden sonra söyleyeceğin şey bu mu dedim hem arkadaşlarınla tatil planı yaparken 1 hafta evde ne yapcam madem bu kadar düşünüyosun beni dedim güldü evde bırakmıcam canım annene gidersin dedi bende defol git eve de gelme bir daha dedim çıktı gitti.
nasıl bu hale geldik ne oluyor bize bilmyorum.
evet insan bazen bunalıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama bi insan yanında eşi olmadan tatile gitmek istiyorsa altında tek bir sebep vardır başka kadnlarla takılmak..
eşyalarını camdan fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi.
bir de bana her istediğin oluyor diye çok şımardın sen falan dedi. eğer yanlıs anlamadıysam evi taşıdıgımız için öyle bişey dedi.
sevgisinden şüphem yoktu hatta taşındıktan sonra hergün şükrettim iyiki ayrılmamışım gitmemişim dedim ama şuan nefret ediyorum bir kaşık suda boğasım var.. ne bu erkek arkadaşlarıyla plan yapma olayı..
ayrıca bu gidişle 2-3 sene sonra ayrılırım ne demek.
demekki aklında bunu düşünmüş..
o kadar canım sıkıldı ki ağlamak istiyorum resmen..
bir gece bile esinden ayri yatma araya sogukluk girer derler bir hafta essiz bekarlarla tatil yok olmaz
is seyehatleri farkli adamin isi bu konu isse dururum orda.ama tatil deniz kenarinda milyon tane bayan var seytanda var gozu bile kaymamali