• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım :(

GEÇMıŞ OLSUN CANIM
şansı bile haketmemiş seninki bırak gitsin huzurlu huzurlu yaşasın diğer hanımla
sen de hayatını düzene koyarsın zamanla
zorlanırsın ama bir şekilde hayatının yeni bir düzeni olur merak etme
şoktasın belki hislerine anlam veremiyorsun ama bir sen daha yok bu dünyada eğer sen ona huzur veremiyorsan o da sana huzur veremiyordur sorunlu gergin bir ortamda büyüyeceğine evladın bırak rahat bir ortamda büyüsün ailenin desteğini de alırsan çabuk atlatırsın fazla düşünüp kendini hasta etme sakın

evladın var öncelikle sen varsan evladın da var hasta bir annenin kime ne faydası olurki

canım bu adam seni resmen aldatıyor
senin elınde bu kadar net kanıtlar varken hala inkar etmek niye?
bunuda anlamadım çok saçma geldi.
bence boşanmalısın tbi bukadar kolay değil ortada çocuk var birsüre boşanıcam diye blöf yap sonr baktın yola geldı boşanmazsın çünkü boşan demek okadarda kolay değil.bir şans daha olabilir.

evet ama sanırım asla güvenemem birdaha...zaten adam son zamanlarda melek gibiydi herzamankinden daha anlayışlı, sabırlı, oğluyla oyun falan oynamaya başlamıştı kendini aşıp...

üzgünüm ama seni aldatmış canım...
bir şekılde mesajlaşması ,o anda onu düşünmesi vs..
bunlar hep aynı kapıya çıkar.
ama siz inanmak istemiyorsunuz gibi geldi.
bakın hemen kendınize gerekçeler bulmuşunuz bile..
yok dedikodu yok cinsel anlamda beraber olmamak gibi..
bugun telle yada sanal olarak mesajlaşan yazışan hislerini duygularını ifade eden düşüncelerde yer eden bir bayanla gelecekte cinsel anlamda birlikte olmayacağı ne malum..

aldatan kocalar hep inkar eder zaten.kabul edeni görmedim ben hiç..
yok benı bırakmıyor yok psıkopat yok sen yanlış anladın yok alkolluydüm vs vs...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM
şansı bile haketmemiş seninki bırak gitsin huzurlu huzurlu yaşasın diğer hanımla
sen de hayatını düzene koyarsın zamanla
zorlanırsın ama bir şekilde hayatının yeni bir düzeni olur merak etme
şoktasın belki hislerine anlam veremiyorsun ama bir sen daha yok bu dünyada eğer sen ona huzur veremiyorsan o da sana huzur veremiyordur sorunlu gergin bir ortamda büyüyeceğine evladın bırak rahat bir ortamda büyüsün ailenin desteğini de alırsan çabuk atlatırsın fazla düşünüp kendini hasta etme sakın

evladın var öncelikle sen varsan evladın da var hasta bir annenin kime ne faydası olurki

çok haklısın kendimi bırakmamaya çalışıyorum Allahtan ailem tam anlamıyla destek oluyorlar bana

erkek milleti inkardan ibarettir bir tanesi kabule etmez gozune soksanda yok der...acaba bu sadece turk erkegine mi ozgu birsey..scarpetta iyi dusun cunku yasayan sensin en dogru kararida sen vereceksin..ALLAH yardimcin olsun arkadas...

bu da bana anneler günü hediyesi sanırım :)))))
Şu gülümseme ifadenizi anlayamadım.
Bedensel birliktelik yaşamadığını,sadece mesajlaştığını söylediğini için size daha masumca mı geliyor eşinizin yaptığı ?
Zaten daha öncede birçok yalanlarını yakalayıp affetmişsiniz,ki yaptığı savunmada mantıklı gelen bir taraf yok,hem suçlu hem güçlü hesabı...
Bilemiyorum kararınız ne olur.
Ben olsam çoktan def etmiştim bu adamı.

uff yine aynı konu tüylerim diken diken oluo ..........yapmayın ya millet sevgilisine kavuşmak için senelerce bekler sorada evlenir çocugu olur yuvası olur ve aldatırlar erkekler:((ne kötü ne acı

üzgünüm ama seni aldatmış canım...
bir şekılde mesajlaşması ,o anda onu düşünmesi vs..
bunlar hep aynı kapıya çıkar.
ama siz inanmak istemiyorsunuz gibi geldi.
bakın hemen kendınize gerekçeler bulmuşunuz bile..
yok dedikodu yok cinsel anlamda beraber olmamak gibi..
bugun telle yada sanal olarak mesajlaşan yazışan hislerini duygularını ifade eden düşüncelerde yer eden bir bayanla gelecekte cinsel anlamda birlikte olmayacağı ne malum..

aldatan kocalar hep inkar eder zaten.kabul edeni görmedim ben hiç..
yok benı bırakmıyor yok psıkopat yok sen yanlış anladın yok alkolluydüm vs vs...

ya evet inanmak istemiyorum bir anlamda ama diğer taraftan da tuhaf bir zafer sarhoşluğu içindeyim çünkü senelerin birikimi var şüphe anlamında...ispatlanamamış tuhaf olaylar, ortaya çıkan yalanlar vs. zaten mesajları bulduğum anda öyle bir rahatlama geldi ki 'yanılmamışım, deli değilmişim' diye ilk anda idrak edemedim yazanın benim kocam, yanımda uyuyan adam olduğunu hatta gülerek uyandırdım onu da konuşmamız lazım diye o da müjde veriyorum sandı gülümser bi ifadeyle 'nooldo nooldu' diye geldi hemen :hooray:

dıyorsunuzkı 7 seneleık evliliğim boyunca hep şüpheli hareketlerı vardır dıye...

neler oldu neler yaşadınız bilemem ama.
ilkez aldattaysa ve siz o zaman affetsıysenız bir şey dıyemem.
ikinci kez affetti ve siz yıne affetsıysenız onuda bılemem..
ama 3.kez ve devamı kereler aldatıldıysanızz burda suç ne kocanızın nede başka 3.şahsın. üzülerek söylemeliyimki burda suç sizin..

bende üzgünüm canım ama
gördüğün mesajlar bir bayanın kabullenilebileceği bir durum değil.
düşün taşın en doğru kararı verecek olanda sensinyine ama seni ilerde üzmeyecek kararlar al.

yaaaa bu ADAMLAR BU ARA KUDURDU MARTTA GECTI,

anlamıyorum ben bu adamları ne aryorlar karsından sıkıldıysa ozaman bosanalım desın nıe kadının gururunu ıncıtıyor
bu adam yol ver cocugunda babadan aldatmayı gorecek sımdı bunu anlamıyor 4 yasında ama 14 yasındayken anlar onunde model baba yalancı kaypak kıvıran duust olmayan aldatan bır adam erkek çocuklarda rol model olan baba kı cocuklarda da anne onemlı
sen babası ıle buyuteyım dıe duşunuyor olabılırsın ama o baba ıle huzursuz bır ewde yasamak onu nasıl etkıler bunuda dusunmek lazım
herseyden once sen adamın koynuna nasıl gıreceksın devamlı aklında bu ......
sonra senın psıkolojın ı dusun bunlar hep oğluna yansıyacak bence bıtır 7 senedır boyle dıyorsun duzlememıs
herseferdede zeytın yagı gıbı ustte
hem suclu hem guclu olmus suan bukadar ıspatlamısken bıtı aıleerede rezıl et

Şu gülümseme ifadenizi anlayamadım.
Bedensel birliktelik yaşamadığını,sadece mesajlaştığını söylediğini için size daha masumca mı geliyor eşinizin yaptığı ?
Zaten daha öncede birçok yalanlarını yakalayıp affetmişsiniz,ki yaptığı savunmada mantıklı gelen bir taraf yok,hem suçlu hem güçlü hesabı...
Bilemiyorum kararınız ne olur.
Ben olsam çoktan def etmiştim bu adamı.

o gülümseme ifadesi kendi halimle dalga geçmem oluyor :) anneler günü hediyesi diyorum ya bir de 2. yıldönümü hediyesini söylesem düşer bayılırsınız bu kadın haketmiş walla bukadar salak olunmaz diye :))) keni halime gülüyorum yani

ya evet inanmak istemiyorum bir anlamda ama diğer taraftan da tuhaf bir zafer sarhoşluğu içindeyim çünkü senelerin birikimi var şüphe anlamında...ispatlanamamış tuhaf olaylar, ortaya çıkan yalanlar vs. zaten mesajları bulduğum anda öyle bir rahatlama geldi ki 'yanılmamışım, deli değilmişim' diye ilk anda idrak edemedim yazanın benim kocam, yanımda uyuyan adam olduğunu hatta gülerek uyandırdım onu da konuşmamız lazım diye o da müjde veriyorum sandı gülümser bi ifadeyle 'nooldo nooldu' diye geldi hemen :hooray:

peki o kadar yıllarınıza yazık değilmi...
illaki elinizde delıl nıtelıgınde dosyalarmı olmalı. gerek ses kaydı fotolar falan.....
ben sadece onla geçirdiğiniz zamana acıyorum..

peki bundan sonrası için tavrınız ne oldu...

zor bir durum...
ben tıkanıp kalıyorum bu tür konulara yorum yaparken...
en doğru kararı siz vereceksiniz....
ama kanıtsa eğer evet mesajlar kanıttır...

peki o kadar yıllarınıza yazık değilmi...
illaki elinizde delıl nıtelıgınde dosyalarmı olmalı. gerek ses kaydı fotolar falan.....
ben sadece onla geçirdiğiniz zamana acıyorum..

peki bundan sonrası için tavrınız ne oldu...

yıllarıma yazık olmaz olur mu??? ben bu 7 sene içinde anorexia nervoza oldum 39 kiloya düştüm bana neyin var bile demedi de iğrençsin sana dokunmak istemiyorum dedi. ama anlamışsınızdır psikolojik olarak çok sağlam olmadığım bir 7 yıldı. 2 sene önce kendi irademle terapi ve ilaç tedavisine başladım artık daha güçlüyüm zaten bu sayede mücadele etme gücünü buldum. rahatsız olduğum dönemde sosyal fobi nedeniyle evden de çıkamadığım zamanlar oldu bu onun işine geldi ben kendi dünyamda çırpınırken o işine baktı. inanılmaz manipülatif bir insan zaten psikolojik baskı ile herşeyi benim gibi zayıf birine yaptırabildi. birtek o değil suçlu buna ben de izin verdim ama artık güçsüz olmamanın elimde olduğunu biliyorum. zor hastalıklar bunlar ama bunları bile atlattım ben adetlerim kesilmişken mucize gibi hamile kaldım bu bi işaret oldu zaten bana güç veren. şimdi şoktayım acımı sindire sindire tadını çıkara çıkara yaşıyorum başka türlü geçmez zaten. şimdi evden gönderdim ailesine de anlattım durumu benim ailem de biliyor hatta yakın arkadaşlarımıza da sözettim. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yaptım.

Görülen o ki; eşiniz sizi aldatmış. Siz olanların zaten farkındasınız.
Tamam ayrılma kararı almak çok kolay olmayabilir, ama bu gibi bir durumda
affetmek daha zor, daha ağırdır.a.s Çünkü hiç birşey eskisi gibi olmayacak.:delphin:
Kolay değil insanın aklından çıkmaz bunlar. Devamlı şüphe içinde, gergin
bir ortamda çocuk büyütmek de hiç hoş değil bence.
Sonuçta karar sizin, iyi düşünüp en doğru olanı bulursunuz dilerim.

of ya bu çok ağır bişe hani cinsellik olsa mesele bu kadar ağır olmasdı belki ama msjlaşma aşk ilgi falan koly koly hazmedilmes bunlar ya napılır bu durumda bilinmes şimdi affetseniz aklınzza gelecek hiç untmucaksınız artık eşinize eskisi gibi asla inancınz olmucak hiç birşey eskisi gibi olmuycak böle sadece cinsellik olsa böle şeyler girmese keşke işin işine yuva dağıtılmas dicem ama böle msjlar girince siz affetsenizde o evliliğiniz çoktan bitti sizin aslında

Son mesajınızı şimdi gördüm. Bence doğru olanı yapıyorsunuz.
Bir 7 yıl kaybetmişsiniz. O kadar da yıpranmış çok zor şeyler atlatmışsınız.
Anlattığınıza göre eşinizin size saygısı yok zaten. Bu durumda kendinizde suç
aramayın bence. Bundan bir 10 yıl sonra geriye dönüp baktığınızda; söyleyeceğiniz
her Keşke içiniz çok daha fazla acıtacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Siz daha kötü şeyler yaşamış ve buna rağmen boşanmamış ve her seferinde ona tekrar tekrar şans vermiş olduğunuz için, bu sefer ki hata size ufak gibi geliyor..
Belki de eskilerine nazaran evet ufaktır bilemeyiz..

Bence fazla kurcalamayın, yani hislerime göre, siz bu sefer de sineye çekeceksiniz gibi geliyor..Aslında yaşananlara birikimlere bakılırsa asla sineye çekilmemesi gereken bir konu.

Eğer hislerimde yanılmıyorsam, hiç beyninizi meşgul edip, sinirlerinizi bozmayın derim..Hayırlısı olsun..

erkekler kadınları evin demirbaşı sanıyor herhalde
o evde dursun ben başkalarıyla flört ediyim
yada her haltı yiyim o evde nasıl olsa
ee haberi olursada yok seni herşeyden çok seviyorum yok sen benim bitanemsin
yalan dolan bence tek dertleri düzenleri bozulmasın ev onların kürkçü dükkanı olsun
dönüp dolaşıp maceralar yaşayıp gene limalarına geri dönsünler
evde nasıl olsa bir bekleyen var

Back
X