Aldatıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acilikiz

Ziyaretçi
Kızlar şuan içinizden off gene mi sen dediğinizi biliyorum ama maalesef gene ben :sinifsinif: :sinifsinif: Size son olanları anlatmak ve fikrinizi tamamen bu olaya yönelik fikrinizi almak istiyorum.
Çok zor giden ve sürekli gel git yaşanan bir ilişkim olduğunu hemen hemen çoğunuz okumuş, görmüşsünüzdür. Ben bu şahsiyetle yeniden barışmıştım 2 gün önce ki bana gerçekten hoş jestler yaparak gönlümü alabilmişti. İki gün yine iyi gittik. Ama dışarı çıkmaları etmeleri yine aynıydı. Ve artık beni abisiyle hiç görüştürmüyordu. Dün bi şekilde gene msj haklarım devre dışı kaldı ve bütün gün çok seyrek bir şekilde iletişimde olabildik. Derken akşam oldu ve bu bey yine netteydi. Bende bi konu hakkında bilgi vermek için tlfnunu çaldırdım. Hemen aradı beni. Benimle çok resmi bi şekilde konuştuk ve tahmin ettiğim gibi yine abisi yanındaydı. Sonra görüşürüz diye telefonu kapattık. Aradan 1 saat geçti. Hala ses seda yoktu bende nete girdim. Msn si açıktı. Ve benim gelmemle bana şöyle bir iletinin yollanması bir oldu. Acilikiz ben msn yi kapatıyorum. Şok oldum kızlar. Hemen telefona yapıltım ve ben geldim diyemi çıktın dedim. Evet abim oyuna girecekmiş pc yi kasıyomuş msn dedi. Çaldırdım bir süre sonra aradı beni. Bu olay hakkında konuşurken ( tabii bu arada ben abimin knt yedim :) ) Abim geldi ve telefon açıkken bana bir güzel fırça çekti. Bunların hepsini benimki duydu ve benim üzüldüğüme şahit olup daha fazla üzülmesin die tlfnu yüzüne kapadım. Sonra çağrı attım ve aradı ama ağlıyordu. Şokdaydı resmen. Abine knt attırcam bende yeni bi hat alıcam dedi. Ben sinirinden böle konuşuyo sandım. Sakinleştirmeye çalıştım. Bi türlü sakinleşmedi. Beni istemiyo musun diye sordum. Hayır istemiyorum dedi. Başkası mı var dedim. Evet dedi. Ve bana ayrıntılarını anlatmaya başladı. Gün içinde benle konuştuğu sırada güyya onunla buluşmaya gitmiş. Tlefonu kapattığımızda gün içinde simit yemek için kapatmıştı ve 10 dk sonra beni geri aradı. Yemiş ve aradı. Ama akşamda bana başkası olduğunu 19 yaşlarında olduğunu 1.5 haftadır devam ettiğini söyledi. Bir daha beni arama dedim ve tlfnu kapadım. O da tlfnunu kapatmış. Bunu sonra farkettim. Açar diye bekledim ama sanırım o bahsettiği yeni hattı almış. Bugünde sinirimden ağzıma ne gelirse saydım mailde. Bana verdiği tek cevap " güzel giden bir ilişkim var beni rahatsız etme" oldu. Ama annem ısrarla böle bişey olmadığını savunuyo. Ben karar veremedim. Sizce durum neyi gösteriyo.( Bu arada bunları yaşadığımız gün fellik fellik ankara bileti arıyodu. Buraya gelebilmek için. Bu olaylar akşam aniden gelişti)

gel git dolu bir ilişkin varmış yani boyle oluyor ya ayrılık ya aldatma.önceden bitirsemişin keşkee

kızım siz ayrıldınız ya kapandı konu bana kalırsa sorma daha

bence de zor bi durumun içindesin ama daha fazla sorgulama şölemi bölemi diye...eğer öle bişe yoksa ve sen seni sevdiğine inanıosan zaten döner gelir...ama sen daha fazla arama,uğraşma,sallama boşver..sorguladıkça senn canın yanar çünkü...

Madem 1.5 haftalık güzel giden bi ilişkisi varmış neden 2 gün önce senin gönlünü almak için çabalamış ki? Çok tutarsız değil mi? Saçma hatta.

Üzerine düştükçe daha çok üzüleceksin eminim...
Bence akışına bırak zaman ne gösterir bilinmez.
Öyle bir şey yoksa bile bu laflardan sonra tekrar eskisi gibi olabilir misiniz emin değilim...

tabiki eskisi gibi olamayız ama benim merak ettiğim şeyler var. Gerçekten 2 gün önce benim gönlümü almaya çalıştı barıştık. Senden ayrı olmak acı veriyo felan dedi. Ankaraya gelme planları yapıldı edildi bugün bilet alıcaktı ama aniden böle oldu. Abisi benimle konuşurken çok şaşkın konuşuyo nedenini anlamadım. Bir de hem barışmak istedi hem de böyle yürümüyo felan dedi. Ardından da bunları söledi. Napmaya çalıştı anlamıyorum.

canım bu erkek milletinin egolarını bilmiyor musun.senle de olur onla da olur.
ben de daha önce aldatıldım.4 yıl önce.taa istanbuldan yanıma geldi doğumgünüm diye beyfendi,bende diyorum benim için geldi etti falan filan.
senin için uğraşması bir başksıyla birlikte olmasına engel eğil onlar için...bunu unutma.biz kızlar hemen duygusala bağlayıp ama öyle olsaydı böyle yapmazdı gibi düşünüyoruz.
biten bitmiş,üstünde durma.....

yasmin haklı ölenle ölünmez, olmusla bıtmıse care olunmaz ılıskınız kötu kabul et.

ilişki yok ki bitti artık. Bir de utanmadan benden özür dilice yerde herşeyi bana anlattı.

yapma yavrum yaa
ne gerek var böyle çetrefilli,saçma sapan durumların içinde yer almaya
niye böyle yaptı,nasıl yaptı,aslında böyle yaparken şöyle yapması normal mi
sahiden biri var mı,ya yoksa vs vs vs
ooffff çok yorucu.
sanki hayatının son şansı bu çocuk,sanki bi daha aşık olamayacaksın,sanki o olmazsa kimse olmayacak
ne uğraşmaktasın,kafanı yormaya bile değmez

iyi hadi insafa gelmiş de anlatmış,oyalayabilirdi de seni canım.
bence şanslısın söylemiş.söylemseydi çok daha kötüydü,gerçek yüzünü görmüş oldun...

Kardeşim ölenin arkasından konuşulmaz diceksin ve arkana bakmadan ilerliyeceksin. :umursamaz:

artık öle yapıcam zaten ama yinede karşıma geçip özür dilemeliydi ya

aslında annen dogru soyluyo

sen cocugun ustune cok gıttın hepımız şahıdız
her sanıyesını kontrol etmeye calıstın dıye
oda bak sen benı kontrol etsen de etmesen de ısteyen10 dakka arada da yapabılıo dıyesın dıye öle yaptıgını solemıs yani yalan

sen rahat bırakaydın devam ederdı
bundan böle rahat bırakcaksan devam eder ılıskııı

istemiyorum artık onu. Ama inanın rahat bırakmayıda denedim. Bir insan günde 10 saat nete yapışıp kalır mı kızlar siz söyleyin? Hiç mi acıkmaz, ihtiyacı gelmez yaa.. Bu böyleydi işte.

var mı durum ama anlamadım
gerçeği söylemiyor gibi:uhm:
bi haller olmuş adama:1shok:
dönerse senindir

ne demek yani navbcım bu? Sence bana dediği şey gerçek mi, yoksa beni kendisinden uzak mı tutmaya çalışıyor

Bence hic üstüne gitmeye bile degmez..
Yeni bir iliskisi var ya da yok- acik acik "Seni istemiyorum" diyen birinin pesine düsmek ancak kücültür seni..
Onun icin kendini geri cek.. Ne hali varsa görsün..
Sen üstüne gittikce "Cantada Keklik" triplerine girecektir

ne biçim ilişki ya bu kaç yaşındasın güzelim 15-16-17 mi ??? o yaşların ilişkisi var sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…