Aldatıldım...

gün gelir devran döner,o da döner canım bak görürsün
parayla değil bu işler sırayla
sırasının geldiğin gösterirsin ona
üzme kendini sen...

eveet adım gibi eminim birgün döneceğindenn ve ogün geldiğinde buraya yazcam ama affetsemmi demicem sadece döndüğünü sölicem asla affettmicem onu

bide kızlar geri dönmek diyince eski sevgilimle aramızda bi sorun oldu ve ogünden beri benle hiç konuşmazdı yüzüme bile bakmazdı aradan 3 ay sonra mesaj attı konuşalımmı diye işte o bir anlık sinirdi falan dedi sonra tekrar mesaj yazdığındada eskisi gibi olalımmı bu sefer daha iyi olacağım dedi bende kabul etmedim sonra barışmak için çabaladı mesaj yolladım arkamdan ne laflar konuşmuşsun öyle devam et sen senle uğraşamam falan filan yazmıştım işte umarım buda öyle olur ...ve içimden bir ses öyle olacak diyo bi şarkıdada varya terkedenler değerini bilemeyenler geri dönerler diye :) zaten biçok şarkı böyle ... bu şarkıları dinledikçe moralim yerine geliyo :) ve içimden bi ses bu gece mesaj gelcek diyo gelme ihtimali çok düşük görünüyor ama bilmiyorum belkide gelir

iyiyidir ben de birine aşık oldum de :delphin: ayyy sinir oldum ne demek baskasına aşık oldum... boşver tatlım ya inan bana prensini buluncaya dek bir çok kurbağa öpeceksin diye bi söz var ya walla doğru... ne kurbağalar öptüm prens olur diye de öküze döndü herifler :delphin:

iyiyidir ben de birine aşık oldum de :delphin: ayyy sinir oldum ne demek baskasına aşık oldum... boşver tatlım ya inan bana prensini buluncaya dek bir çok kurbağa öpeceksin diye bi söz var ya walla doğru... ne kurbağalar öptüm prens olur diye de öküze döndü herifler :delphin:

:) doğru sölüyosun birine aşık oldum demicemde erkek arkadaşlarımdan(sevgili değil :)) birine sıcak davrancam yani iyi davrancam kullanmicam iyi davranmak derkende mesela facebookta hep yorumlar yazcam falan gibi buda bunu görünce artık ne düşünür bilmiyorum ama mutlaka birazda olsa kıskanır nede olsa eskiden sevgiliydik

mesaj falan atarsa nbr derse cevap mevap yazma ya, adam yerine koymuş olursun canım... adam sana açık açık başkasına aşık oldum diyorsa benim deyimimle en sivri burunlu ayakkabınla poposuna bir tekme atacaksın...

canım benim ya evli olsaydın ya çocuğun kucağında aldatıldığını öğrenseydin... çok güçlü gördüm seni açma tellerini...elbette durumu düzeltmek için kuzeni bu şekilde diyebilir..belkide herkesi seven biridir..senden ayrılırsa o kişiyede açık kapı bırakıyor tamamen kapıları kapatmıyor ki elinin altında yedek olsun diye bence o kızada yazık onunlada oynuyor bir temiz kalpli sensin diğeride o kız olabilir....üzme kendini bunları evli olupta yaşayan çıkmaz sokaklarda kalan , gidecek yatacak yeri olmayan onca bayan varki güzeller güzeli..
ama ne çare değer bilmeyenin eline bir düştümmü sonu böyle oluyor...
şanslısın ki böyle seninde dediğin gibi şerefsizden kurtulmuşsun, Allah yüzüne bakmış

profosyonel şerefsiz..tuttum bu lafı......
kalbinin sesini dinle..kalbin en başta demiş sana benimle öylesine mi çıkıyor acaba diye...
bak bundan sonrası içinde yanlızca kalbini dinle..

VEEEEEEE az önce telefonla çaldırdı geri aramadım ve mesajda atmadım kesin pişman olmuştur kız onu kabul etmeyince yine düştü ocağıma tabii yoksa durduk durmadık yere çaldırmaz.smsi bitmiş,uzun süredir kullanmadığı hattından çaldırdı sms olunca mesaj atar olmayınca boşver der ama bu sefer çaldırdı :s ama asla ona yüz vermicem belki az sonra mesaj atar yada duymadım sanıp beklemeye devam eder beklesin bakalım istediğim gerçek oluyor sanırım

Amaann cnm ya boşşver gitsiin yolverr...Ne uğraşıosun kendini bunaltmmmaa...Unutulur ellbeett....tlf larına cvp verme msj da atma..Umursamadığını hissettiir onaa....Deeeğğğmmezzzzzzzzzz...

shem sen ne düşüosun pei ms da atmışşş..

bilmiyorumkii hiç anlamıyorum bu erkekleri......aklıma bişi takıldı aslında..o nereye gitse 1 kıza aşık olmak zorunda gibi hemen bulur bitane benle tanıştıktan sonra benden ayrılmadı ayrılsak bile mutlaka barışmaya çalıştı..acaba aklındamıyım kalbindemi yoksa hiçbiyerindemi........bu sorunun cevabını bulsaydım içim rahatlicak tamamen ama yokk bi türlü bulamadım belkide cevap ortadadır ve ben görmüyorumdur bidee nbr yazdı demiştimya işte cvp verdikten sonra naptın görüşmeyeli "bebeğimm" yazdı aynen :S

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X