Aldatıldım

ah_bu_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
35
0
86
İstanbul
MERHABA KIZLAR.. 1 senedir süren , aşktan çok sevgi bağımlısı , birbirimzin en hem iyi arkadaşı hemde herşeyini paylaştığı bildiği ettiği , karı koca gibi birbirmizin herşeyi ama herşeyi iki sevgiliydik..Ama geçenlerde beni aldattığını itiraf etti.Birkaç gündür evinde bir kadının kaldığını,ama daha fazla dayanamadığını,bu vicdan azabından kurtulmak için bana dürüst davranarak bunu söylemesi gerektiğini belirterek bana bunu itiraf etti.Kadın şehirdışından gelmiş,onun için gelmiş,ve o da söz verdiği için sözünden dönemediği için kızı evine almak zorunda kalmış ve kadınla internette tanışmış.Bende her onurlu kişinin yapacağı gibi onu terkettim.İnternette tanıştığı birine tercih edilmek koydu tabi.Ama halen bana bunu dürüstlük olarak değerlendirmem gerektiğini,yaptığının kötü birşey olduğunu ama sonuçta bana yalan söylemediğini,benden birşey gizleyemeyeceği için bunu söyleme gereği duyduğunu defalarca anlattı.Kapıma geldi,yalvardı,kollarımdan tuttu,hatta şimdi beraber eve gidelim ve seni ona Hayatımın Kadını olarak tanıtayım lütfen gidelim gibi aptalca bişey söyledi.Annesinin babasının üzerine yeminler ederek kadınla cinsel hiçbirşey yaşamadığını da söyledi,ama ben inanmadım tabi.Ateşle barut yanyana durmaz malum... Hatta canımı çok acıttı kollarımdan sımsıkı tuttu,saçlarımdan tuttu,bende ona şerefszilik yaptığını söyledim.o da daha da şiddetlenerek 'Şererfsiz olsam sana bunu anlatırmıydım?' dedi.Yine yeminler yeminler yeminler... Ama ben affetmedim... Derhal burayı terket dedim... Çok kötü oldum,çok ağladım günlerde kendime gelemedim.(Zaten bu olay olalı 4 gün oldu ve ben daha yeni yeni iyileşir gibiyim) ... Konuştuğum arkadaşlarımın çoğu doğru bir davranış yaptığımı söyleyerek benim davranışımı onayladılar.. Ancak bir kısım arkadaşım da 'adam sana dürüst olmuş,bence affetmelisin.Yada ayrılacaksan da severek ayrılmalısın' gibi saçmasapan kafa karıştırıcı şeyler söyledi...Benim de kafam karıştı haliyle.Onu değil affetmeyi,yüzünü dahi görmek istemiyorum.Affetmem sözkonusu bile değil.. Ama böyle saçmasapan konuşmalarla kafam karışıyor ve kendimle çelişkide kalıyorum.Acaba onun bu iğrenç davranışını değerlendirirken adaletli mi oldum diye çelişkide kaldım.. Ve net bir cevap arıyorum.Sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım? Ve o benden ne bekliyordur ne düşünüyordur nasıl bir ruh hali içindedir sizce kızlar?

internetten tanıştığı kız ayağına gitmişse bunun baya öncesi vardır , anlaşılan seninle beraberken baya konuşmuş yani kızla.. biriyle birlikteyken internette başka birini ayarlamaya çalışan birinden dürüst olmasını bekleyemezsin , sen aynısını yapsan o seni affedermiydi acaba ?? 1 yıl ilişki için çok uzun süre değil tatlım ..istersen affet ama bu sefer nasıl olsa affediliyorum diye yine yapar ..

canım benim aldatılmak gerçekten çok koyan bi durum ben de bikaç gün önce konu açmıştım 1 yıllık sevgilimden ayrıldım diye. sebepte onun isteğiyle ve zoruyla dondurduğumuz facebook sayfasını bikaç gün önce açık görmem ve orada ilişkisi yok yazmasıydı. nasıl koydu anlatamam şu anda barıştık ama inanki içim hala acıyor ya yanlış yaptıysam diye. çok üzüldüm çok ağladım ama kalkıpta niye yaptın diye sormadan barıştım ama ne yaptım bende kendi sayfamdan onla olan fotoğrafımızı kaldırıp ilişkisi yok yazdım buna o mecbur etti o yapabiliosa ben de yapabilirim şu da bir gerçek aldatmayan hiç ama hiçbir erkek yok bunu sakın aklından çıkarma. bi de şöyle bi durum var belki o hatunla sadece bir takım ihtiyaçları için biraradır. aynı evde olup birşey yaşanmamış olması zor tabi ama önce al karşına konuş neden yapmış başından sonuna kadar anlatsın. sonra affedip affetmemek sana kalmış. o ne der bu ne düşünür diye düşünme sadece yüreğinin sesini dinle canım

oldu gözlerim doldu. aldat aldat özür dilerim kendime yediremiyorum de..

ne saçmaaaaa

seni saftirik sanıyormuş zannımca...

boşver yaa ondan ne koca olur ne bişi salla gitsin.

Üzüldüm tam da buna benzer bir konunun sayfalarca yorumunu ve gelişmesini okumuştum ki bu daha da üzdü.Bazı insanlar ne kadar rahat ya? ınternette tannışıyorlar, bir de çıkıp birinin evine gidebilmek için güvenebilmek için biraz muhabbet lazım değil mi? Bugün biriyle tanışsam, ertesi gün evine gidebilir miyim Allahaşkına? Büyük bir olasılıkla 3-5 ay konuştular, anlaştılar ve bu davet gerçekleşti.Çok karamsar olmak istemem ama bence bu uzun soluklu bir olay.Ve 3-5 ay yazıştıktan belki telde konuştuktan sonra kadın atlayıp geldi, ve eve kadar girdi.Ama cinsel ilişki olmadı ve vicdan yaptı beyimiz bak sen baaak.Hey Allahım ya ilişkin varken başkasıyla internette ne işin olur? Niye sevgilin/eşin varken başkasıyla konuşur, yazışır, başkasını arama ihtiyacı duyarsın? Evine davet etmeye , onunla aynı evde kalmaya ne demeli? Allahım delireceğim.Evde ne yapmışlar? Doktorculuk mu oynamışlar? Diyelim ki gerçekten aralarında cinsel ilişki olmamış, siz varken başka kadınlarla konuşan, başka kadın arayan, yazışan, evine davet eden onunla kalan sonra da "sevişmedik bak ben çok dürüstüm" diye anlatan bir adama ki ne kadar adamdır bilinmez, ne kadar güvenilebilir? Tabii ki, aşkından ölüp gebersen de bana göre elle tutulur bir dönüşü yok, olmamalı da. Telefon numaranı değiştirmeli, bir süre kafanı dinlemeli, imkanın varsa küçük bir tatile çıkmalısın.Allah'a bin kez şükür ki, ne bu haysiyetsiz adamla evlisin ne de bundan çocuğun var, ha bununla evli olup 5 çocuğun bile olsa durulacak adam, çekilecek dert değilmiş ya gene de yol yakınken görmüşsün.Üzgünüm ama daha da ötesi çok sinirliyim.Dua et bence tatlım, erkenden böyle bir olayla yüzünü gördüğün ve yol yakınken döndüğün için. Verilmiş sadakan varmış.

aynen öyle. evet biraz üzüldüm,hala da bazen gözlerim doluyor,kırgınlık var üzerimde. ama onun içimde yaktığı nefret ateşi herşeyi bitiriyor.. yapıcak bişey yok,bu affedilmez.. en azından rahatım şuan, şimdi kiminle ne isterse yapsın , zerre kadar umrumda değil..

bu arada hepinize teşekkkür ederim kızlar..

ayy görmelisin tatlım,nasıl da yeminler ediyor ayaküstü anne babasının ölüsünün üstüne hemde. böyle birşey yok :) kesinlikle inanmadım. aldattığına da adım gibi eminim..ve sildim onu tamamen,bitti gitti...

ne olur ne olmaz, bir gün yine bir kadınla tanışır evine davet eder,kadın bu uyurken soyar evi gider bu salağın da ruhu duymaz... inşallah öyle olur :)))opuyorumnanaktan

zevkten 4 köşe bir ruh hali içindedirkadınla geçirdiği yanına kar kaldı onun ruh hali içindedir..ve daha başka kimlerle tanışsamda evime doktorculuk oynamaya çağırsam ruh halindedir..senmi??hee seni pek düşündüğünü sanmıyorum:1closedeyes:
planlı programlı herşey daha ne bekliyosun allahını seversen ya!allah razı olsun ne kadar dürüstmüş o öyle-tatlicadiarzu-
böyle bir adama dönüp selam verme bidaha ve bırak hangi ruh halindeyse ruh gibi kalsın o alemde..sende başka alemlere başka bir gönüle akzemuszemus

bende deşısık bısey yap derım kendımce madem senı unun yanına goturcek kadar yuzsuz...

sen git..ızle ya rezıllık yap yada sarıl adama onun yanında..hatta krıze gir at evden,,,

yuhhh yaaa..halen kadın evde,,,,,

ama sonuc olarak terkettttt.............

Artık su sıtede aldatılmatan baŞka bı konu gÖremez olduk...
Ne hale glemıŞız yaa ..bu ne rezıllık cıdden...
Canım yapman gereken arkana bıle bakma..
Benımde basıma geldı..acı ve kÖtÜ ama ınan ınsan atlatıo ve nefret edıosun artık..
Bırak gıtsın hıÇbıey olmaz bundan sonra bu ılıŞkıde

Bence herkesin fikrini alma derim.İyice kafan karışacak.Bu senin vereceğin bir karar.Herşeyi önüne dök düşün iyice.Son karar senin olsun.Artı ve eksilerine göre hareket et.

itiraf edince masum mu oluyor sankii.. bi de çok dürüstçe bişey yapıyormuş gibi söylemeyebilirdim diyo.. midesi geniş bu erkek milletinin..

önceki konundan sonunun böyle olacağı belliydi be ah bu ben...bilmiyorumkismile

koluna sepeti takman güzel olmuş. üzülme, değmeyen adamlar için ağlamaya değmez:umursamaz:

bence senin tarafından ne kadar sevildiğini görmek istemiş yani sen onu affedince dört köşe olacaktı bu kız bana aşık diye yani sana söylemesi dürüstlük değil kendi egosunu tatmin etme isteği bence..ve seni gerçekten sevseydi seni kaybetme riskine girmezdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…