Üzüldüm tam da buna benzer bir konunun sayfalarca yorumunu ve gelişmesini okumuştum ki bu daha da üzdü.Bazı insanlar ne kadar rahat ya? İnternette tannışıyorlar, bir de çıkıp birinin evine gidebilmek için güvenebilmek için biraz muhabbet lazım değil mi? Bugün biriyle tanışsam, ertesi gün evine gidebilir miyim Allahaşkına? Büyük bir olasılıkla 3-5 ay konuştular, anlaştılar ve bu davet gerçekleşti.Çok karamsar olmak istemem ama bence bu uzun soluklu bir olay.Ve 3-5 ay yazıştıktan belki telde konuştuktan sonra kadın atlayıp geldi, ve eve kadar girdi.Ama cinsel ilişki olmadı ve vicdan yaptı beyimiz bak sen baaak.Hey Allahım ya ilişkin varken başkasıyla internette ne işin olur? Niye sevgilin/eşin varken başkasıyla konuşur, yazışır, başkasını arama ihtiyacı duyarsın? Evine davet etmeye , onunla aynı evde kalmaya ne demeli? Allahım delireceğim.Evde ne yapmışlar? Doktorculuk mu oynamışlar? Diyelim ki gerçekten aralarında cinsel ilişki olmamış, siz varken başka kadınlarla konuşan, başka kadın arayan, yazışan, evine davet eden onunla kalan sonra da "sevişmedik bak ben çok dürüstüm" diye anlatan bir adama ki ne kadar adamdır bilinmez, ne kadar güvenilebilir? Tabii ki, aşkından ölüp gebersen de bana göre elle tutulur bir dönüşü yok, olmamalı da. Telefon numaranı değiştirmeli, bir süre kafanı dinlemeli, imkanın varsa küçük bir tatile çıkmalısın.Allah'a bin kez şükür ki, ne bu haysiyetsiz adamla evlisin ne de bundan çocuğun var, ha bununla evli olup 5 çocuğun bile olsa durulacak adam, çekilecek dert değilmiş ya gene de yol yakınken görmüşsün.Üzgünüm ama daha da ötesi çok sinirliyim.Dua et bence tatlım, erkenden böyle bir olayla yüzünü gördüğün ve yol yakınken döndüğün için. Verilmiş sadakan varmış.
oldu gözlerim doldu. aldat aldat özür dilerim kendime yediremiyorum de..
ne saçmaaaaa
seni saftirik sanıyormuş zannımca...
boşver yaa ondan ne koca olur ne bişi salla gitsin.
canım benim aldatılmak gerçekten çok koyan bi durum ben de bikaç gün önce konu açmıştım 1 yıllık sevgilimden ayrıldım diye. sebepte onun isteğiyle ve zoruyla dondurduğumuz facebook sayfasını bikaç gün önce açık görmem ve orada ilişkisi yok yazmasıydı. nasıl koydu anlatamam şu anda barıştık ama inanki içim hala acıyor ya yanlış yaptıysam diye. çok üzüldüm çok ağladım ama kalkıpta niye yaptın diye sormadan barıştım ama ne yaptım bende kendi sayfamdan onla olan fotoğrafımızı kaldırıp ilişkisi yok yazdım buna o mecbur etti o yapabiliosa ben de yapabilirim şu da bir gerçek aldatmayan hiç ama hiçbir erkek yok bunu sakın aklından çıkarma. bi de şöyle bi durum var belki o hatunla sadece bir takım ihtiyaçları için biraradır. aynı evde olup birşey yaşanmamış olması zor tabi ama önce al karşına konuş neden yapmış başından sonuna kadar anlatsın. sonra affedip affetmemek sana kalmış. o ne der bu ne düşünür diye düşünme sadece yüreğinin sesini dinle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?