MERHABA KIZLAR.. 1 senedir süren , aşktan çok sevgi bağımlısı , birbirimzin en hem iyi arkadaşı hemde herşeyini paylaştığı bildiği ettiği , karı koca gibi birbirmizin herşeyi ama herşeyi iki sevgiliydik..Ama geçenlerde beni aldattığını itiraf etti.Birkaç gündür evinde bir kadının kaldığını,ama daha fazla dayanamadığını,bu vicdan azabından kurtulmak için bana dürüst davranarak bunu söylemesi gerektiğini belirterek bana bunu itiraf etti.Kadın şehirdışından gelmiş,onun için gelmiş,ve o da söz verdiği için sözünden dönemediği için kızı evine almak zorunda kalmış ve kadınla internette tanışmış.Bende her onurlu kişinin yapacağı gibi onu terkettim.İnternette tanıştığı birine tercih edilmek koydu tabi.Ama halen bana bunu dürüstlük olarak değerlendirmem gerektiğini,yaptığının kötü birşey olduğunu ama sonuçta bana yalan söylemediğini,benden birşey gizleyemeyeceği için bunu söyleme gereği duyduğunu defalarca anlattı.Kapıma geldi,yalvardı,kollarımdan tuttu,hatta şimdi beraber eve gidelim ve seni ona Hayatımın Kadını olarak tanıtayım lütfen gidelim gibi aptalca bişey söyledi.Annesinin babasının üzerine yeminler ederek kadınla cinsel hiçbirşey yaşamadığını da söyledi,ama ben inanmadım tabi.Ateşle barut yanyana durmaz malum... Hatta canımı çok acıttı kollarımdan sımsıkı tuttu,saçlarımdan tuttu,bende ona şerefszilik yaptığını söyledim.o da daha da şiddetlenerek 'Şererfsiz olsam sana bunu anlatırmıydım?' dedi.Yine yeminler yeminler yeminler... Ama ben affetmedim... Derhal burayı terket dedim... Çok kötü oldum,çok ağladım günlerde kendime gelemedim.(Zaten bu olay olalı 4 gün oldu ve ben daha yeni yeni iyileşir gibiyim) ... Konuştuğum arkadaşlarımın çoğu doğru bir davranış yaptığımı söyleyerek benim davranışımı onayladılar.. Ancak bir kısım arkadaşım da 'adam sana dürüst olmuş,bence affetmelisin.Yada ayrılacaksan da severek ayrılmalısın' gibi saçmasapan kafa karıştırıcı şeyler söyledi...Benim de kafam karıştı haliyle.Onu değil affetmeyi,yüzünü dahi görmek istemiyorum.Affetmem sözkonusu bile değil.. Ama böyle saçmasapan konuşmalarla kafam karışıyor ve kendimle çelişkide kalıyorum.Acaba onun bu iğrenç davranışını değerlendirirken adaletli mi oldum diye çelişkide kaldım.. Ve net bir cevap arıyorum.Sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım? Ve o benden ne bekliyordur ne düşünüyordur nasıl bir ruh hali içindedir sizce kızlar?