aldatıldım..

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
mrb kızlar şimdiden her birinize teşekkür ediyorum.
Ben 16 aylık bir ilişki yaşıyorum ve sevgilim beni 2 ay önce aldattı( başka bir kızla camda görüşürlerken yakaladım). O gece bana kurana el basıp yemin etti bir daha böyle birşey yapmıycağına. Ama o zaman bile inanmamıştım şuanda inanmıyorum. Aramızda hiç bir sorun şuan için yok sevgisinden eminim ama heran aldatılıcakmışım gibi geliyor. Çoğu zaman paranoyaklık yapıyorum sürekli telini kurcalayıp adreslerine girip bakıyorum artı başka benim bilmediğimde adresleri var. Aklım bitir bu ilişkiyi üzülüceksin çok diyor kalbim ise mutluyum diyor..
Bana akıl verin..

Hayat senin hayatın, karar senin kararın ve biz bu konuda ne desek boş...
Hakkında hayırlısı olsun.

Eğerki bu konuyu unutup hayatına mutlu mesut devam ediceksenn şu an sorun yok diyorsun o zaman bu şekilde paranoyaklıkta yapmaman gerekiyor
Ama konu aklımdan çıkmıyor sürekli takip ediyorum,unutamıyorum diyorsan da hayatı kendine zindan etme derim, Bu şekilde kafanda kurarak ayrılmaktan daha fazla acı çekiceksin sonuçta
2 yol var birini seç ki kendine daha fazla acı çektirme derim....

Sevgilim diyorsunuz demek ki evli değilsiniz...
Ayrılın demiyorum ama daha şimdiden böyle ise sevgiliniz ilerisini düşünemiyorum bile ....

sorunda orda unutamıyorum sürekli yaptıklarını eski sevgililerini o kızı takip ediyorum. Ama şuan sanki onsuzda yapamam gibi geliyor nasıl ayrılıcam sonra nasıl devam edeceğim diye düşünüyorum..

Bence siz sevdiğiniz için ayrılamıyorsunuz ama bu düşünceler bi süre sonra sizi çıkmaza sokacak ve sevginizden öte bir hal alacak bence..Ve hazır olduğunuzda da bırakıp gideceksiniz..

Sevgilim diyorsunuz demek ki evli değilsiniz...
Ayrılın demiyorum ama daha şimdiden böyle ise sevgiliniz ilerisini düşünemiyorum bile ....

Daha 20 yaşındayım ve onunla evliliği düşünemiyorum çünkü bende güven yok fazlaysıyla sevgi var. Baya zor bir durumdayım :)

Bence siz sevdiğiniz için ayrılamıyorsunuz ama bu düşünceler bi süre sonra sizi çıkmaza sokacak ve sevginizden öte bir hal alacak bence..Ve hazır olduğunuzda da bırakıp gideceksiniz..

Kesinlikle şuan sevgim beni tutan tek şey.. Resmen dediğiniz gibi sevgimin yetemediği yerde çekip gidicem ama o zaman belkide çok geç olucak..

Hiçbirşey için geç değildir..Hem daha evli bile değilsiniz düşüncelerinizi çözmek için bol bol vaktiniz olucak..Evli olsaydınız herşey çok zor olurdu.

Bir kere o aldatılmayı yaşadıysanız şüpheleriniz zaten normal birşey.
Kurana el bastığında bile inanmadım diyorsunuz.
İnsan inanmadığı biriyle sırf sevdiği için beraber olur mu? Ben bunu anlayamıyorum işte.
Evli olsanız belki diyeceğim, iyi düşünüp taşınmak lazım. Ki, evlilikte dahi ihanetin hoşgörüsü olmaması gerektiğini düşünenlerdenim.

Sevgi olarak bakarsamda şu açıdan fikir yürütebilirim.
Seven insan beni üzmekten, kırmaktan korkar, çekinir. Aldatmaz yani.
Aldatıyorsa beni sevmiyor, bana değer vermiyordur.
Öyle bir adamında ne benim yanımda yeri olur ne de öyle birine saygım olur.
Biter..
Hergün şüphelenip kendi kendimi yiyip bitireceğime herkesin yolu açık olsun.
Onsuz yapamam diye de birşey yok, güçlü olun biraz kendinize güvenin.

aldatılmak çok zor, siz affetmeyi seçmişsiniz ama içinizden atamıyosunuz. bak arkadaşım ikinciyi yakalarsan ayrıl derim ben sana. ztn ciddi düşünmüyormuşsun evlilik fln. o zmn mutluysan şuan boşver herşeyi, aldatılma olayınıda kafana takıp durma. kendi mutluluğuna bak derim ben. ama ikinciyi yakalarsan o zmn tekmeyi bas.

bende bu konuyu kendi kendime zamana bıraktım ama zamana yayıldıkça dahada paranoyaklaşamaya başladım.. zaman geçtikçede ilişkimz daha ilerlemeye başladı ailesiyle falan tanıştırdı..

Bende resmen ikinci boynuzu yemeyi bekliyorum aptal gibi:s ben en zor seçeneği seçtim sanırım ve onu yaşıyorum..

O an bende aynen sizin dediğiniz gibi seviyorsan kırmak istemiyorsan neden böyle birşey yaptın dedm ve bana salaklığıma denk geldi neden böyle birşey yaptım bilmiyorum gerçekten dedi bana. Ev arkadaşı ayrı bir odaya beni alıp erkekler bazen eşlerinden sıkılmamak için bile böyle şeyler yapabiliyor ama o biranlık bişeymiş dedi. Onları anlamak çok zor yatakta yakalasam biranlık birşeymiş diycek..

Bende resmen ikinci boynuzu yemeyi bekliyorum aptal gibi:s ben en zor seçeneği seçtim sanırım ve onu yaşıyorum..

canım niye o açıdan bakıyosun ki. bak sen evli olsaydın o zmn durum dediğin gibi olacaktı çnk o zmn çaresiz olacaktın, gerçekten mağdur olacaktın her anlamda. ama şimdi bırak yahu, bak sen mutluluğuna. nası olsa ciddi düşünmüyorsun bu adamla ilgili, en azından şimdilik. o zmn şuanda seni mutlu ediyorsa bunun tadını çıkar. bi anlamda mutluluğun için onu kullanmak gibi bişey - evet kötü bişe, ama nede olsa herşeyin bi bedeli var dimi buda onun ihanetinin bedeli olsun -. ama bu iyi halleri geçiciyse, yani seni mutsuz etmeye başlarsa yada Allah korusun ama ikinci kez o hatayı yaparsa o zmn bakarsın icabına, hem içinde tamamen rahat olur

aldatmayı biz kadınlar nden kabulleniyoruz ki? aldatmak ihanettir. aşk ihanetin olduğu yerde durmaz, duramaz. peki hangi erkek kndini aldatanla beraber ? ama buna rağmen mutluyuz diyebiliyorsak yapacak bişi yok.. tercih ve yaşamlar.. yol senin canım.. ama üzülüyosan devm etme..

canım adam daha evlenmeden senden sıkılıp baska asklara yelken acmıs oda senı onun senı sevdıgın gıbı sevseydı senı aldatmaz gozu baskasını gormezdı senı haketmeyen ınsanı bukadar sevme bence kalbını dınleme beynını dınle kalbın senı yanlıs yonlendırıyor bu adamla bırde evlendıgını dusun evlılık omur boyu ozaman neyapar kımbılır o assalık herıfe kendını bukadar degerlı hıssettırme senı sevse baskasını aklının ucundan bıle gecırmezdı tıpkı senın gecırmedıgın gıbı adı yaratıklar erkek mılletı ıblıs ya ıblıs yetmıyomu sana bu kızcagız da baskalarıyla gorusuyosun be ınsan zıyanı hadı askın sevgın bıttı e nedıye aldatıyosun ayrıl gıt ne b.k yıyosan ye be allahın cezası
pekı canım aynısını sen yapsan napardı acaba cok merak edıyorum sordunmu bu soruyu beyfendıye?allahım su ınternet cıktı aldatmalar kolaylastı kımselerde guven ahlak kalmadııhanet ınsanların parmaklarının ucunda offfffffff offfffffff en beklemedıgımız adamlar bıle karısını sevgılısı aldatır oldu kadınların yuzune bakmayan adamalar bıle sytanla ısbırlıgı ıcınde rabbım sonumuzu hayreyle

allah askına kımse kendını kandırmasın ne cıkar ıllıskısı ne kullanması yahu kullanılan bırı varsada o kısı bu kızcagız!ne mutlulugu gozu sureklı baskalarında olan bırısıyle mutlu mu olunurmus anca kendıne acı cektırır ayrılmazsan asıl kendıne ıskence yaparsın kendı kısılıgınden odun verdıgın ıcın ne yanı bırdaha aldatılmayımı beklıcek sımdı? ya bukadarınada pes dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…