aldatıldım..

Bi söz vardır bilir misin?
"Güven ruh gibidir.. Terk ettiği bi bedene asla geri dönmez."

Bi ilişkide güven bittiyse herşey bitmiştir bi kere fazla söze gerek yok.. Ne yapsa ne etse hep aklında soru işaretleriyle nereye kadar yaşarsın söyle bana?
Artık oluru yok ilişkinizin, uzatmaları oynamayın artık..
Hakkınızda hayırlısı..

Eğer kafanızda hala soru işaretleri varsa bence bi kere daha düşünün derim.

Evli olup gidecek yeriniz yurdunuz olmasa geçiminizi sağlayacak paranız olmasa çocuklarınızla açıkta kalsanız ayrılmak bu durumda çözüm değil belki ama hiçbir mecburiyet yokken hele de sevgili iken aldatmış bir adamın affedilme mantığını ben anlamıyorum anlamayacağım da hiç bir zaman.

Bak ayrılıktan önceki şu taktik çok önemli.
Ayrılmışsınız gibi devam et kendini buna alıştır..
Bi anda pat diye ayrılınca asla vazgeçemeyeceğini düşünürsün ama alıştırarak yaparsan daha kolay olur.
Kesin çözüm.

Son düzenleme:
Eğer bu adamı cidden seviyorsan evlenmeyi de istiyorsundur sanırım. Herkes düşünür gelecek sevdiğiyle.. ama sen nasıl evleniceksin ki bu kadar güvenmediğin bir adamla :S En son karar tabi senin ama hayatını güvendiğin bir adamla paylaşman taraftarıyım. Senden değerli yoktur senin için.

sorunda o işte kendimi nasıl alıştırıcam ayrıldığım zaman nasıl depresyona girmiycem? ben acı çekmek istemiyorum. sonucta kendimi evet beni aldattı diye avutabilirim ama sevdim diyede üzülücem..

evlilik onunla ağır basmıyor. kesinlikle kafamda olmaz diyorum.. bi yerden sonra ipleri kopartır giderim diyorum ama işte şuan onu yapamıyorum.

eğer zaten gitmeyi düşünüyorsan bunu erteleme. uzadıkça zorlaşır bana kalırsa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…