Kızlar ailemin ve sizin dedikleriniz çıktı...
Sanırım çok manidar oldu bu konuyu açmam. Evlenmeyi düşündüğüm adamın nasıl biri olduğunu öğrendim bugün. Allah büyük ya yine karşıma çıkardı bir insanın pisliklerini. Yıkık döküğüm şu an, ne yapacağımı bilmiyorum...
Ben tayin sebebiyle farklı bir şehire gelmiştim, sevgilim memleketimde kalmıştı, daha bu yıl tayin istemiş olduğu için şehir içinde isteyememişti yanıma. Neyse ona özel derse gelen bir kız da lisedeki kuzenimin okulundan bir kız. Ben de biliyorum kızı kuzenim hiç sevmez, basit bir kız diye. Hakkaten öyle hakkında tuhaf dedikodular var bunları anlatıp sevgilimi de uyarmış bir insanım.
Bu öğlen kuzenim mesaj attı ablacım sana bir şey söyleceğim ama yıkılma diye. Ne oldu dedim hemen elimdekileri bıraktım telefona sarıldım. Bu özel derse giden kız twittera mesajlaşma fotoğraflarını koymuş ... hocam adıyla kaydetmiş telefonuna sevgilimi yanına da "gerçek olduğu zaman o anın fotoğrafını da koyarım" yazmış aralarındaki muhabbet şu yazıyorum aynen...
Kız: Çok eğleniyorum ben.
Sevgilim (olacak adi): Ben de. ...dayım. Müzik, alkol, hava, deniz çok güzel
Kız: Aa beni neden götürmedin
Sevgilim: Başka bir zamana artık
Kız: İstanbul kazanınca orda gideriz değil mi?
Sevgilim: Evet hayatım istanbulda gideriz
Kuzenime tekrar bir bakıp yollasana fotoğrafı dedim. Kız fotoğrafı kaldırmış.
!!
O kıza nasıl hayatım diye hitap edebilir? Hadi onu geçtim erkek arkadaşlarına erkek öğrencilerine bile hayatım, canım, bebeğim diye hitap eder -arkadaşını arayıp söylediğimde o hep öyle konuşur vs dedi- ama bu kız kendinden kaç yaş büyük adama sen diye hitap etme hakkını nereden buluyor, hele ki beni niye götürmedin diye hesap sorabiliyor? Hadi onun aklı bir karış havada zor bir dönemde bir sığınak arıyor sen 35 yaşındaki adam nasıl lise çağındaki 18 yaşındaki bir kıza "hayatım" diyebiliyorsun. O kız bunu yanlış anlamaz mı? Anlar elbet ki okulda da sevgilimin adını söylüyormuş cıvıldayarak x, x, x ah x e gitmem lazım, geç kalıyorum gibi. 3-5 yaşındaki kız değil ki bu? Bu ne samimiyet?
Bana yaptığı açıklama sorduğumda -ilkin açıklama bile yapamadı nereye koymuş, kim koymuş, ne zaman koymuş, neden koymuş (klasik erkek yalanı, cem yılmazın dediği gibi!)- kız boğaziçini kazanırsam size yemek ısmarlarım demiş. Hep sınav hakkında konuşmuşlar. O ufak bir kısmıymış. Kızın planı ne bilmiyorum ama hep hocam der bana hiç öyle sınırını aşmadı dedi
Dün memleketteydi diye biliyordum ama kıza dediği o ... benim bulunduğum ildeki bir yer (kaldı ki ben istanbulda da yaşamıyorum ama planlara bakın kızla!). Bu ne demek bana görüşemeyeceğiz deyip kimle ... ya gittin dedim. Dün orada değildim kızı geçiştirmek için öyle dedim, işte o hayatım öyle bir hayatım değildi, sarhoştum neden öyle dediğimi bilmiyorum, o kıza da soracağım bunun hesabını, aramızda böyle bir şey yok, seni aldatmadım, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, öyle bir şey olsa her mesajın sonuna hayatım yazarım bir kez demişim böyle bir şey baksan görürsün orda vs
Ama ben kahroldum ya hemen ayrıldım benim nezdimde aldatmak sadece biriyle yatağa girmek demek değil açık açık öğrencisine yazılan ya da ümit veren biri hem etik de değil bu benim babam da öğretmen kızlar ben ona mesaj atan, arayan kızları biliyorum hiçbirine cevap atmazdı babam ve bu adam tekin biri değil, onaylamıyorum demişti hatta kavga etmiştik önceki konumu okuyanlar bilir
Ve bu konuşma geçerken de beni takmıyordu, küstü bana beni çok kırdın, seninle nasıl barışırım bilmiyorum gibi laflar ediyordu cevap atmıyordu, telefonlarımı açmıyordu o arada o kızla neler neler konuşulmuş. Olaya bakın ya! Sinirlerim o kadar yıprandı ki!
Bağırdım, çağırdım, rahatladım ama üzgünüm böyle olduğu yine birine güvenimi yitirdiğim için bıkkınım hıncımı nerden nasıl çıkartırım bilemiyorum içimde büyüyor büyüyor nereyi yumruklayım gidip yüzüne mi tüküreyim vurayım bilmiyorum nasıl bir laubalilik bu erkek dediğin biraz sert durmaz mı ya "git ders çalış çabuk bakiyim" diyebilirdi ne demek bir dahakine artık ne demek istanbulda beraber içmek hayatında kaç kez istanbula gitmiş sanki bir de utanmadan diyor ki sanki gidecek miyim onunla ben öyle mi sanıyorsun ben çok kötüyüm ya sinirlerim harap oldu
Ben ona ilişkimizin başında demiştim "Belki birçok şeyi tolere edebilirim ama aldatmayı asla. Geri dönüşü olmaz, ayağını denk al, şakam yok." demiştimBitti artık benim için bitti! Bunca saçma sapan huyunu suyunu çektim ama geri dönülemez şekilde bitti! Buna tahammülüm yok!
Şimdi bu sitede bayanlar var çoluklu çocuklu, genç kızlar var. Ben uyarmak istiyorum bence özel derse gönderirken bile kaç yaş büyük olsa da güvenmeyin hanımlar. Hele ki böyle aklı havada kızlar varken...
Kızlar abartmıyorum değil mi şerefsizlik değil midir bu? Ayrılmakta haklı değil miyim? Böyle bir adamdan eş olmaz ki...
Üzgünüm ama bence de sen çok ufak "bir" kısmını görmüşsün.
Arkana bile bakma diyeceğim ama pek emin değilim bunu yapabileceğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?