Aldatıldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kesinlikle haklısın...
ona vereceğin en büyük ceza onu yok sayman olacak, insanlar orta yolu bulmak için tartışır, gerçekten bittiyse orta yol bulmaya gerek yok.

aldatmayan erkek yok diyen kişide aldatılmıstır veya buna benzer durum yasamıstır ve kendini avutmak icin tum erkeklerin aldattıgı yalanına kendini kaptırır gider..oyle bir dunya yok egerki tum erkeklerin aldattıgı bir dunyada yasasak tum kadınlarda buna tahammul gosterebilcek yapıya sahip olurdu sana boylesi denk gelmiş ama karakteri duzgun bir insan umarım karsına cıkacaktır uzulme kaybeden o olmus

Kesinlikle haklısınız . Ben zaten öğretmen öğrenci ilişkisinin laubali bir boyut almasından hiç hoşlanmıyorum . Yani bu illa art niyet olacağından değil , genel olarak öğretmen öğrencı ilişkisi seviyeli bir boyutta olmaldır . Öğrencinin , öğretmeni arkadaşı olmamalıdır . Herkes yerini bilmelidir . Ama şimdi ki nesilin bu konuda maşallahı var , karşısında ki öğretmeni mi mahalleden arkadaşı mı belli değil.Doğru bulmuyorum bu fazla laubaliliği .

Kaldı ki bu adam 35 yaşında bir adam . hayatım diye hitap ettiği öğrencisi ise 18 yaşında küçük bir genç kız . Seviyesizlikten başka bir şey değil . Kardeşi yaşında ki kıza hayatım diye hitap etmesini bir eğitimciye yakıştıramadım . Hele bu bir de öğrencisi ise , çok daha rahatsız edici bir durum .

Daha evvel bu adamla ilgili açtığın konularda yorumlarıma sen kızmıştın ama şimdi yine yazacağım

Senin adına sevindim.

Sen evladımı böyle öğretmene düşürme rabbimmm.

Öğretmeni fırsat vermese kız öyle konuşamaz, sen hala sevgilini koruyup aklı havada kızlar diyorsun. Demek ki araları baya iyi.

Velhasıl kelam, arkadaşın dediği gibi git kurban kes. Sevgilin olması senden hiçbir şey götürmez, ya kocan olsaydı, ya çocuğun olsaydı. Eyvahlar olsundu o zaman.

canım çok üzüldüm yaaa
oooof of hepsi mi aynı bunların kalp kırmak ne de hoşlarına gidiyor
sen içini ferah tut canım ondan çok daha iyilerini çıkarsın allah karşına
zaten sıkıntılar vardı bırak inceldiği yerden kopsun
senin için dua edeceğim inşallah çabuk atlatırsın

Biz kadınlar bu ilişkiler konusunda polyannacılık oynamaya bayılıyoruz Ama gerçek tokat gibi çarpıyor işte..
Şükredin ki ne pislik olduğu "acaba" dedirtmeyecek şekilde çıkmış.. Kurtulmuşsunuz

bir eğitimci(yaş 35) böyle bir laubaliliğe müsade etmesi...
müsade etmesini geç kendide laubalileşmesi...
Geçmiş olsun diyelin artık.
geç olmadan gerçek yüzünü gördüğünüze sevinmelisiniz bence.

evlenmedenönce adamın gerçek yüzünü gördüğün için sevin canım
kurtulduğuna şükret ve sakın bu adama dönmek gibi hataya düşme

Sonunda kurtulmuşsunuz iyi olmuş.

Başından beri belliydi aslında sevgilinizin azıcık kuduruk olduğu.

Görmek istemediniz ama Allah önünüze çıkarmış.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Bende 18 yaşındayım ve o yaşlarda nişanlı birinden özel ders alıyorum. Ama bir kere hocama ders dışında mesaj atmışlığım yoktur. Bazı hocalar samimi oldukları öğrencilerine canım, bitanem diyorlar hocam da bana der ama diğer öğrencilerine de öyle diyor görüyorum. Ama senli benli ve ders dışında konuşmaları, hayatım gibi sözcükler bence pek doğru değil. Kız belli ki aşık olmuş. Benim de özel ders aldıkları hocalarına aşık arkadaşlarım var malesef. Onlar için sözlüymüş nişanlıymış çok da farketmiyor.

Benden yaşça büyüksünüz size öneri vermek bana düşer mi bilmiyorum ama bence ayrılmak en doğrusu.

Böyle bir konu açtığına göre, sonuna da "abartmıyorum değil mi, ayrılmakta haklı mıyım değil miyim?" diye bize sorduğuna göre, korkarım ki affedeceksin.

Üzgünüm ama bence de sen çok ufak "bir" kısmını görmüşsün.
Arkana bile bakma diyeceğim ama pek emin değilim bunu yapabileceğinden

Her taraf abaza erkek kaynıyor ...

iğrençlikte sınır tanımıyor maalesef bazı insanlar
ne denilebilir ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…