Aldatıldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şeyin olduğu gibi aşkın, ilginin aşırı göze sokulması aşırı bir biçimde gözler önüne serilmesi de normal gelmiyor ,sanki bir şeyler bu şekilde kamufle edilmeye, gözler boyanmaya çalışılıyormuş gibi geliyor bana. İnsan elbette sevdiği insana sevgisini, aşkını ilgisini belli etmeli ama ortada böyle aşırı bir durum varsa da biraz durup düşünmek gerekiyor. Bir kere bu aşırı ilgi ve sevgi gösterisi asla uzun soluklu olmaz çünkü bir insanın başka bir insan karşı bu kadar emek ve zaman harcaması her daim mümkün olmaz eninde sonunda bir azalma bir aksaklık yaşanır ki bu en masum görüneni bunun dışında saklanılan gizlenmek istenen bir takım huylar, davranışlar yaşanmış olaylar da olabilir ki genellikle sonuç böyle çıkıyor malesef. Onun için hiç bir şeyin aşırılığına gerek yok gerektiği kadar ilgi, sevgi, saygı ve fedakarlık gerçekten düzgün bir ilişkiyi ayakta tutmaya yetiyor zaten. Sizin için de hayırlısı buymuş demek ki daha evlenmeden karşınızdaki insanın gerçek yüzünü görmüş oldunuz.

Son düzenleme:
bunu erken farkettiğine sevinmelisin evli olsan vazgeçmek berki kolay olmayabilirdi

Çocuklu olsam bile aldatmayı sindirecek değilim!! Bunu yapan adam beni kaybetmeyi göze almıştır. Üstüne bir de arayıp sarhoş yılışık beni rahatsız edemez! Densiz herif.

almor eski konumu kastediyorsun sanırım, haklısın...

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…