- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
bence evlilikte en önemli şey güven.güvenın azaldıysa her zaman sorun yaşarsın.evlenip boşanmaktansa ayrıl suan acı çek daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır tabikide sonuçta sen gerçekleri öğrenmek için uğraşıcaksın ve sevgilin senin peşinde şuan seni seviyor kaç yıllık sevgilin onunla ilgili bi durum varsa hertürlü her konuda söz sahibisin bence.o kızla kötü değil ama iyiilikten konuşmalısın birde sevgilime güveniyorum ama aklıma takılmasın diye soruyorum fln de.birde kıza sevgilinin seni çok sevdiğini peşini bırakmadığını gibi şeyleride söyle bence kızda bilsinO kizin yaninda kendimi küçük düşürmüş olmaz miyim ?
Sanirim doğru olan cidden ayrılmak..zor bir durumdasın canım..bellıkı bırbırınıze bırcok sey vermıssınız,bu da senın canını acıtıyor..giden 7 yıl olsun boşver..7 yılımı verdım dıye arkasından bır 7 yıl daha verme..
seviyorsan aç tel konuşun halledin böyle uzatırsanız kendine zarar vermekten başka bişey olmaz açıklamasını dinle doğru mu yalan mı söylediğini anlarsın zaten ona görede ya tamamen ayrılırsın yada barışırsın
Değil mi ?
Ne zor şeymiş bu ..
İkilemde kaldim.
Ciddi bir ikilem..
Kizla konusursam çok pişman olurum...Canım daha önce de bir konuna daha denk gelmiştim. Buradaki yorumların hepsini okumadım. Ama kızla konuşup kendini küçük düşürme bence. Kızla hiçbir şekilde muhattap olma. Ben sevgilinin kızla arasında birşey olduğunu sanmıyorum. Biraz burnunu sürttür sevgilinin ama kızla diyaloğa girme.
Sanirim doğru olan cidden ayrılmak..
Konuştuk yuzyuze .
İçim hala affet diyor.
Ama artik salak ywrinevkoymak istemiyorum kendimi..
İnan elimde değil ki lokumum.
Çok fenaydim o an.
Bakalim ne olacak.
Musaitsen arayayim demiş :\
Kizla konusursam çok pişman olurum...
hayır tabikide sonuçta sen gerçekleri öğrenmek için uğraşıcaksın ve sevgilin senin peşinde şuan seni seviyor kaç yıllık sevgilin onunla ilgili bi durum varsa hertürlü her konuda söz sahibisin bence.o kızla kötü değil ama iyiilikten konuşmalısın birde sevgilime güveniyorum ama aklıma takılmasın diye soruyorum fln de.birde kıza sevgilinin seni çok sevdiğini peşini bırakmadığını gibi şeyleride söyle bence kızda bilsin
Gerçek ad soyad değil..
Tesekkur ederim..
Çok kötüyüm ben cidden.
İlk defa boyle aptal hissediyorum kendimi
Tabi öyle.
Ama sabahtan beri isim var deyip durdu..
O kadar sinir bozukluğunun üstüne birde bu.
İçimden bir ses aldatildim diyor
Merhabalar tekrardan.
Sevgilim en yakin arkadasimi aramis anlatmis.
Beraber disari ciktik .
Sevgilim de anlatti.
Eğer öyle bir durum varsa Allah belami versin.
Cehlin ben sensiz yapamam, niye baskasina ihtiyacim olsun.
Benim için sadece sen oldun.
O kadar karaktersiz değilim ben. Dedi.
Bir hanim bu adam yapmaz diyor.
Diğer yaninda tüm bu olanlar tesadüf olamaz diyor...
Ne karisik bir duygu ya Rabbim.
Hatta dedi ki gel o kizla konuş hatta arkadasin konusun.
Sor soruşturma telwfonlari değiştirelim hatta ama bana inan . diyor.
![]()
yani o şekilde düşünmemek lazım gövde gösterisi yapılacak bi mevzu değilki kabaca konuşmıcaksın hem iyi kibarca muhabbet eder gibi diyolog kurcaksın sorucaksın kıza yani yoksa başka türlü aklında kalır bu sebeptende ayrılamazsın ayrılıp bi kaç zaman sonra barışırsın geçici ayrılık olur kolay değil alışkanlıklardan yılları verdiğin ilişkiden vazgeçmek.bence konuşmalısınAma bu gövde gösterisi gibi olmaz mi :26: