aldatıldım...

ya kızlar evde interneti yasak tutup,akıllı telefon değilde eski takozlardan kullanmak nasıl fikir....
gerçekten güven vericekse erkek öyle yapmalı değilmi??
,

hep söylüyorum internet küresel tehlike diye. erkekler kullanmayı bilmiyorlar onlar internet kullanmasın bence.

evde bilgisayar yok aslada almam

allah kolaylık versin canım ama ben bu tarz şeyleri çok da kafaya takmama taraftarıyım. sonuçta sanal alem insanlara oyun gibi geliyor. bir şekilde ego tatmini gibi. bak görüyor musun evliyim ama gene de beni bu halde bile beğenen isteyen oluyormuş egosu tatmin oluyor. canım bence iyce burnunu sürttür iyice rezil olsun ve unutturma bir süre ama çok da takma kafana. olan olmuş artık bebeğin de var sonuçta aslında kaliteli de bir ilişkiniz var yuvalar kolay kurulmuyor ve bize çok ağır gelse de dış dünyada facede biriyle muhabbet ediyordu ondan ayrıldım desen aptal mısın sen der. sanal alem adı üzerinde sanal sonuçta. erkekler bunu gerçek olmadığı için yapıyorlar bu kadar rahat zaten. por - no seyretmek gibi bişey onlar için bu. gerçek değil ama zevkli. çok mu farklı baktım bu duruma bilmiyorum ama canını üzmeye değmez onu söylemek istedim.

buda çok doğru yapacak adam her türlü yapar ama ben eşe.....mi sağlam kazığa bağlayayımda gerisi Allaha kalmışşşş

helal olsun eşinize. işte demekki iş eşlerimizde bitiyor.ben evli barklıyım dese iş bitecek. bana da sürekli erkeklerden teklif geliyor reddediyorum bazen engeliyorum. kimse zorla yakasına yapşmaz ,insanın

Allah eşlerimize akıl fikir versin en büyük suç eşimizde

Kesinlikle öyle. . Banada geliyor bende ya cevap vermiyorum yada engelliyorum. .
Bu kadar basit aslında olay ama işte bazı erkekler uzatmaya çalışıyor muhabbeti :
ssz:

Aynenn helal olsun yaa bravo kimilerinin kocaları,,eşleri söyledikleri halde dünyayı başına yıksalar da bu tepkiyi vermiyorlar böyle kızlara..zaman ne kadar iğrençleşmiş duyunca inanamıorum Rabbim hepimizn yardımcısı olsun hiç birimzn huzuru bozulmasn

💕✨

ne kadar yasaklarsanız ne kadar korktuğunuzu belli ederseniz o kadar merak uyandırır ve başınıza gelir... yasakla bu gemi yürümeez.. ilişkinin başında tüm arkadaşlarınızla görümeleri kesip herkesi silip facei kapama kararı almasaydınız belkide böyle birşey gelmeyecekti başınıza. erkeklere yasak koymayın bırakın. yapacağı varsa yapar zaten. o zaman da gerekeni yaparsınız. yasak koyduğunuzda sadece gizli yapar ama yapar.. hatta belki normalde yapmayacağı şey bile cazip gelir..

annesi aradı bugün.babası onu mahvedecek bir daha asla öyle birşey yapamaz bu seferlik affet aranıza soğukluk girmesin dedi.kendiside iki gündür yalvarıyo yemin ediyo.bilmiyorum affetmekten başka seçenek olmadığı için affedeceğim ama hiçbişey eskisi gibi olmayacak.üzgünüm ya gerçekten.

Kararınıza saygı duyuyorum. Ama siz yapmış olsaydiniz, kayinvalideniz eşinize "affet karini, bir daha yapmayacak" diyebilecek miydi? Yahut eşiniz sizi affeder miydi?

olsun büyük konuşma...

Bu büyük konuşma dgl yapı meselesi..bu konu başına geldgnde iki tip kadın vardır biri cocugum var napaym ailem destek cikmaz deyip kabullenen diqeri ac kalirm sahp ckanım olmasada kabullenemem diyen.. Ben büyk knuşma anlamında söylemiyorm ama yutamam ..yapım bu..böyle bi durum basima gelse ailemde asla kocandr affet dmez onlar bile yuzune bakmaz.. Ama kimsenin tercihine de karismak haddime dgl ..Aldgnz kararlar ins cocugunz we sizin icin en hayrlsi olur..

Başıma geldi biliyorum.çok zor bir durum allah yardimciniz olsun
Gitseniz gidemezsiniz,cocukla biyerede sigamazsiniz zaten.kalsanizda unutamazsiniz.ama zamanla külleniyo icinizdeki ates simdiki gibi kalmiyo.
Yanliz susup oturmayin.gidin evden surtsun burnu.kaybetmenin acisini bi yasasin.yoksa zaman gelir biriki dir dir edip susar nede olsa diyecek yine yapacak.
Bide inanmayin oyle kiz yapisti falan demelerine emin olun kaya gibi duran adama kimse cesaret edip yapisamaz.kimbilir kiza neler soyluyolar ne taklalar atiyolar nefislerini iki dakika egliycekler diye.

Bu herifler çok boş kalıyor ve yorulmuyor bence.
Yormak lazım hanımlar.
Kucağına ver bebeği pcyi alacak zamanı kalmasın.
Yorgunluktan uyuyacağı zamanın hayalini kursun sadece,
face saçmalığına gireceği zamanı düşlemesin..

Eminim bu erkekler işten gelip sadece wc için kıçlarını kaldırıyorlardır koltuktan.
Haa bir de yemek için zıkkım yiyesiceler!

Biz de mükemmel kadın olalım diye kendimizi yırtalım!

İşte ben bu yüzden acımasızım. Yorgunsan ben de yorgunum diyerek,
her işe onu da dahil ediyorum.

İnterneti kapamak falan çözüm değil.
Yapacak olan her türlü yapar..

Ama yapacak zamanı da hali de kalmayacak işte..

Koy önüne tek çeşit yemek, çocuk durmadı tut da yapayım de.
Ağlıyor uyut sen, ben mutfağı toplayayım de.

Hatta biraz da ben pc de takılayım sen çocukla ilgilen de.
Annelik falan demeyin. Sen anneysen o da baba.
Elin o..... kur yapacağına, çocuğuna babalık yapsın.

Son düzenleme:
Bu erkekler neden bu kadar iğrenç ve miğdesizleşti .40-50 yıl önce de bu kadar aldatma olayı var mıydı acaba?

Evli olduğunu bildikleri erkeklerle birliktelik yaşayan kadınlar bu durumu nasıl gururlarına yedirebiliyorlar, nasıl bu kadar arsız oluyorlar?

BDV de aldatma ve aldatılma ile ilgili yazıları okudukça erkeklere güvenim her geçen gün daha da azalıyor ve evliliğin bana göre olmadığını düşünüyorum :44: Sanırım bekarlık sultanlık diye boş yere söylememiş atalarımız.

Bir kere aldatmaya teşebbüs eden devamını getirir.

üzgünüm ki affederseniz bir daha yapacaktır. belki bir yıl sonra belki 10 yıl sonra ama yapacaktır

Kadin 9 dokuz nefsine hakim olmusta erkekler 1 bir pis nefislerine hakim olamamislar..Ne denirki ne "Allah akil fikir versin,inshalah boylesi uzucu durumlarla hayatta karsilasmassiniz birdaha.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

bence yazısmaları kaybetmeyın sıfresını degıstırın facenın , delıller elınızde olsun ne olur ne olmaz

valla öyle olmuyo işte o geliyor senin lisedeki erkek arkadaşların niye ekli diyo uzaktan erkek akrabaları sil diyo onla konuşma bunu sil şunu sil kavga çıkıyo bide üstüne ama kendine gelince taş çatlasın 30 defa yüzyüze görüştüğü arkadaşıyla bitanemli canımlı konuşunca içinde kötülük olmuyo kimse kullanmasın yada kullananların ikiside birbirine karışmasın beni eşim sırf bu yüzden kıskanç sanıyo ama bilmiyoki ona sinir olduğum için yapıyorum

Sosyal paylaşım sitelerinin burada bir suçu yok ne yazıkki, bir insanın içerisinde aldatmak varsa şayet bunu bulursa sosyal paylaşım sitelerinde yapar. Sosyal ağda hesabı yoksa daha başka şekillerde yapar. Ama mutlaka yapar. O yüzden Allah sosyal ağda hesabı olmayanını değil, adam gibi adam olanını nasip etsin

Canim bence Fazla uzerine gitme, elbette cok zor bir durum ama cok da uzerine gidersen eeehh yaptiysam yaptim ne olacak moduna giriverir hemen erkek. O yuzden kabulleneceksen sakin kalmak zorundasin yoksa hayatinizin geri kalani mahvolur, tartismalar artar ve daha kotusu olur, istersen bi psikologa da danisabilirsin allah sabir versin tekrardan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…