- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
,ya kızlar evde interneti yasak tutup,akıllı telefon değilde eski takozlardan kullanmak nasıl fikir....
gerçekten güven vericekse erkek öyle yapmalı değilmi??
Canım güzel fikirde mayasi bozuksa ne yaparsan yap fayda vermez:-( iş yerinde internet imkanı varsa oradan girer. Faceden değilde iş yerinden ne bileyim başka yerlerden bulur birini yine yapar yapacağını:-( benim arkadaşımda 12yıllık evli ve konu sahibinin yaşadığı şeyin aynısını yaşadı aynı dediğini oda diyor bu seferde iş yerinden internete girer yada bir telefon daha alır iş yerinde bırakır diye vazgeçti eski model telefon vermekten. Konu faceden açılmışken face kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum arkadaşımin kocası sözde kapatmış faceyi e posta ve şifreyi girdiğimızde 27 nisanda kapanacaktır diyor giremiyoruz biz ama telefonuna hala arkadaşlık istekleri geliyormuş o şekildeyken arkadaşlık isteği gelirmi yoksa başka facemi açmış:-/
Geçen kızın biri yazmış eşime tanışabilirmiyiz numaranı ver ciddi düşünüyorum diye. . Ki eşimin profilinde fotoğrafımız ve evli olduğu açık açık yazıyor. . Eşimde saydırmış bayağı kıza . .bi dahada yazmamış. . . Tabi bu yazışmaları benim gördüğümü bilmiyor eşim. . Eğer uztsaydı konuşmayı dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim. . .Aslına bakarsanız demek istediğim En büyük suçlu eşiniz. . . Böyle kızlar her alanda illaki olur önemli olan eşinizin tavrı. . Madem affetmişsiniz dilerim bir daha yapmaz aynı şeyi. . Bundan sonra sürekli tetikte olun
helal olsun eşinize. işte demekki iş eşlerimizde bitiyor.ben evli barklıyım dese iş bitecek. bana da sürekli erkeklerden teklif geliyor reddediyorum bazen engeliyorum. kimse zorla yakasına yapşmaz ,insanın
Allah eşlerimize akıl fikir versin en büyük suç eşimizde
helal olsun eşinize. işte demekki iş eşlerimizde bitiyor.ben evli barklıyım dese iş bitecek. bana da sürekli erkeklerden teklif geliyor reddediyorum bazen engeliyorum. kimse zorla yakasına yapşmaz ,insanın
Allah eşlerimize akıl fikir versin en büyük suç eşimizde
Ben evli kalamam..eşimin herseyine varim yokluguna,hayatn her türlü zorluguna ama bu olay başka..atamam ben icimden..eşimi cok seviyorm üstelik hamileym şu gün başıma gelsn bu durm asla sindiremem..
olsun büyük konuşma...
ne kadar yasaklarsanız ne kadar korktuğunuzu belli ederseniz o kadar merak uyandırır ve başınıza gelir... yasakla bu gemi yürümeez.. ilişkinin başında tüm arkadaşlarınızla görümeleri kesip herkesi silip facei kapama kararı almasaydınız belkide böyle birşey gelmeyecekti başınıza. erkeklere yasak koymayın bırakın. yapacağı varsa yapar zaten. o zaman da gerekeni yaparsınız. yasak koyduğunuzda sadece gizli yapar ama yapar.. hatta belki normalde yapmayacağı şey bile cazip gelir..
Sanırım ideal sevgili kriterlerimden biri de face kullanmaması olacak.Gerçekten bu sosyal paylaşım sitesinden öylesine nefret ediyorum ki kendim bile kullanmıyorum o derece.
Bence önce ne derece bi ilişkileri olduğunu öğrenin yapacaklarınızı öyle planlayın.
LG-P710 Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?