birbirimizi kırmayan,tartışmayan,seven,sayan bir çifttik.başkası deseydi seni aldatıyor diye yemin ederim inanmazdım.
Allah faceten erkeklerle gönlünü eğlendiren bütün kızların belasını versin.......
sevgiliyken ikimizde face i kapattık.herkesle alakayı kestik.yani en azından ben öyle yaptım.lise arkadaşlarımla bile görüşmedim o istemiyo diye.ama o verdiği sözleri tutmamış.farklı face hesabıyla işine devam etmiş.kandırılmak çok kötü bir duygu.
sen ne yapardın
Allah faceten erkeklerle gönlünü eğlendiren bütün kızların belasını versin.......
ya kızlar evde interneti yasak tutup,akıllı telefon değilde eski takozlardan kullanmak nasıl fikir....
gerçekten güven vericekse erkek öyle yapmalı değilmi??
[/QUOTE]Canım güzel fikirde mayasi bozuksa ne yaparsan yap fayda vermez:-( iş yerinde internet imkanı varsa oradan girer. Faceden değilde iş yerinden ne bileyim başka yerlerden bulur birini yine yapar yapacağını:-( benim arkadaşımda 12yıllık evli ve konu sahibinin yaşadığı şeyin aynısını yaşadı aynı dediğini oda diyor bu seferde iş yerinden internete girer yada bir telefon daha alır iş yerinde bırakır diye vazgeçti eski model telefon vermekten. Konu faceden açılmışken face kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum arkadaşımin kocası sözde kapatmış faceyi e posta ve şifreyi girdiğimızde 27 nisanda kapanacaktır diyor giremiyoruz biz ama telefonuna hala arkadaşlık istekleri geliyormuş o şekildeyken arkadaşlık isteği gelirmi yoksa başka facemi açmış:-/
Bence Allah karisini cocugunu umursamadan kizlarla gonul eglendiren adamlarin belasini versin..Allah faceten erkeklerle gönlünü eğlendiren bütün kızların belasını versin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?