Teşekkürler herkese cevapları için.
Cinsel konularda "sapıklık" dediğimiz şey başka bir kadını da yatağa almaktı, evliliği hemen silip atmamak için alttan almaya çalıştım, fantezidir dedim. Burada da çok okuyordum başka erkeklerin de aynı tip fantezilerinin olduğunu.
Ama ben elimden gelen her şeyi yaptım, tüm bedenimi istediği şekilde kullanmasına izin verdim, benimle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü isteğine evet dedim renk katabilmek için.

İnternetten aldığım giysilere aksesuarlara inanamazsınız, çok çaba sarfettim.
Avukatla görüşeceğim ama avukat bir tanıdığım var, her şey kesinleşmeden onunla görüşmek istemiyorum.
Facebook'una gizlice girdiğimden o da suç sayılır diye düşünüyorum.
Şu anda hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum ama çok zor.
Bir yandan düşünüyorum acaba fantezilerinden, cinsel açlığından kurtulması için psikiyatriste terapiye mi gitsek? Bu konuyu açsam mı?
“Her şeyi biliyorum, ama sana yardım etmek istiyorum” gibi bir şey mi desem?
Bu arada bu haftasonu annemlere ziyarete gidiyorum, komşu şehir yakın ama çok aklım kalacak. Sizce eve kamera falan koysam ya da baskın yapsam eve? Özellikle kendisinin iş yerinde işi olacağından gelemeyeceğini söyledi. Oysaki haftasonları öğleye kadar uyur.
Telefona yüklenen bazı programlar varmış tüm konuşmaları yazışmaları kayıt ediyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?