- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi czdnsl2014
Esinizin olmadigi bir gun evdeki pc. Ile bir avukata gidin size cok guzel yol gosterir. Dedektif filan bunlar uc noktalar acilcasi biraz da utopik. Hic yipratma kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim benim. Bak ben diyelim baska bi erkegide esimle aramiza almak istiyorum icimde boyle bi his olursa oluşursa hemen doktora giderim cunku bunun normal olmadigini biliyorum ama sizin esiniz bunu eyleme dokmus bu saatten sonra duzelmez hosuna gidiyor onu siz kurtaramazsiniz onun zamaninda ben sapittim galiba bi doktora gidelim bana bi care bulalim demesi lazimdi.. ben korkarim boule adamdan cocuk yapmaya..Teşekkürler herkese cevapları için.
Cinsel konularda "sapıklık" dediğimiz şey başka bir kadını da yatağa almaktı, evliliği hemen silip atmamak için alttan almaya çalıştım, fantezidir dedim. Burada da çok okuyordum başka erkeklerin de aynı tip fantezilerinin olduğunu.
Ama ben elimden gelen her şeyi yaptım, tüm bedenimi istediği şekilde kullanmasına izin verdim, benimle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü isteğine evet dedim renk katabilmek için.
İnternetten aldığım giysilere aksesuarlara inanamazsınız, çok çaba sarfettim.
Avukatla görüşeceğim ama avukat bir tanıdığım var, her şey kesinleşmeden onunla görüşmek istemiyorum.
Facebook'una gizlice girdiğimden o da suç sayılır diye düşünüyorum.
Şu anda hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum ama çok zor.
Bir yandan düşünüyorum acaba fantezilerinden, cinsel açlığından kurtulması için psikiyatriste terapiye mi gitsek? Bu konuyu açsam mı?
“Her şeyi biliyorum, ama sana yardım etmek istiyorum” gibi bir şey mi desem?
Bu arada bu haftasonu annemlere ziyarete gidiyorum, komşu şehir yakın ama çok aklım kalacak. Sizce eve kamera falan koysam ya da baskın yapsam eve? Özellikle kendisinin iş yerinde işi olacağından gelemeyeceğini söyledi. Oysaki haftasonları öğleye kadar uyur.
Telefona yüklenen bazı programlar varmış tüm konuşmaları yazışmaları kayıt ediyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?
dropbox da uygulama gibi yani sadece o yazılı olan siteye gerek yok. eşiniz olacak herif telefonuna bu uygulamayı yüklemiş ve bahsettiğiniz kadınla ordan paylaşım yapıyor olabilir. daha önce çalıştığım bi yerde ortak ağ olarak kullanırdık. kullanıcılar birbirleriyle dosya yazı video resim paylaşımı yapabilirler. eğer imha etmiyorlarsa; dropboxta birbirleriyle paylaştıkları şeyler mahkemede çok işinize yarar.(ki ben sizi saf yerine koyduğunu sanıp silmeye gerek görmediğini umuyorum)Bir videodan bahsetmişler yazışmada, dropbox diye bi şeye yükledim
bu BDV ne ya biri beni aydınlatsınNihayet BDV'de gururlu bir kadin.
bu BDV ne ya biri beni aydınlatsın![]()
ay teşekkür ederim içime dert olmuştuBir Derdim Var canım baş harfleri :)
Şu an içinde bulunduğumuz forum canim. Açılımı Bir Derdim Var. KK'da birçok konuyla ilgili bir alt forum var. Gebelik, bir derdim var, jineokoloji, diyet, sağlıklı beslenme, ruh sağlığı.... şeklinde. İçinde bulunduğumuz forum da Bir Derdim Var. :)dropbox da uygulama gibi yani sadece o yazılı olan siteye gerek yok. eşiniz olacak herif telefonuna bu uygulamayı yüklemiş ve bahsettiğiniz kadınla ordan paylaşım yapıyor olabilir. daha önce çalıştığım bi yerde ortak ağ olarak kullanırdık. kullanıcılar birbirleriyle dosya yazı video resim paylaşımı yapabilirler. eğer imha etmiyorlarsa; dropboxta birbirleriyle paylaştıkları şeyler mahkemede çok işinize yarar.(ki ben sizi saf yerine koyduğunu sanıp silmeye gerek görmediğini umuyorum)
iradeniz tebrik edilesi. çoğu kadın affederdi.. ama "nasıl düzeltirim, terapiste mi gitsem, ne yapıp da topluma kazandırırım tarzı düşüncenizi de geride bırakın bence. zira beyefendi kendi kendini nasıl topluma kazandıracağını zaten iğrenç bi yolla bulmuş..alacağınız intikamı alın kendisini de çıkarın hayatınızdan boşanın gitsin..benim naçizane fikrim bu..
bu BDV ne ya biri beni aydınlatsın![]()
farklı facebook hesabının sifresini nerden biliyorsunuz kırdınız mı ? o da özel hayata sızmaya girmez mi mahkemede delil içinKısa ve net, ne yazık ki aldatıldım.
4.5 senelik evliyim, arkadaş ortamında tanıştık severek evlendik. Ancak uzatmayacağım, son 1.5 senedir bir şeylerden şüphelenmeye başlamıştım.
Eşim sürekli cinsel tatminsizliklerinden, renk katmamız gerektiğinden bahsediyordu. Boyuna da aramıza başka birini alsak nasıl olur falan filan diyordu.
Çok kavga ettik ve sonunda bu meselenin kapandığını düşünüyordum ki konusunu açmadı da.
Önceki hafta duş alırken telefonunu karıştırdım. Artık şeytan dürttü diyemeyeceğim çünkü her fırsatta bakıyordum.
Telefon defterinde adı kayıtlı olmayan bir numaradan çok afedersiniz "hala yataktayım, ıslağım" diye bir mesaj gelmiş.
Ben bu mesajı ve telefon numarasını, kendi telefonumla fotoğrafını çektim. Mesajı da okunmamış olarak tekrar işaretledim. Hiç sesimi de çıkarmadım.
Her fırsatta telefonunu karıştırmaya devam ettim. Facebook'umuz ortak, ama laptop'Unun geçmişinden girince farklı bir facebook hesabı açtığını ve bu hesaptan yazışmalar olduğunu gördüm. Hem de sayısız kadınla. Bazıları da yabancı. Buluşmalar planlanmış telefon numaraları verilmiş.
Bu kadınlardan bazılarıyla, benimle yapmak istediği haltları da karıştırmış.
Bir videodan bahsetmişler yazışmada, dropbox diye bi şeye yükledim demiş kadın ve adres vermiş.
Fakat o adrese girince şifre istiyor ve bu şifreyi kıramıyorum.
Çocuğum yok, kesinlikle boşanacağım. Ama verebileceğim en büyük zararı vermek istiyorum.
Sizce nasıl ilerlemeliyim ispat için? Hiç özel dedektif vb. duyan başarılı bulan var mı?
peki farklı facebook demiş muhtemelen onunda sifresini kırdı siz o hesaptaki mesajlarıda kanıt gosterin demişsiniz o da ozel hayat tecavüze girmez mi mahkemede? merak ettmdeAvukat olarak yazıyorum, kendinize bir vekil tutmadan önce yazacaklarımı uygularsanız boşanma davanız çok rahat geçer, tazminatta almaya hak kazanırsınız aldatıldığınızı ispat ederseniz. Şifreyi felan kırmayın siz de yargılanabilirsiniz eşiniz şikayet ederse. Kesinlikle gizli kamera vb şeyleri kullanmayın özel hayatın gizliliği nedeniyle yine hakkınızda ceza davası açılır. Yapacağınız şey o kadınların ad-soyad telefon numaralarını alın elinizde bulunsun. Sizden habersiz kullandığını sandığı facebook adresinde bulunan yazışmaları cdye kopyalayın yapamıyorsanız mutlaka çıktısını alın yazışmaların resimlerin. Telefon ile fotoğrafını çekin elinizde bulunsun mahkeme sunarsınız. Boşanma aşamasında laptopuna el koyabiliyorsanız koyun, inceleme altına aldırarak bir çok dökümanı elde edebilirsiniz. Sizi aldattığına dair elde ettiklerinizi size boşanma davasında ''''''şahitlik''''' yapabilecek arkadaşlarınızla, akrabalarınızla paylaşın hatta gösterin, videoysa dinletin görsünler. Boşanma davası açmadan önce delilleri toplayın, evden kovmayın eşinizi, evi terketmeyin. Dava açıldıktan sonra yapabilirsiniz bunları.
Yok o şifreyi kırmadım, açık bırakmıştı.farklı facebook hesabının sifresini nerden biliyorsunuz kırdınız mı ? o da özel hayata sızmaya girmez mi mahkemede delil için
Verebeileceğin en büyük zarar BOŞANMAK.Kısa ve net, ne yazık ki aldatıldım.
4.5 senelik evliyim, arkadaş ortamında tanıştık severek evlendik. Ancak uzatmayacağım, son 1.5 senedir bir şeylerden şüphelenmeye başlamıştım.
Eşim sürekli cinsel tatminsizliklerinden, renk katmamız gerektiğinden bahsediyordu. Boyuna da aramıza başka birini alsak nasıl olur falan filan diyordu.
Çok kavga ettik ve sonunda bu meselenin kapandığını düşünüyordum ki konusunu açmadı da.
Önceki hafta duş alırken telefonunu karıştırdım. Artık şeytan dürttü diyemeyeceğim çünkü her fırsatta bakıyordum.
Telefon defterinde adı kayıtlı olmayan bir numaradan çok afedersiniz "hala yataktayım, ıslağım" diye bir mesaj gelmiş.
Ben bu mesajı ve telefon numarasını, kendi telefonumla fotoğrafını çektim. Mesajı da okunmamış olarak tekrar işaretledim. Hiç sesimi de çıkarmadım.
Her fırsatta telefonunu karıştırmaya devam ettim. Facebook'umuz ortak, ama laptop'Unun geçmişinden girince farklı bir facebook hesabı açtığını ve bu hesaptan yazışmalar olduğunu gördüm. Hem de sayısız kadınla. Bazıları da yabancı. Buluşmalar planlanmış telefon numaraları verilmiş.
Bir videodan bahsetmişler yazışmada, dropbox diye bi şeye yükledim demiş kadın ve adres vermiş.
Çocuğum yok, kesinlikle boşanacağım. Ama verebileceğim en büyük zararı vermek istiyorum.
Sizce nasıl ilerlemeliyim ispat için? Hiç özel dedektif vb. duyan başarılı bulan var mı?
yYok o şifreyi kırmadım, açık bırakmıştı.
Zaten dediğiniz gibi aslında elimde bir delil yok
Hepsi özel hayatın gizliliğine giriyor, neymiş böyle bu özel hayat her şeyi kısıtlıyor.
Az önce aradı diyor ki gecikeeğim biraz, sen yemek ye akşam. İyice paranoyak oldum, şeytan diyor git sen de onu cezalandır, çantada keklik görüyor beni:-(
y
yani aramıza 3. alalım dediğinde , aa tabi canım ben bir adam tanıyorum diyecekseniz ne der acaba? tövbe tövbee
ben yernizde olsam ( ki aslında sakin kalabilecegimi sanmıyorum ama belliki siz basarabilen bir kadınsınız) biraz izlerdim ama ona birşey demezsim keza önlemini alır kanıt temizleme yoluna gider aslında en güzeli soyledikleri gibi bir avukata gitmeniz
Öncelikle geçmiş olsun ..Kısa ve net, ne yazık ki aldatıldım.