- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
Evet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslar
ikisinede ayrı ayrı nafaka talep et
hatta aldattıgı için evlatlarını görmesin
böyle bişey olması lazım
aldatan erkek sanırım çocukları göremiyor
devlet dairesinde çalışıyorsa işindende oluyor
Evet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslar
Çocukları görememe diye birşey yok mutlaka görüş günü belirlenir ama şöyle birşey duymuştum kadınlar Kulübü'nde icra yoluylamı gösterme ne tam detaylarını bilmiyorum.Polis eşliğinde falan oluyor galiba.
Ahlaksızlıgından dolayı gostermeme gıbo bı hakkım vsrmıs avuktö oyle soyledı gercı kocam gormek ıstemıyo o ayrı dqtam emin degilim ama
aldatan erkek için sanki var diye aklımda kalmış
konu sahibide var dedi
Ahlaksızlıgından dolayı gostermeme gıbo bı hakkım vsrmıs avuktö oyle soyledı gercı kocam gormek ıstemıyo o ayrı dq
Aynen onlarıda ıstemıyoryok artık çocuklarıda mı görmek istemiyor
gerçi hangi sıfatla yüzlerine bakacak gurursuz rezil
kadinada tazminat davası açma hakkınız var şahit de varmış süründurun ikisinide öyle kolaydı Adilik yap sonrada çek git kök söktürün ikisinedeSadece uckur olsa af dıler yuva yıkmazdı kımbılır ne zamandır vardı bu kadın yanı okadrkı bu kadın ıcın yuvayı yıkmayı gozealmıs bu uckurluk bısy dııl
Evet 2 sınede actımmkanada tazminat davası açma hakkınız var şahit de varmış sürünürken ikisinide öyle kolaydı Afili yap sonrada çek git kök söktürür ikidinede
çok iyi yapmışsınız çok zordur buna eminim ama zaman herseyin ilacı Allah yardımcınız olsunEvet 2 sınede actımm
Evet zor ama rabbım sabrnı verıyorçok iyi yapmışsınız çok zordur buna eminim ama zaman herseyin ilacı Allah yardımcınız olsun
O durumla bu durum arasnda cokkk fark var bende kendmden emınm kesınlkle bıttıııKonu sahibi kızgınlıkla yazmışsın kocanı kötülemişsin, 4 yaşındaki çocuğunun suratına babasının parmak izlerinin çıktığından bahsediyorsun, çocuğunun ağlamalarından bahsediyorsun sonra gelip burda kocanı koruyorsun ortalık sakinleşince. O zaman buraya konu açma, konu açıp açmayacağına biz karar veremeyiz evet, ama burda benim bile sinirim bozuldu okurken. Kocana çokk kızdım. Bi de burda 'o öyle bi insan değil aslında' diyorsun ya insan iyice sinirleniyor. Bari de ki evet kocamın psikolojik sorunları var, tedavi olmasını istiyorum sevdiğim için desen yine bu kadar tepki almazsın. Ama sen ortalık yatışınca direk savunmaya geçmişsin. Bu mutluluk uzun sürmez zaten. Sen çocuklarımı mahkemelerde perişan edemem diyorsun ya eşin çok rahat perişan ediyor zaten bi şekilde baksana. Bak canım daha önceki konunda söylemişler sana defalarca o hayvan herifi o kadar savunacagına daha o anda koyacaktın kapının önüne çok şükür psikopat değil yazmışsın 4 yaşındaki savunmanız cocuğu döven kocan olacak o herif için demek ki neymiş hem psikopat hem şerefsizmiş,umarım pişman olmazda sen de affetmezsin,çünkü dönerse affedecegine neredeyse eminim
3 gun onceydi sanirim konu sahibi bdv de birilerine yine cok mutlu bir evliligi oldugunu yazmisti.Siz bu olay yüzündenmi gittiniz annenize ben ona yorum yapmıştım topa tuttunuz herkesi
Birde en son 2 ay önce konu açmış ve eşinizi gene savunmuşsunuz nasıl 3 aydır ayrısınız tarihleri karıştırdınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?