- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
Ve yenı bısey daha ogrendım ayrılmadan once benden fatura ıslemlerı ıcınnufus cuzdanımı ıstemıstı ve de okumadan bı kagıda ımza attrmstı bana fatura degısklıgı ıcn lazım demstı bende safım ya kocama guvenıyırum ya ımzalamstım uzerıme olan evlerı kendı ustune gecırmıs veee de bosandıktan sonra hıc bı mal alamıyaym dıye kendı mallarınıda amcasının uzerıne yaptırmıs ya oyle bı sekıldeyım kı en azından maddıyata guvenıyodum o da uctu gttı cocuklarımın ıhtıyaclarnı bıle karsılayamıyorum arayp sormuyo bıle napıyosun dıye ya resmen ben ayakta uyutulmusum
Çözümsüz durumlar değil. Avukatın halleder üzülme.Ve yenı bısey daha ogrendım ayrılmadan once benden fatura ıslemlerı ıcınnufus cuzdanımı ıstemıstı ve de okumadan bı kagıda ımza attrmstı bana fatura degısklıgı ıcn lazım demstı bende safım ya kocama guvenıyırum ya ımzalamstım uzerıme olan evlerı kendı ustune gecırmıs veee de bosandıktan sonra hıc bı mal alamıyaym dıye kendı mallarınıda amcasının uzerıne yaptırmıs ya oyle bı sekıldeyım kı en azından maddıyata guvenıyodum o da uctu gttı cocuklarımın ıhtıyaclarnı bıle karsılayamıyorum arayp sormuyo bıle napıyosun dıye ya resmen ben ayakta uyutulmusum
İtiraz davası açılabilir diye biliyorum Gayrimenkul satışına, avukatınıza sordunuz mu? 1 yil süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam ki zaten halihazırda boşanmadiginiz için hak talep edebiliyor olmalısınız o evler üzerinde.Ve yenı bısey daha ogrendım ayrılmadan once benden fatura ıslemlerı ıcınnufus cuzdanımı ıstemıstı ve de okumadan bı kagıda ımza attrmstı bana fatura degısklıgı ıcn lazım demstı bende safım ya kocama guvenıyırum ya ımzalamstım uzerıme olan evlerı kendı ustune gecırmıs veee de bosandıktan sonra hıc bı mal alamıyaym dıye kendı mallarınıda amcasının uzerıne yaptırmıs ya oyle bı sekıldeyım kı en azından maddıyata guvenıyodum o da uctu gttı cocuklarımın ıhtıyaclarnı bıle karsılayamıyorum arayp sormuyo bıle napıyosun dıye ya resmen ben ayakta uyutulmusum
Ve yenı bısey daha ogrendım ayrılmadan once benden fatura ıslemlerı ıcınnufus cuzdanımı ıstemıstı ve de okumadan bı kagıda ımza attrmstı bana fatura degısklıgı ıcn lazım demstı bende safım ya kocama guvenıyırum ya ımzalamstım uzerıme olan evlerı kendı ustune gecırmıs veee de bosandıktan sonra hıc bı mal alamıyaym dıye kendı mallarınıda amcasının uzerıne yaptırmıs ya oyle bı sekıldeyım kı en azından maddıyata guvenıyodum o da uctu gttı cocuklarımın ıhtıyaclarnı bıle karsılayamıyorum arayp sormuyo bıle napıyosun dıye ya resmen ben ayakta uyutulmusum
Bılmıyorum gorusmedım ben hıcne pislik insanmış yahu! kocana dava açarken o arkadaş sevgilisine de dava aç. şahitlerin var nasılsa.
merak ettim arkadaş bu duruma tepki gösterdi mi?
Sagolun evet benım neden sordunız?Çok geçmiş olsun .... Profilde ki sen misin
Itiraz davası açabilirsiniz,satışların iptalini isteyebilirsiniz böyle bir hakkınız var.Su an aılemın yanındayım soyledım ama ımzam olduundan be ayrılktan onc3 oldgundan bısey yapqmayız dıyo
bunlar da kanıtlanır üzülmeVe yenı bısey daha ogrendım ayrılmadan once benden fatura ıslemlerı ıcınnufus cuzdanımı ıstemıstı ve de okumadan bı kagıda ımza attrmstı bana fatura degısklıgı ıcn lazım demstı bende safım ya kocama guvenıyırum ya ımzalamstım uzerıme olan evlerı kendı ustune gecırmıs veee de bosandıktan sonra hıc bı mal alamıyaym dıye kendı mallarınıda amcasının uzerıne yaptırmıs ya oyle bı sekıldeyım kı en azından maddıyata guvenıyodum o da uctu gttı cocuklarımın ıhtıyaclarnı bıle karsılayamıyorum arayp sormuyo bıle napıyosun dıye ya resmen ben ayakta uyutulmusum
gayet güzelsin maşallahSagolun evet benım neden sordunız?
O nasıl olmuş cok merak ettim. Noter onayı olmadan vekalet mi cıkarılıyomuş?Ve yenı bısey daha ogrendım ayrılmadan once benden fatura ıslemlerı ıcınnufus cuzdanımı ıstemıstı ve de okumadan bı kagıda ımza attrmstı bana fatura degısklıgı ıcn lazım demstı bende safım ya kocama guvenıyırum ya ımzalamstım uzerıme olan evlerı kendı ustune gecırmıs veee de bosandıktan sonra hıc bı mal alamıyaym dıye kendı mallarınıda amcasının uzerıne yaptırmıs ya oyle bı sekıldeyım kı en azından maddıyata guvenıyodum o da uctu gttı cocuklarımın ıhtıyaclarnı bıle karsılayamıyorum arayp sormuyo bıle napıyosun dıye ya resmen ben ayakta uyutulmusum
İyi de bu adam sizi aldattı şahidiniz de var. Çocuklarınızın hakkını mutlaka alırsınız.Iste avukatımla elımzdrn gelenı yapmaya calısıyoruz ıns 3n azından cocuklarımın hakkını alabılıtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?