• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım!

Onu affetmek demek ille de ilişkiye devam etmek değildir
sen yine affet ama bence şansını denenmemisin tarafından kullan ve yepyeni lekesiz bir ilişkiye kucak ac...

Merhaba Arkadaslar

9 yıldır birlikte oldugum insanla nisan ayında nişanlandık. Son zamanlarda tavırlarında degisiklik hissediyodum üzerine düsemedim cünkü o sırada yanında büyüdügüm dedemi kaybettim. Daha sonra da zaten tavırları normale dönmüstü. Hersey eskisi gibi olmustu. Bu arada okul bittikten sonra ben trabzonda o ankarada işe basladı bir bucuk yıldır ayrı sehirlerde yasıyoruz. Gecen hafta yanındaydım. Yüzüme bakamadıgını elimi tutamadıgını fark ettim. Bi ara hic yapmadıgım biseyi yaparak telefonunu karıstırdım. İş yerindeki arkadasının (kadın) en samimi arkadasıyla mesajlasmalarını gördüm. 'Onu merak ettigini','sürekli düsündügünü' ve buna benzer seyler yazdıgını gördüm. Yaklasık bir ay öncesinde de bu konuyu aralarında konustuklarını yaptıkları seyin yanlıs olduguna karar verdiklerini yazmıs.Yasadıgım acının gercekten tarifi yoktu o an, kanım damarlarımda dondu kaldı,kalbimin sesini dısardan duyabiliyordum. İçerdeki odadan yanıma cagırdım ve 'onunla aranda ne var dedim?' şok oldu , ne diyecegini bilemedi. esyalarımı topladım önümü kesti saatlerce bagırdım agladım nasıl yaparsın diye ?, sonra oturup konusmaya karar verdim. Herseyi anlattı. Ben ögrenmeden öncesin de zaten bittigini, duygusal yada cinsel hic birsey yasanmadıgını sadece iş yerinde cok yakınlaştıklarını karsılıklı bi ilgi oldugunu söledi. Kadının evli oldugunu da söyleyeyim.
Ona sadece benmle devam edecekmisin yoksa aklında o varmı diye sordum? Yaptıgı seyin yanlıs bisey oldugunun farkında oldugunu, utandıgnı,ben kabul edersem herseyi düzeltecegini, bana yaptıgı haksızlıktan duydugu acıyla günlerdir yüzüme bakamadıgını söylüyo. İş yerinden de ayrılacak. Affetmek istiyorum, cünkü onu cok seviyorum. Pişmalıgını gözlerinde gördüm Kaç gündür aglayarak konusuyor. Sİzce ne yapmalıyım? kimseye anlatamıyorum. günlerdir aglıyorum canım cok acıyo. onsuz kalmak istemiyorum.
ya ablalarrr. sevenin gönlü başkasına kayar mı hala neyi tartışıyoruz bu forumda. pehh

Nişanlıyken böyle kötü şeyleri gören insanları çok şanslı görüyorum ben ama affedip her şeye rağmen evlenenlere de inanamiyorum..
Bende nişan attım Allaha her gece yalvardım Allahım eğer hayırlı değilse bir şey çıksın ve bitsin diye . gerçekten de çıktı hemde kendi kendine saçma bisey çıkardı bende bitirdim şimdiye kadar yaptığı tüm herşeyi göz önünde bulundurularak . asla pisman değilim ve barismam 4 yıllık bi ilişkiydi . 3 ay sonrada düğün vardı . su an ailesi arayıp ikna etmeye çalışıyor bizi ama ben istemiyorum kararım net

Vallahi asla 2 ci şans vermem bu konularda .. Aldatmak içsel bir şey cinsellik olmamış duygusallık olmamış , haa aldatmamış o zaman oh bari .. ! Flört etmek kişisel bir şeydir ama bunlar duygusal bir birliktelik yaşamış bariz birine ''9'' senedir aşık olan biri asla ama asla yapamaz yapmaz demiyorum kalbi el veremez. ! Gözlerine nasıl bakar , nasıl eskisi gibi saf kuşkusuz şakalaşıp güler ?? Ben olsam eğri oturup doğru düşünürüm. Biz ne dersek diyelim sen gene affedeceksin belli de .. :KK14:

Evlendikten sonra da sürekli aldatılma şüphesi taşımayı göze alabiliyorsan affet. Hiç bir zaman güvenemeyeceksin bir daha bu da bir gerçek.

Merhaba Arkadaslar

9 yıldır birlikte oldugum insanla nisan ayında nişanlandık. Son zamanlarda tavırlarında degisiklik hissediyodum üzerine düsemedim cünkü o sırada yanında büyüdügüm dedemi kaybettim. Daha sonra da zaten tavırları normale dönmüstü. Hersey eskisi gibi olmustu. Bu arada okul bittikten sonra ben trabzonda o ankarada işe basladı bir bucuk yıldır ayrı sehirlerde yasıyoruz. Gecen hafta yanındaydım. Yüzüme bakamadıgını elimi tutamadıgını fark ettim. Bi ara hic yapmadıgım biseyi yaparak telefonunu karıstırdım. İş yerindeki arkadasının (kadın) en samimi arkadasıyla mesajlasmalarını gördüm. 'Onu merak ettigini','sürekli düsündügünü' ve buna benzer seyler yazdıgını gördüm. Yaklasık bir ay öncesinde de bu konuyu aralarında konustuklarını yaptıkları seyin yanlıs olduguna karar verdiklerini yazmıs.Yasadıgım acının gercekten tarifi yoktu o an, kanım damarlarımda dondu kaldı,kalbimin sesini dısardan duyabiliyordum. İçerdeki odadan yanıma cagırdım ve 'onunla aranda ne var dedim?' şok oldu , ne diyecegini bilemedi. esyalarımı topladım önümü kesti saatlerce bagırdım agladım nasıl yaparsın diye ?, sonra oturup konusmaya karar verdim. Herseyi anlattı. Ben ögrenmeden öncesin de zaten bittigini, duygusal yada cinsel hic birsey yasanmadıgını sadece iş yerinde cok yakınlaştıklarını karsılıklı bi ilgi oldugunu söledi. Kadının evli oldugunu da söyleyeyim.
Ona sadece benmle devam edecekmisin yoksa aklında o varmı diye sordum? Yaptıgı seyin yanlıs bisey oldugunun farkında oldugunu, utandıgnı,ben kabul edersem herseyi düzeltecegini, bana yaptıgı haksızlıktan duydugu acıyla günlerdir yüzüme bakamadıgını söylüyo. İş yerinden de ayrılacak. Affetmek istiyorum, cünkü onu cok seviyorum. Pişmalıgını gözlerinde gördüm Kaç gündür aglayarak konusuyor. Sİzce ne yapmalıyım? kimseye anlatamıyorum. günlerdir aglıyorum canım cok acıyo. onsuz kalmak istemiyorum.

Evli bir kadın! Başkasının karısına göz diken bir adam! Büyük konuşmak istemiyorum!

Konu sahibi kusura bakma ama,
Evli bir kadınla birliktelik neresinden bakarsak bakalım İĞRENÇLİK

Ve sen bu iğrençliği yapmış bir adama benimle devam edecek misin diye sorabiliyorsan
Buraya konu açmana gerek yoktu

Merhaba Arkadaslar

Ben olsam affetmezdim. Ve o kadını arayip bi güzel tehtid ederdim . İnsanlar ne hale gelmiş ya . Yazık. !

İyi de adamın artık sana karşı duygusal bir şeyi kalmamış ki aklı diğer kadına kaymış. İstediği kadar özür dilesin aklı başkalarına kaymaya devam edecek. Kabul ediyorsan devam et tabi.

Bahsettiğin kadın evli ..Eğer bekar olsadi ve ilişkiye onunla baslayabilseydi kesin terk ederdi ama evli die olmamış kimse senden değerli diil biri gider biri gelir bencede affetme zamana bırak ayrılığında napcak olc tart çok iyi yaaa adam evli kadına ilgi duycak belki bekar olsa seni birakcak sende kabul etcen

Herkes bir şansı hak eder diye düşünüyorum. Bence sizde onu çok seviyorsunuz keza barışmak istediğinizi anlıyorum. Bıraktıgınız için pişman olmayın. Bir şans verin olmazsa kendi yolunuza gidersiniz.
Kızlar Piyasada adam gibi adam mı kaldı ilk hatasında adamı idam sehpasına gönderiyorsunuz. Sevgilisinden uzak düşünce bir anlık hevesle bişeyler aklından geçmiş olabilir. Herkesin ikinci bir şansa hakkı vardır bence

Hiiiç ama hiiç çıkmıyor bilesin içinden.bazen keşke öğrendiğimde bitirseydim diyeceğin olacak eğer affedersen.hep rüya göreceksin aldatıldığının rüyaları ve hep bekliceksin bir gün tekrar aldatacak diye malum aldatma hastalık bana göre ve tekrar edebilir belki hafif belki ağır seyreder hastalık ee bağışıklıkta var vücütta yalama olması kaçınılmaz.üzgünüm başka zor sınavlardan geçmeyiz inşallah
Bence her erkeğin aklında aldatma fantazisi vardır. Her erkek aldatır bence. Bu bazen düşünce bazında kalır çünkü erkek beceremez, bazende gerçekten yapılır. Eşlerinizi seçerken beceriksiz olanlardan seçin derim :)

affetmek zaten o kişin yaptıgı hatayı görmezden gelip bunun hiç yaşanmadıgını kabullenmek demek. ağladı benle hep aglayarak konuştu diyosun. telefonu kapattıgında ne yaptıgını düşünüyormusun. farzetki affettin çok seviyosun vaz geçemedin evlendin. aklına gelmicekmi her baktıgında. yani demem o ki sen bu aldatılmayı atlatabilicekmisin. onun gözlerine baktıgında dank diye aklına gelmicekmi... her saniye her dakika. gelmez unuturm diyosan hiç üzme kendini hemen affet barışın.

Kızlar Piyasada adam gibi adam mı kaldı ilk hatasında adamı idam sehpasına gönderiyorsunuz. Sevgilisinden uzak düşünce bir anlık hevesle bişeyler aklından geçmiş olabilir. Herkesin ikinci bir şansa hakkı vardır bence
adam gibi adam kalmadıysa kadınlardan da kadınlık beklemesinler o zaman
şu mantığı hiiç sevmiyorum üstünüze alınmayın şahsi birşey değil şu andaki tavrım ama çok sinirleniyorum ne demek "uzak düşünce" "anlık heves" vs. bunlar bahane olamaz olmamalı
ortada aldatma varsa bence sevgi yoktur bu kadar basit

Merhaba Arkadaslar

Annem seni bir defa üzen bir kere daha üzer demişti..
Benimde söyle bir düşüncem var ki bir kere aldatılan kadın aynı kişi tarafından ikinci kez aldatılıyorsa ikincisi kendi hatasıdır..
Bende aldatıldım ama aldatılıp affetmeye karşıyım..
Neyse hem duygusal bağ yok hem cinsel bağ yok ama kendini kötü hissediyor ne alaka..
Evlenip ayrılmak daha yıkıcı nişanlıyken ayrılmanız daha mantıklı..
Zaten aldatan adam pişman olur ki senden ayrılıp onu seçemeyip seni aldatmayı seçmiş..
Neyse sen bilirsin de o adama nasıl güvenip çocuklarının babası yapacaksın ?

Back
X