aldatıldım!

Aşkından da ölsen affetmemelisin
İşyerinden çıkınca sorun çözülecek mi
Diğer işyerinde de kadınlar olacak
Nerede olduğunun önemi yok karakter önemli şey

ben hazmedemem
bence siz de hazmetmeyin oh paşamdaki rahatlığa bak ya
çok sinirlendim

unutabileceksen affet ama hemen evlenme yine de tekrar güvenini kazanması içn zaman lazım.

Bence affetme.Adam başkasına karşı ilgi duyabilmişse iliskinizde birşeyler eksilmiş demektir.Uzun sureli bir iliski oldugu icin bu normal olabilir.Ama bunu sizinle dengelemesi gerekirken dışarıya yönelmiş.Bu ilerde olabileceklerinde bir göstergesi olmalı sizin için.
Diyelim affetmek istiyorsunuz yine de önce bir ayrılın.Ilişkinin güvenli kollarından ayrılmak zorundasiniz her türlü,burada guvenli derken alıskanliğın verdigi güven demek istedim.Rahatınızı bozmadan olmaaaaz.Ayrılın ve bakalım gelecek mi zaten peşinizden??Ne kadar uğraşacak?Gerekirse aylarca sürünsün güven kazanmak için.Biraz cesaret!

Affedersen gel beni bir daha aldat, bak ben paşa paşa affediyorum demiş olursun. Ayrı şehirlerde olmak aldatmak için bulunmaz nimet bu arada.

Aldatılmış biri olarak söylüyorum..
Farkında mısınız sadece kadınla alakalı bir durum söz konusu değil kadını tanımadığınıza göre kadın sizi aldatmış olmuyor..
Belkide kadının sizden haberi bile yoktur..
Özür dileyerek söylüyorum ama bu bakış açınız kendinizi rahatlatmak için..
Aldatılmış ve affetmişsiniz tamam gönlünüz rahat değil ise bunu sadece kadına evli adam avcısı olarak bakmamalı eşinize bakmalısınız..
Zaten aldatan adamın pişman olacağı bellidir çünkü ne sizden vazgeçmemiş ne de yaşayacağı heyecandan da uzak durmuştur.. Sadece kadını, eşiniz pişman diye suçlayamazsınız..Eşinizi affetmiş olmanın bedelini de kadından çıkartamazsınız..

Yarım kalmışlıklar koyar arkadaşlar. 9 senelik evliyken aldatilmak o kadar koymaz. Bir hayali var yarim birakmak istemiyor. Tum mesele bu. Affedeceksin bu belli bisey affetme demenin anlami yok. Ama birak 1 ay dolansın pesinde tadını çıkar.

Bence suanda sende sevgi agir bastiror. Aslinda kim ne derse desin sen bilduginden sasmicaksin. Afedecek ama daha sonradan cok üzüleceksin. Inan bana benim kadar kimse sevmedi ayni seyleri hemen hemen yasadim ama ne yazikki adamlari anlamak pekde kolay degil. ilk firsat ta tekmeyi vuracak sana. Eldekini kaybetmeyi göze alamiyolar ki eldekide sen oluyosun. Yine yapacaktir affedinsans verdin bu erkeklerin bilinc altina yerlesiyor. Evlendikten sonra yaparsa ne olacak ona birsey olmaz olan sana olur geldugin yere dönersin hakli olmaktavfayda etmez. Yikildigin hayallerin le kalirsin su anda gözlerin kör olmus sanki aanliyorum seni vazgecnek hic kolay degil kurdugun hayallerinvar allah yardimcin olsun insallah cok mutlu olursun birdaha olmaz öyle seyler

Affetmek kolay geliyor ama birdaha güvenmek zor.

Kadin suclu... Oh ne güzel!!! Evet suclu ama ya esiniz? Size söz veren, sizinle evli olan, cocuklari olan? Nekadar kolay pismandi affettim kadin ödeyecek! Esiniz niye ödemiyor? Ne özelligi var? O kadindan daha suclu olan esiniz!!! Gerci bosa söylediklerim es affedilmis, gecmis olsun... Insallah bidaha bi kadin ayartmaz esinizi.. Pis kadinlar, tü kaka...

Not: aybd ye bu mesaj, konu ocinde konu olmus yaaa, bende diyom ne oluyor...

Eşini affettikten sonra kadınla işin ne daha, kadın bu işi kocanla yaptı sonuçta dimi, affedilmicek birsey ise kocanı neden affettin, kadının sana karşı bir sorumlulugu yok ki

neye karar verdin bilmiyorum ama iyi ki evli değilsin.Aldattığı ortaya çıkan erkeklerin en az %90 ı çok pişmandır ağlar zaten.aman aman bişey değil ki bu.O adamla yaşayacak olan sensin unuturum arkama bakmam güvenirim diyorsan affet.Fakat sevgi bi yere kadar götürür seni bence,o noktadan sonra üzülen sen olmazsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…