• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım....

Konunu ilk günden beri takip ediyorum. Bi kadın olarak bu kadar güçlü durmuş olmanı ve kendini bu kadar güzel ifade edebilmeni takdir ediyorum. Aldatılıp sırf senin suan icinde oldugun bosluktan korktuklari icin susan kadınlara "sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!" mesajı gibisin :) Umarım çok yakın zaman da çok daha mutlu olursun. Kendine iyi bak :)

Konunu ilk günden beri takip ediyorum. Bi kadın olarak bu kadar güçlü durmuş olmanı ve kendini bu kadar güzel ifade edebilmeni takdir ediyorum. Aldatılıp sırf senin suan icinde oldugun bosluktan korktuklari icin susan kadınlara "sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!" mesajı gibisin :) Umarım çok yakın zaman da çok daha mutlu olursun. Kendine iyi bak :)
Bu ne güzel bi yorum böyle gülümsettin :)) Teşekkür ederim inşallah mutlu olurumm buna çok ihtiyacım var :KK68:

Evlenmeyi düşünmüyomuşsunuz zaten.
O yüzden bence çok yıkılmazsınız kısa sürede toparlanırsınız.
Hep söylüyorum, erkeklerin hepsi aynı halt.
Sadece aynı halt olduklarını anlamak erkekten erkeğe göre zaman alıyor.
Geçmiş olsun en güzelini yapmışsınız.

Kendisi oldukça pişman, bişey yaşamamışlar bi kaç defa görüşmek ve o fotolar dışında!!!! Yani öyle söylüyo, bana olanı biteni anlattığını söyledi, kendisinin böyle bi huyu vardır nasıl diyim doğruyu anlatır ama hep bi acaba kalıyo tabi içimde. Ne kadar kısa süreli ve saçma sapan bişey yaşamış olsalarda içimdeki herşey yıkıldı işte...

Bi kaç defa görüşmüşler, öyle bi cafede vs oturmamışlar işten alıp eve durağa geçirmiş , o fotolaşma olayıda son olmuş zaten sonra biz barışmışız tamamen. Zaten kızlada konuşmuştum. Ama 3 haftalık bi muhabbet değilmiş aralarındaki 1hafta 10 günlük bişe. Ne fark eder gerçi.

Açık söyliyim bu duruşu sergilemekde kolay değilmiş. Bi mal gibiyim hayat akıyo zaman geçiyo vs ama böle bi yavan, bi yarım, bi sudan çıkmış balık gibiyim. Ve yoruldum, sıkıldım, bıktım şu durumın içinde olmaktan. Bi kere daha buluştuk o 13ncü sayfadan baya bi sonra, yazdı etti ben öfkemi kustum kurdumda kurdum. Sonra dedm bana enine boyuna anlat. Müge Anlı gibiydim Allah çarpsın öyle yerlerden öyle detaylar yakalamak, psikolojik analizler yapmakki kendimden korktum :)) O an neyle yüzleştim biliyomusunuz ben yaşamam gereken acıdan kaçıyorum, resmen korkuyorum ve kaçıyorum kafamı ve günü dolduruyorum resmen.

Hani barışıyım bitsin bu eziyet diyorum ama içimdeki herşey yıkılmış, yok yani yediremiyorum, ilacım o değil benim. Böyle bişeyi seçenek olarak göremiyorum.

Daha önce böyle bişey yapmadığını düşünüyorum-biliyorum, çünkü biz fazlaca iç içeydik. Yani gecenin 3nde de yanyana olurduk hep birlikteydik.. ve ben biraz dedektif gibiyimdir. Bunu hissettrmeden yaparım.

Öff böyleyim işte kızlar, içimi döktüm. Acayip derecede sıkıldım....

Güven gittimi gidiyor.. Artık hiçbişey eskisi olmaz en güzeli hayatına bakmak canım.. İnan tek ilaç zaman. Bir bakıcaksınki artık hiç aklına bile gelmiycek. İlk yolladığın uzun msjını sabırla okudum :) zaten normalde de hareketlerinden evlenilicek gbi durmuyo. Onu uyandırıp bu resimler ne dediğindeki tepkisi bile aptalca kurtarmışsın kendini boşver. Barışmayı asla düşünme 25 yaşındasın daha ne ki genciz yani bak yoluna gitsin en hayırlısı bu olur

Güven gittimi gidiyor.. Artık hiçbişey eskisi olmaz en güzeli hayatına bakmak canım.. İnan tek ilaç zaman. Bir bakıcaksınki artık hiç aklına bile gelmiycek. İlk yolladığın uzun msjını sabırla okudum :) zaten normalde de hareketlerinden evlenilicek gbi durmuyo. Onu uyandırıp bu resimler ne dediğindeki tepkisi bile aptalca kurtarmışsın kendini boşver. Barışmayı asla düşünme 25 yaşındasın daha ne ki genciz yani bak yoluna gitsin en hayırlısı bu olur
Teşekkür ederim okuduğun için. Kesinlikle haklısın ama sanırım hala sevdiğim için, şu anda yeniden sevme ve yeniden sevilme fikri o kadar uzakki. Hani onun başka benim başka bi hayat kurduğunu ve başkalarıyla bi yol çizdiğimizi başkalarını sevdiğimizi düşündüğümde bu bana acayip saçma geliyo ve üzüntü veriyo bana. Böyle araya sıkışmış kalmış gibi hissediyorum. Evet eminim bu süreç normal... ve denildiği gibi zaman, zamannnnn, zamannnnn herşeyin ilacı.... Zaten doğamızda var unutmak, yaşadıklarımıza adapte olmak, ölüme bile alışıyoruz....

• Beğen
Reactions: KV_
*son gelişmeler sayfa 13

Bana bu forumda yorumlarımdan az çok aşina olanınız vardır. Öğrendiğim günden beri aslında buraya yazmak vardı aklımda ama anlatmak bile o kadar zor geliyo ki.

Çok toparlayarak yazabilceğimi sanmıyorum. Sanırım biraz desteğinizi alıp, içime az olsun su serpebilmek niyetindeyim. Heleki bu aldatıldım başlığının altına yazıyor olmam inanın aklım almıyor. Hiç bi insana yüzde yüz güvenmem bunu doğru bulmam fakat beklemiyordum öyle diyim... Konuya girebildiğim kadar gireyim en iyisi. Anlatmak ne kadar zor gelsede.

25 yaşımdayım. Ve 10 yıllık bi ilişkin var. Aynı apartmanda oturuyoruz zaten ilişkimiz böyle başladı. Yani gözümüzü birbrimizle açtık. Ve bundan çok memnundum. Hani böyle biriyim ben arkadaşlarım, dostlarım, sevgilim ömürlüktür gözümde ve hep onlar olsun bana yeter.

Mükemmel bi ilişkimiz yoktu, sıkıntılar vardı, ikimizinde baskın karekterler oluşu bizi zorlasa da, kopamıyorduk. Alışkanlık değildi aramızda ki onu belirtmek isterim. 1 gün görüşemesek bi şekilde mutlaka görüşürdük. İkimizde ilgiyi seven insanlarız, ilişkimizde en sevdiğim kısmı aramızdaki ilgi yoğunluğu. Ayrı ayrı bile oturamak istemezdik. Kendimi onunla olan ilişkimde değerli ve özel hissettim gerçekten. Anlatmıcam diyorum baya ballandıra ballandıra anlattım be. Ek bi not daha, tabi bütün aileler vs biliyodu bizi.

Şunuda belirtmek isterimki evliliği düşünebilceğim bi ilişki değildi. Çünkü sinirli yapısına katlanamıyordum. Bende sakin biri değilim fakat kendimi baya bi törpüledim. Kavga anında çok kabalaşırdı çoğu zaman. Ve en lanet ettiğim özelliği, suçlu bile olsa herşeyde yaptığı her yanlışta psikolojik olarak bana saldırması. Ve kendi yaptığı herşeyde beni suçlaması. Bunlar gerçekten dayanılmaz kısımlardı. Aileme karşı her zaman saygılı oldu, bende aynı şekilde. Başka ne anlatabilirim bilmiyorum. Çok inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Genelde ayrılık sebeplerimiz hep onun yüzünden olurdu oda taş çatlasın 15 gün 1 ay. Sonra yana yakıla birbirimize koşardık bu hep böyleydi.

Şimdi az çok ilişkim hakkında fikriniz var, en güzeli şuydu bibrimize sadık oluşumuz(du), içim o kadar rahattiki ona dokunurken. Offf

Neyse asıl konuya geleyim direk olayı anlatıcam. Ctesi gecesi bizim gibi 10 senelik arkadaşlarımzla toplanıp aramızda evli olan çiftin evinde kalıcaktık. Ha bu arada ortalama 1 aydır kötüydük ayrıydık, fakat olayımız şuydu birbrimize tripliydik gün içinde ya kavga ediyoduk, ya özledim vs diyoduk ya nerdesin napıyosun. Yani sürekli iletişim halindeydik. Babalar gününde ona hediye aldım. Oda bana anneler gününde almıştı. Hediyesini vermiştim sarılıp yatmıştık vakit geçirmiştik vs. Kuzenim gelmişti, bize geldi yine vakit geçiridik. Birbirimizi özlediğimizi söylüyoduk yani iletişim hiç kopmadı.
Ama bişiler vardıki çok saçma sapan beni kırıyodu, ben kendime karıştırmıyormuşum, dik başlıymışım, bana bunları söyleyip hakaret ediyodu. 1 aydır kötü olmamızın sebebi buydu. Off kusura bakmayın toparlayamıyorum, siz sordukça detay veririm.

En son tamemen barıştık, biz ayrı olmalayım biz kötü olmayalım, seni çok özlüyorum vs tarzı konuşmalarından sonra tamamen barıştık ve o gece arkadaşlarımızda kalıcaktık. Eve gelmişti uyuya kalmış teli kapalı. Öptüm uyandırmaya çalıştım uyanmadı. Şarjdaki telefonunu açtım size yemin ederim resmen o an bişi hissettim ve direk whatsapp galerisine girdim. Ve bi kızın ona attığı çamaşırlı resimleri, onun kıza attığı resimleri. İşin kötüsü tamamen barıştğmz kadir gecesi yakınlaşmıştık.. sonra whatsappa girdim konuşmalarının bi kısmını okudum. Yaşadığım şoku acıyı anlatamama gerek varmı? Uyandırdım hemen başka bi odaya çektim beni aldatmışsın inanamıyorım nasl yaptın ya dedm ama zangır zangır titriyorum. Kızın numarasını ekran resmi alıp kendime attm direk. Sana hesap mı vericem gerizekalı dedi. Kalktım hemen yanından ablası annesi mutfaktaydı böle şok halinde onlara söyledim şok oldular yapmaz diyolar, söyledim işte yukarı çıktım eve. Annem babam yok be saçmalama o yapmaz diyolar. Onlarada söyledim gördüklerimi. Hepsinin ben gibi içlerinin yandığınu hisettim inanın... hemen kızı aradım. Dedm böyle böyle bana ne olup bittiğini anlatırmısın, senden öğrenmek istiyorum dedim. Kız 3 haftadr konuştuklarını ama son 1 haftadr daha yakın olduklarını, ismen 1 buçuk senedir biliyodum zaten dedi. 1 kere görüştük dedi. Seninle tamamen bittiğini ve hiç konuşmadğınızı söyledi ben seni çok sordum dedi. Senin her ayrılıkda birileriyle konuştuğunu falan anlattı dedi. İnanılmaz ya... Benimkinin iş yerinden bi kadın ayarlamış kızı buna.

Çok uzun oldu biliyorum ama devam edicem. O gece o gruptaki arkadaşlarımdan biri çocukluk arkadaşım onda kaldım. Evli olan arkadaşımız geldi. Zaten yere göğe sığamıyorum yemeden kesildim uyku deseniz haram.

Bana bi dünya mesaj arama, beni suçluyo deli gibi resmen ben özür dilicem nerdeyse. biz bitirmiştik!!!! Diyo. Ben denedim olmadı Özür dilerim diyo, ıvır zıvır işte. Erkeklerde onunla buluşmuşlar pişmanım yalvarıcam ben onsuz yapamam demiş. Zerre umrumda değildi o gece görüşmek istedi falan. Aşırı bi dengesiz, zaten fixtir ilk saldırır sonra yalvarır. Şimdi saldırı evresindeyiz... dedimki 3 haftada ne ara ayarladın ne ara konuştun biz hiç kopmadk kaç defa görüştük ettik, yani sürekli konuşuyoduk ya. Ne ara ne ara yani. Bence beni o kız için bahaneyle aramıza mesefa soktı çünlü takvim hesabı uymuyo... o fotoğraflar anladığın gibi değil ben senden başkasını istemedim diyo, bende ver teli sildiğin tüm konışmaları geri yükletiyim eğer sandığım gibi değilse ben özür dilerim dicem yazdım. Direk beni postalıyo, senin beynin hep böyle pislikti seninle konuşanda hata falan :)) ha bu arada 3 kez görüşmüşler, dışarı çıktığını görüyodım benim aldığım gömleği giyiyodu yakışmış falan yazıyodum, dedm o gün onamı gidiyodun ya dedim. Hayır diyo kesin yalan... herkesi biz ayrıydık ben o yüzden yaptım unutmak istedim, ben onu aldatmam diye bi ikna çabasında.

Daha hiç yüz yüze gelmedim ve istemiyorum asla. Sağolsun ablası öyle bi destek olduki bana. O kıza biz barıştık onsuz yapamam demiş, tamamen barıştğmz günde söylücekmiş bunu arkadaşlara vs öle söylemiş. Ne kadar doğruysa artık zaten zerre önemi yok.

Olay olalı bi kaç gün oldu sürekli bi ağlama krizleri, yani buna şükür insanlar neler yaşıyo. Beniö bu derdim ne ki, asla hayatın sonu değil ama çok aşırı canım yanıyo. Tek istediğim bu acıyı söküp atmak. Yaşım çok genç evli vs değilim sağlıklıyım şükür edicek çok şeyim var ama canım çok yanıyo, nefes alıp verirken yüreğimin yandığını hiasediyorum. Asla kendimi salcak bi kız değilim. Arkadaşlar zaten hiç yalnız Bırakmadılar. Herkes şok geçirdi aynı ben gibi. Herkese biz ayrıydık bitmişti diye yalan söylüyo ya bana bile, diyorımki sen hem benimle hem onunla konuştun şizofrenmisin ya. Dediği gibi olmuş olsaydı bile yinede bu yaptığı adilik resmen. Şu klasik laf vardır ya ne yalan söyliyim bende de oluştu, ben ki spor yapan fit bakımlı bi kız, ulen nasl bi kızla aldatıldım ederim bumuydu be dedim :)))

Bir destan yazdığımın farkındayım. Ne derece size düzgün anlatabildim bilmiyorum, umarım anlarsınız ve okuyabilirsiniz..

Ben kadir gecesinde yakinlastikta kaldım yaa. Kadir gecesini belirtme barii. bence aayrılmak en iyisi

Kesinlikle öyle gerçekten güzel teselli veriyosun kendine:) biçok insan bunu yapamıyo dediğin gibi ölüme bile alışıyor insan.. Ben şuan evliyim ama bekarken çokk sevdiğim bir insan olmuştu dediğin gibi aynı apartmandaydık bizde 4 yıl çıktık ve sonum seninki gibiydi acıdan nefes alamıyor gbi oluyordum günlerce aylarca ağladım unutamadım ama hep içimde yaşadım asla muhattap olmadım onunla çok zordu konuşamamak özlem ayrı bi bastırıyo zaten ama bak hepsi geçti ve şuan evliyim hiçbi şekilde aklıma gelmiyo sadece sana bi örnek olsun diye anlattm cnm

Evlenmeyi düşünmüyomuşsunuz zaten.
O yüzden bence çok yıkılmazsınız kısa sürede toparlanırsınız.
Hep söylüyorum, erkeklerin hepsi aynı halt.
Sadece aynı halt olduklarını anlamak erkekten erkeğe göre zaman alıyor.
Geçmiş olsun en güzelini yapmışsınız.
Aynen

Kesinlikle öyle gerçekten güzel teselli veriyosun kendine:) biçok insan bunu yapamıyo dediğin gibi ölüme bile alışıyor insan.. Ben şuan evliyim ama bekarken çokk sevdiğim bir insan olmuştu dediğin gibi aynı apartmandaydık bizde 4 yıl çıktık ve sonum seninki gibiydi acıdan nefes alamıyor gbi oluyordum günlerce aylarca ağladım unutamadım ama hep içimde yaşadım asla muhattap olmadım onunla çok zordu konuşamamak özlem ayrı bi bastırıyo zaten ama bak hepsi geçti ve şuan evliyim hiçbi şekilde aklıma gelmiyo sadece sana bi örnek olsun diye anlattm cnm
Gerçekten mi sizde mi bu sebepten bitirdiniz? Ne kadar sürede toparladın taamamen söküp attın?

• Beğen
Reactions: KV_
Gerçekten mi sizde mi bu sebepten bitirdiniz? Ne kadar sürede toparladın taamamen söküp attın?

Gerçektende canım kolay oldu dersem yalan söylerim ama şimdi iyiki olmamış diyorum hiçbi zaman kafandan çıkaramaZsın yaptğını ve şunu unutmaki bir kez yapan birkez daha yapar. Tam olarak hatırlamıyorum süreyi ama çok güçlü duruyodum dışardan sadece yatağa girince çok ağlardım oda patlaması oluyodu ortak arkadaşlarımızın çoğundan sıyrıldım hiç onunla ilgili konuşmadım zorda olsa ona patlamadım bile tam 1 sene peşimde koştu umrumda bile olmuyordu hiç muhattap olmuyordum bile böyle böyle unuttum illaki içimde bi acı oluyodu ama ketum bi dıruş sergiledim o bni aldattı bn bunu haketmemiştm hiç o yüzden hep mutlu görünmye çalştm gurur yapıyodum bni aldatan biri için üzülmeyi

Gerçektende canım kolay oldu dersem yalan söylerim ama şimdi iyiki olmamış diyorum hiçbi zaman kafandan çıkaramaZsın yaptğını ve şunu unutmaki bir kez yapan birkez daha yapar. Tam olarak hatırlamıyorum süreyi ama çok güçlü duruyodum dışardan sadece yatağa girince çok ağlardım oda patlaması oluyodu ortak arkadaşlarımızın çoğundan sıyrıldım hiç onunla ilgili konuşmadım zorda olsa ona patlamadım bile tam 1 sene peşimde koştu umrumda bile olmuyordu hiç muhattap olmuyordum bile böyle böyle unuttum illaki içimde bi acı oluyodu ama ketum bi dıruş sergiledim o bni aldattı bn bunu haketmemiştm hiç o yüzden hep mutlu görünmye çalştm gurur yapıyodum bni aldatan biri için üzülmeyi
Son bi soru sorsam sen nasıl öğrendin aldatıldığını? Benzer hikayeler çok ilgimi çekiyo..

Son bi soru sorsam sen nasıl öğrendin aldatıldığını? Benzer hikayeler çok ilgimi çekiyo..

Sorabilirsin istediğin kadar, oda biz küs olduğumuz zaman konuşmuş bende telefondan öğrendim o zaman whatsap falan yoktu ama kız msj atmıştı ben yanındayken bide çiçek fln alıp gelmiş yanıma değerimi anladı demekki o kızla konuşurken yada suçluluk duygusuyla mesela bni aldattğı kızın adı duygu idi ilk zmnlar hiç bu ismi yazmayı bırak ağzıma bile almıyosum hislerim derdim duygularım diyemezdm amaan zamanla en ufak bişey kalmıyo eşimlede gayet severek evlendim çok şükür:)

Sorabilirsin istediğin kadar, oda biz küs olduğumuz zaman konuşmuş bende telefondan öğrendim o zaman whatsap falan yoktu ama kız msj atmıştı ben yanındayken bide çiçek fln alıp gelmiş yanıma değerimi anladı demekki o kızla konuşurken yada suçluluk duygusuyla mesela bni aldattğı kızın adı duygu idi ilk zmnlar hiç bu ismi yazmayı bırak ağzıma bile almıyosum hislerim derdim duygularım diyemezdm amaan zamanla en ufak bişey kalmıyo eşimlede gayet severek evlendim çok şükür:)
İnanamıyorım o kadar benzer ki yaşadıklarımız gerçekten etkilendim

İnanamıyorım o kadar benzer ki yaşadıklarımız gerçekten etkilendim

O yüzden cvp yazdım konuya:) en değerli sensin bunu unutma, hiçbir zaman içinde kalan bi yarayla mutlu olamazsın. Böyle bir durumda en güzeli sana yaptığı haksızlığı düşünüp unutmak. Kızın ne hallerini görmüş resimdede olsa nebliyim ya bn çok kurardım kafamda zaten zamanında kura kura bitirdim :) hepsi geçiyor inan ki bak güçlü ol. Onu sevende sendin unutanda sen olucaksın.. Bu kapı kapandı daha güzeli açılır inşallah

Böyle karakter yoksunu birini sakın affetmeyin. Bir kere yapan gene yapar. Siz affederseniz daha da yüzsüzleşecek, ne yaparsam yapayım eninde sonun da beni affedecek düşüncesi olacak.
Uzun yıllar birlikteymişsiniz her an yan yanaymışsınız ama bir gerçek var sizi aldatması. Acınızı çekin ama asla geri adım atmayın. Sizin her yerden engellemeniz gerekiyor bu şahsı tekrar görüşmek gibi bir hata da yapmamanız lazım.

Back
X