• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım....

İçimde, fikrimde hiç keşke herşey eskisi gibi olsa diye bi istek yok. Bana bunu yapabilcek biriyse zaten iyiki olmuş, iyiki bitmiş. Ne olursa olsun bunu yaşatmıcaktı bana.

Ama çok içim sıkılıyo, bi adapte olamadım sanki, kabullendim aslında ama, değişik bi duygu. Bu acıyı hiç çekmek istemiyorum ve bu daha çok canımı sıkıyo.

Miğdem hiç bişeyi almıyo, hergün kilo kaybı yaşar mı insan ya. Biliyorum hepsi bi süreç hepsi geçicek ve beni mutlu eden şeyler olucak hayatımda. Ama işte......

Ya bu herkesin kendi karakteri canım mesela ben beni kıran birine bile uzun süre dargın kalamıyorum hemen affediyorum. Allah hakkımı helal etmeyeceğim affedemeyeceğim şekilde beni mahveden birini çıkartmasın karşıma.O anki ruh haline bağlıdır belkide yaşamadan da bilinmez.
Benimde en sevmediğim huyum bende hemen yumuşarım hiç küs kalamıyorum ben.

Aa ben evli sanıyordum, evet hemen ayrıl ondan.

Hadsize bak. Bir de hesap mı vereceğim diyor..
Hadsiz ki ne hadsiz resimli sözlüğe hadsiz kelimesinin karşısına bu adamın resmini koysalar cuk oturur yani gerçi ona yakışacak daha çoooook sıfat varda ban yemekte var işte

Hadsiz ki ne hadsiz resimli sözlüğe hadsiz kelimesinin karşısına bu adamın resmini koysalar cuk oturur yani gerçi ona yakışacak daha çoooook sıfat varda ban yemekte var işte

Ya çok alakasız olacak ama şu yazdığınız mesaj bana deja vu yaşattı :KK57: Cümleyi okurken devamında ne geleceğini biliyordum resmeno_O

@Has nicktir çok güzel bir konuşma yapmışsın, bence seni kaybettiğini acı bir şekilde idrak etmeye başladı o h.yar.

Bugün kötü olursun, yarın iyi. Ağla rahatla, film izle, oyun oyna, arkadaşlarınla buluş.. Böyle böyle atlacaksın.

Ya çok alakasız olacak ama şu yazdığınız mesaj bana deja vu yaşattı :KK57: Cümleyi okurken devamında ne geleceğini biliyordum resmeno_O

@Has nicktir çok güzel bir konuşma yapmışsın, bence seni kaybettiğini acı bir şekilde idrak etmeye başladı o h.yar.

Bugün kötü olursun, yarın iyi. Ağla rahatla, film izle, oyun oyna, arkadaşlarınla buluş.. Böyle böyle atlacaksın.
Hmm değişik Bi durummuş gerçekten bu tarz cümleleri forumda sık sık görüyorsundur belki malum biz böyle öküzleri burada çok görür olduk

Bu ilişkide çok şey tükenmiş. 10 yıllık bir sevgililik olmamalı. İyi olmuş bitmesi. Yeni başlangıçlara, yeni umutlara merhaba...

Bu bayram sizin için yeni bir hayatın başlangıcı olsun.

Bu ilişkide çok şey tükenmiş. 10 yıllık bir sevgililik olmamalı. İyi olmuş bitmesi. Yeni başlangıçlara, yeni umutlara merhaba...

Bu bayram sizin için yeni bir hayatın başlangıcı olsun.
Aha da buldum seni ama sende cakmamarliyn değilsin

Evl
Canım sağol yinede okumuşsun. Bu olay olmasa biz daha kopmazdık heralde, herkesin dediği siz bu işin sonunda evlenceksiniz sizi ayrı düşünemiyoruzdu. Dediğin gibiiiii bu benim bahanem olsun.. ama içim acıdı, bu kadar aşağılıkça olmasaydı bari.
Evlendikten sonra olsaydı napardın.....Allahım yardımcın olmuş gerçek yüzünü yol yakınken görmüşsün....ne mutlu sana

Bende evlisin de aldatildin sandım. Bekar misin. Ne uzuluyosun bırak gitsin kurtuldum evli omadigina sukür et. O yıldır bi erkekle iyi sabirloymisin

Uzucu tabiki fakat ben olsam degil gidip parkta oturmak yuzune tukurmem bile.o iğrenç insan sevgilisi varken gidip başka kizlari arzulamiş istemiş ve faaliyete de geçirmiş.bu dakkadan sonra yok tarihti gomlekti bunlarin ne onemi olabilir şuan tek bi gerçek var ve kim bilir bilmedigin neler var o kadar yumuşaksin ki biçak gibi kesmen hiç ama hiç yuz goz olmaman gerekirdi cunku yine sen kaybedersin.bence 'kendini salacak bir tip' olmasan bile her saglikli insan gibi git kapat kendini acini yaşa sonra zaten gecicek evet sormak istediklerin var merak icini kemiriyo ama bunu onla konustugun anda bi duruşun kalmaz.sen gidip onla bulusarak attigi mesaja cevap vererek falan zaten onu kaybetmeyi goze almadigini gosteriyosun. eger kararin netse tum iletişimini kesinlikle koparman gerekir.onuruna gururuna kişiligine yapilmiş bu hainligi pisligi asla asla kabullenmemen gerekir bana gore.

Ben seni evli sanıyordum yazılarından öyle bir izlenim oluşmuştu. Hakkında hayırlısı olsun ancak komşusunuz ve senin ailen dahi ilişkinizin ciddiyetinin farkında aynı apartmanda ne kadar uzak kalırsınız aile felan derken mutlaka tekrar bir muhabbet oluşacaktır bilemedim!! Ayrıca sevgilin rahat gibi bağışlanacak bir durumu yok affetme ve imkanın varsa oradan uzaklaş.....

Barışsan bile hayatı hem kendine hem ona zehir edersin.acaba şu an nerde....acaba kimden mesaj geldi....acaba kiminle konuştu....acaba.....acaba....acaba.....emin ol hep kavga hep kavga.....hep bir şüphe....:skandal:

Back
X