Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sağol yinede okumuşsun. Bu olay olmasa biz daha kopmazdık heralde, herkesin dediği siz bu işin sonunda evlenceksiniz sizi ayrı düşünemiyoruzdu. Dediğin gibiiiii bu benim bahanem olsun.. ama içim acıdı, bu kadar aşağılıkça olmasaydı bari.Hakkattend3 normalde cok sabirliyim omurum ama destaninda destani anammmm aralari atlayarak okudum .kusura bakma.... zaten sinirli evliligi dusunmuyorum dedigin adamla yas 25 daha da oyalanma ....bahanesi olmus yoluna bak derim ....
Bana bu forumda yorumlarımdan az çok aşina olanınız vardır. Öğrendiğim günden beri aslında buraya yazmak vardı aklımda ama anlatmak bile o kadar zor geliyo ki.
Çok toparlayarak yazabilceğimi sanmıyorum. Sanırım biraz desteğinizi alıp, içime az olsun su serpebilmek niyetindeyim. Heleki bu aldatıldım başlığının altına yazıyor olmam inanın aklım almıyor. Hiç bi insana yüzde yüz güvenmem bunu doğru bulmam fakat beklemiyordum öyle diyim... Konuya girebildiğim kadar gireyim en iyisi. Anlatmak ne kadar zor gelsede.
25 yaşımdayım. Ve 10 yıllık bi ilişkin var. Aynı apartmanda oturuyoruz zaten ilişkimiz böyle başladı. Yani gözümüzü birbrimizle açtık. Ve bundan çok memnundum. Hani böyle biriyim ben arkadaşlarım, dostlarım, sevgilim ömürlüktür gözümde ve hep onlar olsun bana yeter.
Mükemmel bi ilişkimiz yoktu, sıkıntılar vardı, ikimizinde baskın karekterler oluşu bizi zorlasa da, kopamıyorduk. Alışkanlık değildi aramızda ki onu belirtmek isterim. 1 gün görüşemesek bi şekilde mutlaka görüşürdük. İkimizde ilgiyi seven insanlarız, ilişkimizde en sevdiğim kısmı aramızdaki ilgi yoğunluğu. Ayrı ayrı bile oturamak istemezdik. Kendimi onunla olan ilişkimde değerli ve özel hissettim gerçekten. Anlatmıcam diyorum baya ballandıra ballandıra anlattım be. Ek bi not daha, tabi bütün aileler vs biliyodu bizi.
Şunuda belirtmek isterimki evliliği düşünebilceğim bi ilişki değildi. Çünkü sinirli yapısına katlanamıyordum. Bende sakin biri değilim fakat kendimi baya bi törpüledim. Kavga anında çok kabalaşırdı çoğu zaman. Ve en lanet ettiğim özelliği, suçlu bile olsa herşeyde yaptığı her yanlışta psikolojik olarak bana saldırması. Ve kendi yaptığı herşeyde beni suçlaması. Bunlar gerçekten dayanılmaz kısımlardı. Aileme karşı her zaman saygılı oldu, bende aynı şekilde. Başka ne anlatabilirim bilmiyorum. Çok inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Genelde ayrılık sebeplerimiz hep onun yüzünden olurdu oda taş çatlasın 15 gün 1 ay. Sonra yana yakıla birbirimize koşardık bu hep böyleydi.
Şimdi az çok ilişkim hakkında fikriniz var, en güzeli şuydu bibrimize sadık oluşumuz(du), içim o kadar rahattiki ona dokunurken. Offf
Neyse asıl konuya geleyim direk olayı anlatıcam. Ctesi gecesi bizim gibi 10 senelik arkadaşlarımzla toplanıp aramızda evli olan çiftin evinde kalıcaktık. Ha bu arada ortalama 1 aydır kötüydük ayrıydık, fakat olayımız şuydu birbrimize tripliydik gün içinde ya kavga ediyoduk, ya özledim vs diyoduk ya nerdesin napıyosun. Yani sürekli iletişim halindeydik. Babalar gününde ona hediye aldım. Oda bana anneler gününde almıştı. Hediyesini vermiştim sarılıp yatmıştık vakit geçirmiştik vs. Kuzenim gelmişti, bize geldi yine vakit geçiridik. Birbirimizi özlediğimizi söylüyoduk yani iletişim hiç kopmadı.
Ama bişiler vardıki çok saçma sapan beni kırıyodu, ben kendime karıştırmıyormuşum, dik başlıymışım, bana bunları söyleyip hakaret ediyodu. 1 aydır kötü olmamızın sebebi buydu. Off kusura bakmayın toparlayamıyorum, siz sordukça detay veririm.
En son tamemen barıştık, biz ayrı olmalayım biz kötü olmayalım, seni çok özlüyorum vs tarzı konuşmalarından sonra tamamen barıştık ve o gece arkadaşlarımızda kalıcaktık. Eve gelmişti uyuya kalmış teli kapalı. Öptüm uyandırmaya çalıştım uyanmadı. Şarjdaki telefonunu açtım size yemin ederim resmen o an bişi hissettim ve direk whatsapp galerisine girdim. Ve bi kızın ona attığı çamaşırlı resimleri, onun kıza attığı resimleri. İşin kötüsü tamamen barıştğmz kadir gecesi yakınlaşmıştık.. sonra whatsappa girdim konuşmalarının bi kısmını okudum. Yaşadığım şoku acıyı anlatamama gerek varmı? Uyandırdım hemen başka bi odaya çektim beni aldatmışsın inanamıyorım nasl yaptın ya dedm ama zangır zangır titriyorum. Kızın numarasını ekran resmi alıp kendime attm direk. Sana hesap mı vericem gerizekalı dedi. Kalktım hemen yanından ablası annesi mutfaktaydı böle şok halinde onlara söyledim şok oldular yapmaz diyolar, söyledim işte yukarı çıktım eve. Annem babam yok be saçmalama o yapmaz diyolar. Onlarada söyledim gördüklerimi. Hepsinin ben gibi içlerinin yandığınu hisettim inanın... hemen kızı aradım. Dedm böyle böyle bana ne olup bittiğini anlatırmısın, senden öğrenmek istiyorum dedim. Kız 3 haftadr konuştuklarını ama son 1 haftadr daha yakın olduklarını, ismen 1 buçuk senedir biliyodum zaten dedi. 1 kere görüştük dedi. Seninle tamamen bittiğini ve hiç konuşmadğınızı söyledi ben seni çok sordum dedi. Senin her ayrılıkda birileriyle konuştuğunu falan anlattı dedi. İnanılmaz ya... Benimkinin iş yerinden bi kadın ayarlamış kızı buna.
Çok uzun oldu biliyorum ama devam edicem. O gece o gruptaki arkadaşlarımdan biri çocukluk arkadaşım onda kaldım. Evli olan arkadaşımız geldi. Zaten yere göğe sığamıyorum yemeden kesildim uyku deseniz haram.
Bana bi dünya mesaj arama, beni suçluyo deli gibi resmen ben özür dilicem nerdeyse. biz bitirmiştik!!!! Diyo. Ben denedim olmadı Özür dilerim diyo, ıvır zıvır işte. Erkeklerde onunla buluşmuşlar pişmanım yalvarıcam ben onsuz yapamam demiş. Zerre umrumda değildi o gece görüşmek istedi falan. Aşırı bi dengesiz, zaten fixtir ilk saldırır sonra yalvarır. Şimdi saldırı evresindeyiz... dedimki 3 haftada ne ara ayarladın ne ara konuştun biz hiç kopmadk kaç defa görüştük ettik, yani sürekli konuşuyoduk ya. Ne ara ne ara yani. Bence beni o kız için bahaneyle aramıza mesefa soktı çünlü takvim hesabı uymuyo... o fotoğraflar anladığın gibi değil ben senden başkasını istemedim diyo, bende ver teli sildiğin tüm konışmaları geri yükletiyim eğer sandığım gibi değilse ben özür dilerim dicem yazdım. Direk beni postalıyo, senin beynin hep böyle pislikti seninle konuşanda hata falan :)) ha bu arada 3 kez görüşmüşler, dışarı çıktığını görüyodım benim aldığım gömleği giyiyodu yakışmış falan yazıyodum, dedm o gün onamı gidiyodun ya dedim. Hayır diyo kesin yalan... herkesi biz ayrıydık ben o yüzden yaptım unutmak istedim, ben onu aldatmam diye bi ikna çabasında.
Daha hiç yüz yüze gelmedim ve istemiyorum asla. Sağolsun ablası öyle bi destek olduki bana. O kıza biz barıştık onsuz yapamam demiş, tamamen barıştğmz günde söylücekmiş bunu arkadaşlara vs öle söylemiş. Ne kadar doğruysa artık zaten zerre önemi yok.
Olay olalı bi kaç gün oldu sürekli bi ağlama krizleri, yani buna şükür insanlar neler yaşıyo. Beniö bu derdim ne ki, asla hayatın sonu değil ama çok aşırı canım yanıyo. Tek istediğim bu acıyı söküp atmak. Yaşım çok genç evli vs değilim sağlıklıyım şükür edicek çok şeyim var ama canım çok yanıyo, nefes alıp verirken yüreğimin yandığını hiasediyorum. Asla kendimi salcak bi kız değilim. Arkadaşlar zaten hiç yalnız Bırakmadılar. Herkes şok geçirdi aynı ben gibi. Herkese biz ayrıydık bitmişti diye yalan söylüyo ya bana bile, diyorımki sen hem benimle hem onunla konuştun şizofrenmisin ya. Dediği gibi olmuş olsaydı bile yinede bu yaptığı adilik resmen. Şu klasik laf vardır ya ne yalan söyliyim bende de oluştu, ben ki spor yapan fit bakımlı bi kız, ulen nasl bi kızla aldatıldım ederim bumuydu be dedim :)))
Bir destan yazdığımın farkındayım. Ne derece size düzgün anlatabildim bilmiyorum, umarım anlarsınız ve okuyabilirsiniz..
Zaten benim böyle bi insanla ne işim olurki. Herkes kendine yakışanını yapar. Ama gerçekten hiç hak etmedim ya bi hazımsızlık var ki sorma. Gerçi kim hak ederHas nicktir be.
Bitirmiştik diyo ya bitirsin defolup gitsin. Sana yaşattığı kötü şeyleri düşün telefonunu da engelle görme arama ve mesajlarını.
Saol canım başkasına iç geçiren adam bana dokunamaz hayatımda olamaz. Miğdemi bulandırdı pislikPostayı koymakla iyi etmissin. Diyecek bur şey bulamadım.
Ya herkesin hayatında bişey olur ya benimde buymuş diyorum. Allah başka şeylerle sınamasın. Buna şükür. Belki vardır bi hayır, ilerde iyiki bitmiş derim dimiişte bunlar hep travma.. zor bi süreç..kararlı ol, uzaklaş kafa dağıtacak şeyler yapmaya çalış.. çok geçmiş olsun..
Öyleydi gerçekten aradaki saygıyı koruma özürlüydü resmenOkudumm off içim şişti bu herifi direkt postala bu adamdan bir cacık çıkmaz aşırı cıvık konuşmaları var !
Ya herkesin hayatında bişey olur ya benimde buymuş diyorum. Allah başka şeylerle sınamasın. Buna şükür. Belki vardır bi hayır, ilerde iyiki bitmiş derim dimi
Yani onada yazdım kendinden başkasını kandıramazsın bu şekilde diye. Allah.ndan bulsun benim çok canım yandı.Geçmis olsun canım şu biz ayrıydık hikayesini erkekler hep kullanıyor ama 10 yıllık bir ilişkide öyle 1 aylık bir ayrılmada bu aldatmaya girer heleki barıştıysanız
Tek diyeceğim şey affetme gitsin ötekiyle takılsın daha çook yalvarır![]()
Umarım taşınır giderler...Hödük ! Ustemi cikiyo bide. Ay inanmyorum ya. Pes pese gelmis hepsi. Insallah cabucak toparlanrsin birde ayni apartmanda olmak zor olmucakmi?