- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatmamış o beni öyle diyo bide. Ya en çok koyan eğer o kızla olduğunu bilsem hayatta bana dokunmasına öpmesine izin vermezdim pislik resmen bu kısma deliriyorum en çok. Başkasına iç geçiren aşşağılık bana yaklaşamaz. Bana diyoki kafanda kuruyosun kendinide benide üzme, kafamda kuruyomuşum.... Ben lafları sayıncada seni insan yerine koyup konuşanda hata diyo. Hasta gözüyle bakıyorum inan.Ya harbi kansızmış yalnız sen uçkur sevdasına onca yılı bi çırpıda ......siz
Başka hangi gözle bakabilir ki insan bu lüzumsuza yağ gibi üste çıkma peşinde ama olabilecek en aptalca şekilde doğrusu acınası bi tipAldatmamış o beni öyle diyo bide. Ya en çok koyan eğer o kızla olduğunu bilsem hayatta bana dokunmasına öpmesine izin vermezdim pislik resmen bu kısma deliriyorum en çok. Başkasına iç geçiren aşşağılık bana yaklaşamaz. Bana diyoki kafanda kuruyosun kendinide benide üzme, kafamda kuruyomuşum.... Ben lafları sayıncada seni insan yerine koyup konuşanda hata diyo. Hasta gözüyle bakıyorum inan.
Evet bende öyle bakmaya çalışıyorum olaya bana böyle bişey lazımdı silip atabileyim. Yani içim o kadar karışık ki, tek demediğim şey şu oldu keşke yapmasaydı biz devam etseydik.. bunu hiç demedim. Nasıl yapar dedim, nasıl içi aldı dedim, bana bu kazığı nasıl atar dedim, bunu hak etmedim bu kadar aşşağılıkça bitmeseydi dedim. Ama keşke öğrenmeseydim bilmeseydim demedim. Çok çevrim içi takılıyodu ya diyodum ki bi insan neden bu kadar çevrim içi takılır, bana geç yazıyodu falan. Sordum sana bakıyodum, işte şunla bunla konuşuyodum dedi. O galeriye girerken telefonun, böyle bişey görceğimi bişey çıkıcanı yemin ederim hissettim. Resimleri kendime atıp kızı rezil etmek vardı aslında aklımda. Ama o an hızlı hızlı baktım aşağılara inmedm bile çünkü canım öyle bi yandıki gözümün önünden gitmez hafızama kazınır, takarım kendimi yer bitiririm diye yapmadım. Bide o kadar çirkin ki ya diyorum bundan mı haz aldın ya benim öyle vucudüm olucak ben kendim bakmam yani. Takıntılıyımdır kendime düşkünümdür çünkü.demek ki yeni bir sayfa açman için bu gerekliymiş.
Çok zor bir süreç ama en azından 10 sene boyunca birlikte büyüdünüz,
birlikte öğrendiniz..
Aldatılma tarafı tabi iğrenç ama işin bu kısmına odaklanma
Demek ki ayrılman lazımmış.
her işte bir hayır vardır
Varya böyle bi insanın elinde harcancağıma yalnız kalırım daha iyi. Duygusal boşluğa düştüğüm an yazıcam buraya.Aynen hic usenmedim harfi harfine okdum konu sahibi) sakin ola onunla evlenmeye kalkma...bitir bu isi kokten derim ben
Allah razı olsun ya gerçekten yorum yazmanız benim için çok önemli şu an. Ah bide benim yaşadığım şoku düşün...Çok ahlaksız bi adamdan ucuz kurtulmuşsun yalvarsada aşkından geberse zarıl zarıl ağlasada dönme bu karaktersize nolur
Okurken ben bile o şoku yaşadım sanki valla
Canım inanmak için baya salak olmak lazım ya o kadarda salak değilim diye düşünüyorum ama :)))amaan bu erkeklerde şeytan tüğü var. biraz zaman geçsin söylediklerine inandırır seni![]()
Canım gerçekler onun hiç bi zaman işine gelmedi ki. En büyük hobisi bana çamur atmaktı.Evlenmeyi dusundugun viddi bi iliskin olsaydi daha cok aci cekerdin inan ki.bosver zaman ayirip uzulmene bile degmez.asagilik adam ya.butun bahaneler ayni.biz ayriydikkkk..e madem ayriydik ben niye aranmadim o boşlukta di mi? Ya da biz ayriydik da benim mi haberim yoktu.yoljna bak konu sahibi.zararin neresinden donsen kardir demisler.o da kendi pisligindr bogulsun.
Düşünemiyorum ...Allah razı olsun ya gerçekten yorum yazmanız benim için çok önemli şu an. Ah bide benim yaşadığım şoku düşün...