aldatıldım

Kusura bakmayın ama eski konularınıza baktım ben inanmıyorum anlattıklarınıza. Sizin bariz psikolojik sorunlarınız var hep konu açıp sonra içeriklerini silmişsiniz daha 1 senelik evlisiniz bu adam 1 senelik karısı hem de telefonda kanıt bırakacak kadar pişkince aldatabilir mi. Sürekli boşluktayım kötüyüm, eşimle sorunlarım var demişsin ama sorunların özü yok nişanlıyken de şüphelenmişsin ama öylesine. Eşinin ailesi öcü gibi bakıyorsun sürekli şikayet konuları açmışsın takıtın olmuş artık başka şehirde olmalarına rağmen. Valla ben tutupta alt alta üste olup bunu kendi telefonuna çeken ve rahatça da eşinin eline teli vere pişkin bir erkek görmedim. O durumda nasıl kendi telinden fotoğrafları videoları çekmiş ve silmemiş. Bunalımdasınız bence. Ayrıca olay doğruysa bile ayrılmayacaksınız ve buraya da yine şüpheleniyorum diye konular açacaksınız.

geçmiş konuları nasıl görüyoruz...yeni üyelerdenim fazla bilgim yok.

Ben birde sunu anlamiyorum
Illa aldatilmak fiile mi dokulmesi gerekiyor illa ayni yatakta,karede mi gorunmesi lazim ? Ya gorunmeyen kareler ?
Eger bir erkek yoldan gecen kizin bacaklarina bakip ic geciriyorsa , baska bir kiz icin icinden de olsa baska ssyler dusunebiliyorsa buda bir aldatmadir.. Zihne dusmus lakin eyleme dokulmemistir.. Yani kisacasi bunu yapan adam firsatini bulsa fiile de dokecektir olayi sadece ortami yok..

aldatan kendini altadır...ewlimisiniz....
ewlilik göründüğü kadar basit birşey değildir...veeee hiç kimse aldatılmayı haketmez emin olun.
Evli misiniz diye bana soruyorsanız tam 26 yıllık evliyim. Bu süre içinde bir çok badireler atlatmış ama evliliğimi bozmamış biriyim.
2 şey bitirir benim evliliğimi, aldatılmak ve şiddet.
Alıntı yaptığım olayda kadın aldatıldığı halde tapusu bende diye bu olayı sineye çekiyorsa o kocayada izni vermiş demektir. Ve inanın bu tür kadınları anlamadığım gibi anlayamayacağım da. Bu yüzden aldatılma muamelelesini hak ettiklerini düşünüyorum.
Bu arada evliliğin ciddi bir iş olduğunu basit olmadığını biliyorum.

maşALLAH...ALLAH daim etsin...

Nasıl bileceksiniz acaba hayatınızdaki adamın aklından ne geçtiğini?

1. Bu adam mal mı eşya mı tapusu olabiliyor?

2. Onca yıl geçirip emek veriyoruz bırakamayız diye dolanalim ortada, onlar da rahatca aldatsin o zaman, nasil olsa bırakamaz diye.

Bunu da böyle umursamaz bi sekilde sigara içen ikonlarla falan anlatıyorsunuz, sanki "bak sekerim yapilmasi gereken bu, anliyor musun?" der gibi. Cok itici geldi bana.

Ne garipsiniz kizlar illa yazilan konulara muhalaef mi.olmak.lazim bosan ayril birles diye keskin cevaplar verince mi iyi oluyor ? Ben sadece is yerindeki bir kadinin dusuncesini ornek gosterdim ne bosan dedim.ne bosanma ! Ama illa bodan demem lazimdi sanirim..
Evet sigara icen ikonu koydum. Ne var bunda ? Vallahi suna bile takildiniz ya bisi demiyorum
Ayrica size itici gelebilir ben burda insanlar msjimi begensin diye yorum.yapmiyorum herkesin kendi hayati ister bosanir ister bosanmaz ben adamin yaptiginin yanlis oldnu, bosanip bosanmamak ona kaldigini soyledim ve ustune goruslerin tam.tersine bir ornek gosterdim bu kadar basit

Hiç öyle düşünmüyorum valla. Güven üzerine kurulması gerek ilişkilerin ve evliliklerin. Aklından ne geçiriyor diye düşünerek ömür mü geçer?

Herkes oturup omur boyu dusunsun acaba esim.baktimi ettimi ? Diye bir yorum yapmadim.. Guven diyorsunuz da ne yuvalar yikiliyor burda guvenip evleniliyor ama adam fos cikiyor bunu bilemezsin evlilik.kumar isi

Herkes oturup omur boyu dusunsun acaba esim.baktimi ettimi ? Diye bir yorum yapmadim.. Guven diyorsunuz da ne yuvalar yikiliyor burda guvenip evleniliyor ama adam fos cikiyor bunu bilemezsin evlilik.kumar isi

E ne yapalım peki? Adam günün birinde ya aldatırsa diye evlenmeyelim mi, güvenmeyelim mi yoksa adama hayatı zindan mı edelim fanusa kapatarak?

Merak ettim neyi sikayet ettiniz psikolijik sorunu var die mi kiblediniz ? Belkide vardir olabilir ama onun burda konu acmasina engel degil ilginc..

Konularını sildiği için kibledim. Konu silmek yasak.
Geçerli bir sebebim olmasa yönetim banlamazdı öyle değil mi?
Kurallar, kurallar...

E ne yapalım peki? Adam günün birinde ya aldatırsa diye evlenmeyelim mi, güvenmeyelim mi yoksa adama hayatı zindan mı edelim fanusa kapatarak?

Valla cnm yasin kac bilmiyorum cok sert ve igneleyici konusmazsan yanlis anlasilmalar cozulecek
Fanusa mi kapatalim.diyorum bunun kadini erkegi yok bir baskasini hayal eden kim olursa olsun aldatiyor ve buda goz zinasina giriyor bilmem anlatabildim mi ? Yapacak birsey yok eyleme dokulurse mahkemede bosanmayla sonuclanacak birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…