- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
çok korktu rengi attı yalvardı ben ilk kez onu korkmuş gördümboşanın demek istemiyorum...yuva yıkmak çok zor...amaaaaa bir şans vermeniz gerekirmi asla vermeyin...çok yeni ewlisiniz neyin kafası bu...sonrasında düşünmek bile istemiyorum...
tavırları nasıl oldu siz gördüğünüzde..?
Sizin iş yerindeki kadının öncelikle kendisine saygısı yok. Aldatan bir adamla aynı evi, aynı yatağı paylaşmak cidden geniş bir mezhep ister.Ben nisanlimin ne telefonuna bakarim nede sifrelerini bilirim belki de bilmem gerekiyor ama cokta umursamiyorum ona da soyledim yaparsan kendine yaparsin kuldan korkup sifre koysanda Allah goruyor herseyi derim..
Bana sorarsan eger sana karsi kocalik vazifelerini yerine getiriyor, sevgisinden de suphe duymuyorsan al karsina guzelce konus..
Tabi birde resim ve videolarin icerigi onemli.. Opusup koklasiyorlarsa isler degisir
Bizim isyerinde bir abla vardi on yillik falan evliydi.. Kocasi aldatmis ve kadin evliligine devam etti. 10 yil emek verdigim sacimi supurge ettigim adami baska bir kadina teslim edecek goz yok bende.. Tapusu bende kimseye vermem derdi
Ben nisanlimin ne telefonuna bakarim nede sifrelerini bilirim belki de bilmem gerekiyor ama cokta umursamiyorum ona da soyledim yaparsan kendine yaparsin kuldan korkup sifre koysanda Allah goruyor herseyi derim..
Bana sorarsan eger sana karsi kocalik vazifelerini yerine getiriyor, sevgisinden de suphe duymuyorsan al karsina guzelce konus..
Tabi birde resim ve videolarin icerigi onemli.. Opusup koklasiyorlarsa isler degisir
Bizim isyerinde bir abla vardi on yillik falan evliydi.. Kocasi aldatmis ve kadin evliligine devam etti. 10 yil emek verdigim sacimi supurge ettigim adami baska bir kadina teslim edecek goz yok bende.. Tapusu bende kimseye vermem derdi
Sizin iş yerindeki kadının öncelikle kendisine saygısı yok. Aldatan bir adamla aynı evi, aynı yatağı paylaşmak cidden geniş bir mezhep ister.
Kadınların tapusu bende egolarını anlamıyorum, anlayamıyacağım da. Böyle kadınlar oldukça erkekler daha çok aldatır. Ve inanın böyle kadınlar aldatılmayı da hak ediyorlar.
bileme hata et sen de aldat. bakalım o napıyo.
aldatan kendini altadır...ewlimisiniz....
ewlilik göründüğü kadar basit birşey değildir...veeee hiç kimse aldatılmayı haketmez emin olun.
Bu abla hikayesini takdir ederek mi anlattınız, anlayamadım?
Kendini rezil etmiş iş yerindeki ablanız. İnsanın önce kendine saygısı olmalı.
sende aldat...
yapmayın lütfen...karşı taraf pislikse sizde mi pislik olcaksınız...yok öyle bişey.
Ewli değil evliyim ve arkadaşla aynı fikirdeyim.
Aldatan kendini aldatır kadar da saçma bir söz duymadım.
Aldatılıp affeden kadın ilkini değilse de ikincisini hakeder, aynı suda iki kez yıkanılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?