aldatildimi

ayazim23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
12
0
1
31
Bi bebegim var yirmi bes gunlukkken aldatildigimi ogrendim mesajlarini yakaladim sabah geldi eve bi barda guvenlik isi vardi bebegi optu bemi optu agladi falan sonra sabah telfonuna baktm bayagi sevgili gibo kpnsmalr neyse olanlar oldu kiz ogretmen atandi gitti simdi tatil icin yine burda ve bem esime artk zerre guvenmiyrm hergun aklimda ne yapacagimi da bilmiyrm evladm icin sans verdm bi daha vermem ama boyle de yurumuyo ne yapacgimi bilemiyrm yilbasinda yine mesajlasilms abisi icindi sordu bilmm ne dedi acigi bekliyrm simdi son kez
ama dayanamiyrm artk beni sevdgine inandgm adam nasil yapar diyrm

Aldatilan konu sahibi ama eşinin abisi ne alaka abisi icin kizla niye mesajlasiyor?

Tekrar aldatılman için Bir kez affetmen yeterli canım,nasıl yapar diye sorgulama herkesten herşeyi bekle çünkü en yakının en güvendiğinden daha çok darbe yiyorsun maalesef,bence kendine ve bebeğine o insandan ayrılarak daha güzel bir gelecek kurmalısın.

Ya ben hicbir sey anlamadım abisi ne alaka biri bana anlatsın.

Kim kiminle nerde napmis ? Kim aldatilmis abine nolmus ?

Bakin mesajlari gormemin ustunden zamn gectiktn sonra nasil oldu kim soyledi bilmiyrm ayni cevre insanlari esimle kizn abidi duyms bunu konstklarini guya ona sormd boyle bisy var mi diye o da olanlari anltmk icn kizla knsms

Kızlar problemin çözümünü veriyorum:
Konu sahibi= x kocası =y kaynı =z

X , Y tarafından öğretmen bir kızla aldatılmış, hemide 25 günlük bebeği olmasına rağmen. X te bebekleri var diye affetmiş ama en son Y yine öğretmen kızla mesajlaşmış. Çünkü abim kızla konuşmuş o yüzden konuşmak zorunda kaldım demiş.
Şimdi X , Y ye güvenmiyormuş, kız tatilde oldukları için aynı şehire gelmiş tekrardan...

Yani bence böyle :D

Bakin mesajlari gormemin ustunden zamn gectiktn sonra nasil oldu kim soyledi bilmiyrm ayni cevre insanlari esimle kizn abidi duyms bunu konstklarini guya ona sormd boyle bisy var mi diye o da olanlari anltmk icn kizla knsms
Esinle kızın abisi mi konuşmuş.

Kızlar problemin çözümünü veriyorum:
Konu sahibi= x kocası =y kaynı =z

X , Y tarafından öğretmen bir kızla aldatılmış, hemide 25 günlük bebeği olmasına rağmen. X te bebekleri var diye affetmiş ama en son Y yine öğretmen kızla mesajlaşmış. Çünkü abim kızla konuşmuş o yüzden konuşmak zorunda kaldım demiş.
Şimdi X , Y ye güvenmiyormuş, kız tatilde oldukları için aynı şehire gelmiş tekrardan...

Yani bence böyle :KK70:
Z kaynı değil bence canım kızın abisi.
Kızın abisi ögrenmiş konu sahibinin eşine sormuş kardeşimle ilişkin mi var diye :KK53:

Back
X