Aldatildimişmi oluyorum

durduk yere kız esınızın fake hesabını nerden bulsun atsın allah askına :KK70:
esınız bellıkı o hesaptan kıza yazmıs onun ustune kızda erkek arkadası oldugunu soylemıs hatta resmını atmıs tanıyor musun dıye

dusunun bıraz
Eşim o kıza istek atmis merk etmiş sonra kız isteğini kabul etmiş ve öyle yazmış kız ben kendim gördüm mesajı okudum

Eşin kötü birşey olduğunu düşünüyor ki senden gizlemiş, kadın kötü birşey olduğunu biliyor ki saklamadığı için eşine veryansın etmiş, kadın evli olan adama alenen asılmış, , adamın evli olması ona engel değil, kocanın niyet zaten belli, evliyim diye tutturması, ilerde kadınla işini görünce baştan kabul etmiştin diyebilmek için, yoksa evli adamın elin kadınıyla gizli gizli niye görüşsün karısını o kadar seviyorsa.

Kızdan biraz yüz bulsun da eşiniz eşimi seviyorum diyor mu bakalım.
Resmen kızı yokluyor.
Kız açısından da sorun teşkil etmiyor demekki konuşmalar kesilmemiş.
Bir erkek bir kadınla fake hesaptan arkadaşvari muhabbet olsun diye vakit harcamaz.
Kız şu adrese şu saatte gel bekliyorum demesi yeterli.
Yapar yapacağını sonra da pişmanim Seni çok Seviyorum affet der.
Klasik erkek tripleri

Eşim o kıza istek atmis merk etmiş sonra kız isteğini kabul etmiş ve öyle yazmış kız ben kendim gördüm mesajı okudum
yanı esınız kıza ıstek atmıs
kızda ıstegı kabul eder etmez erkek arkadasının resmını gonderıp tanıyor musun mu demıs

demek kı daha oncesınden konustukları baska bır yer var whatsaap falan gıbı, sohbetın devamını faceden yapmaya baslamıslar

kımse durduk yere boyle sohbete baslamaz cunku sohbetın oncesı var ama sız gordugunuz kadarını bılıyorsunuz

esınız sızı ıkna etmek ıcın tabıkı seytana uydum dıyecek neden yaptım bılmıyorum dıyecek ne dıyecek burda 3837832 tane boyle konu var bır tane bıle yaptıgı haltı kabul eden erkek konusu okumadık okusak sasırırız

Ailesine duyurun olanları, utansın eşiniz. Kızıda arayıp yerin dibine sokun. Hatta ailenede söylecem deyin kıza😑😑

Merhaba kızlar canım çok yaniyor hiç beklemediğim biranda eşimin gizli hesap açip farklı bir isimle bir kızla arkadasça sohbet ettiğini gördüm ama eşim evli olduğunu söylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kötü bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla sürekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis çok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin çok iyi eşin çok şanslı yazmış eşim ben eşimi çok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak için eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kötü amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gördümu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa böyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim
Bence aldtma yolunda gitmiş bana göre bu bir aldatmadır ama sizin icin aldatma nerede başlar bilmiyorum. Ayrıca baya baya kızı kıskandırmak icin eşimi seviyorum vs dediğini düsündüm

Ayyy tsk edrm öylemi dersnz o da öyle diyor seyatna uydum bi an agladi nasıl yaptm bende bilmiyorum diyor

He he şeytana uydu. Sinsi şeytan girdi kocanın aklına kendisi bir melek yoksa. Bal gibi aldatılmışsın şimdi burda yok ağladı yok pişman çekiyosun bize ki sana aldatmadı olur böyle şeyler diyelim. Aklı başında her insan bunun bir aldatma olduğunu görür zaten ama sen kendini kandırmak istiyosun büyük ihtimalle de kandıracaksın. İlerde bunun ileri boyutunu yakalayacaksın çünkü bir kez yapan karakteri bozuk olan bir daha yapar.

Eşim cokniyi birsi aslında böyle yapacak biri değildi boşluğa düştüm seni seviyrm diyor o kızla yuzlestrrim diyor

boşluğa duşen adam böyle yapmaz.
siz bir erkekle yazışsaydınız o size deseydi sen çok guzelsin eşin çok şanslı dese, siz bunu boşluğa duştum diyerek aklayabilir miydiniz, yoksa eşiniz tarafından başka bir damga yiyerek evliliğiniz mi biterdi?
kadınla erkeğin namusu arasında fark yok, bizim saçma törelerimiz var sadece.

Sen de her şeyin farkındasın aslında ama bizim seni inandırmamızı bekliyorsun inanmak istediğin şeylere. Buz gibi biliyorsun ki eşin arayışta ve yazışmalar iyi niyetli değil. Yoksa buraya konu açmazdın. Ama affetmek istiyor ve bunun için cesaretlendirilmek istiyorsun. Affet

Resmen kızı denemiş evli biriyle tekrar birlikte olacak mi diye fake hesap resim isteme falan mide bulandıran şeyler. Sıkı takip et delil topla derim.

Kiz daha önce evli biriyle birlikte olmuş ve eşiniz de bunu bildiği için şansını denemis. Fotoğrafı atması da bu yüzden. Baştan bilerek kabul etsin diye.

Yoksa gizli hesap acip böyle bir şey yapmaya gerek duymazdı.

Hesabı arkadaşı açmış yalanına da inanmayın bir zahmet 🥴

Merhaba kızlar canım çok yaniyor hiç beklemediğim biranda eşimin gizli hesap açip farklı bir isimle bir kızla arkadasça sohbet ettiğini gördüm ama eşim evli olduğunu söylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kötü bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla sürekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis çok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin çok iyi eşin çok şanslı yazmış eşim ben eşimi çok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak için eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kötü amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gördümu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa böyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim
Bu resmen aldatmak, bazı erkekler neden böyle saçma sapan işlere girişirler ve bazı kadınlar da neden evli adamlarla birlikte olmaktan zevk alırlar hiç anlamıyorum 😑

Ayyy tsk edrm öylemi dersnz o da öyle diyor seyatna uydum bi an agladi nasıl yaptm bende bilmiyorum diyor
Eşinize karşı çok verici olmayın, çok fedakar kadınlar aldatılıyor genellikle, kendinizi bi sorgulayın..
Özellikle annesi gibi davranıyorsanız kendinizi değiştirin.

kızın adı çıkmış! ya evli adamla eşinde fake hesap açııp şansını denemiş. ha bir evli adam ha iki kıza ne fark eder demiş.
bunu da kendi aklıyla yapmış şeytan falan hikaye..

nerden baksan tutarsızlık , nerden baksan saçmalık. Konuyu güzelce toparlayıp yazın sonra kafamız karışıyor. Kocanız beyfendi çok meraklıymış , arkadaşı bu kızla fake bir hesap üzerinden konuştu diye , fake bir hesap açıp kıza istek atıyor. bakkk buraya kadar her şey çok normalmiş gibi saçmalıklar silsilesi devam ediyor. Kız kocanıza mesaj atmış , yani bana da fake bir hesap istek atsa derim hayırdır kardeş neden istek attın diye ? sonra konuşmaya başlıyorlar , beyfendi evliyim ben uzak dur benden , bu işlere de bulaşma diyor. Pardonda kocanız mahallenin muhtarı mı kızın babası mı , o ne karışıyor. Bunu cahillikti , aptallıktı diye size anlatması bir tuhaf, sizin buna inanmanız bir tuhaf.. Kocanız aranıyor haberiniz olsun. Ayşe olur fatma olur ama illaki biri olur.

Back
X